Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Operatie Spelletjes

Je bent met spoed in de operatiezaal nodig, dokter! Er zijn een heleboel patiënten die je hulp nodig hebben in onze spannende collectie van operatie spelletjes. Sommige zijn er ernstig aan toe, andere wat minder. Je voert levensreddende handelingen uit op de spoedeisende hulp als je het niet te druk hebt met het adviseren van Hollywoodsterren betreffende een nieuwe facelift. Veel van deze medische spelletjes houden je op het puntje van je stoel, terwijl andere stukken relaxter zijn! 

Wat zijn de beste Operatie Spelletjes?

 1. Goldie: lipinjecties
 2. Ella: heupoperatie
 3. Operate Now: Pericardium Surgery
 4. Operate Now: Eardrum Surgery
 5. Operate Now: Schouderoperatie
 6. Goldie prinses: huidspecialist
 7. Funny Nose Surgery
 8. Anna: scoliose-operatie
 9. Pixie huiddokter
 10. Monsterschool: hartoperatie

Wat zijn de beste Operatie Spelletjes op mobiel?

 1. Goldie: lipinjecties
 2. Ella: heupoperatie
 3. Operate Now: Pericardium Surgery
 4. Goldie prinses: huidspecialist
 5. Pixie huiddokter

Pak een scalpel en werk samen met echte pro's in spannende spelletjes als die uit de populaire Operate Now-serie. Werk samen met verpleegkundigen en andere ervaren medici als je voor de levens van je patiënten vecht. Klinkt dat allemaal iets te intens? Check dan de wat relaxtere titels in deze collectie van gratis online simulatiespelletjes.