Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Gem Stacker

Gem Stacker is een 3D behendigheidsspelletje waarin je zo veel mogelijk edelstenen moet verzamelen en verkopen. Smeed de stenen onderweg om tot prachtig juwelen. Je kunt steeds nieuwe handen, edelstenen, en sieraden vrijspelen.

Hoe speel je Gem Stacker?

Stuur je vliegende hand over de 3D hindernisbaan en pak onderweg de stukken steen op. Duw ze door de verbrijzelaar om het gesteente dat rond de ruwe edelsteen zit eraf te breken.

Vervolgens moet je de edelstenen door de juiste poortjes heen duwen om ze in een mooie vorm te slijpen. Als je ze echt wilt laten glimmen, kun je ze door het water halen om ze te polijsten. Mik daarna op de gouden sieraden om je smaragden, robijnen, diamanten en andere edelstenen te gebruiken om kettingen, oorbellen, ringen en andere sieraden te maken.

Pas op, want je kunt je edelstenen onderweg ook beschadigen of verliezen. Ontwijk de stekels en bijlen. Pas ook op voor de bakken met donkere olie. Als je daar doorheen gaat blijven er vlekken en vettigheid op je edelstenen achter.

Hoeveel edelstenen en sieraden kun jij aan het einde van de baan afkrijgen en verkopen?

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om je hand te besturen, of veeg met je vinger over het scherm van je smartphone of tablet.

Soortgelijke spelletjes

Vond je de spel gaaf, probeer dan ook eens deze 3D games uit onze collectie gratis spellen:

  1. Blob Giant 3D
  2. Pencil Rush Online
  3. Roof Rails
  4. Crowd City

Wie is de maker van Gem Stacker?

Gem Stacker is gemaakt door 2Play.