Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

ASMR Stye Treatment

ASMR Stye Treatment is een huidverzorgings- en operatiespelletje. Help een patiëntje met een strontje op haar ooglid. Een wat? Een strontje - of zoals ze het in de medische wereld noemen, een hordeolum - is een pijnlijk rood buitje dat er een beetje uitziet als een puistje. Zo’n ontstoken kliertje bij het oog heet in het Engels een stye.

Hoe speel je ASMR Stye behandeling?

Meestal gaat een strontje vanzelf weg, maar deze patiënt heeft jouw hulp nodig om dit pijnlijke bultje te behandelen. Ondertussen kun je fijn relaxen met rustgevende schrob- en borstel-geluiden in deze op ASMR geïnspireerde kliniek.

Breng een verkoelende crème en reinigende lotions aan op haar ontstoken huid. Behandel haar puistjes en help het meisje goede gewoonten rondom make-up hygiëne aan te leren. Doe bijvoorbeeld haar lenzen uit, en verwijder de oogschaduw en korrelige mascara die ze al sinds gisteren op heeft. Nu ben je klaar om ook het strontje voorzichtig te behandelen.

Zodra je patiënt genezen is, kun je haar haren, make-up en kleding helpen stylen om haar een geheel nieuwe look te geven.

Spelbesturing

Gebruik de muis om te spelen.

Speel meer gratis games die lijken op ASMR Stye Treatment

Als je dit spelletje leuk vindt, probeer dan ook de andere mooie games in onze verzameling chirurgie spelletjes en online dokter spelletjes. Of probeer een van onze vele makeover spelletjes om andere modellen een gloednieuwe look te geven.

Wie is de maker van ASMR Stye Treatment?

ASMR Stye Treatment is gemaakt door iclickgames.

Wanneer werd ASMR Stye Treatment voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht op 18 december 2023.