Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Physics Spelletjes

Krijg jij ons physics spelletjes in de vingers? Je moet misschien heel wat oefenen om populaire titels als Happy Glass, Backflip Dive 3D en Line Biker onder de knie te krijgen, maar je beleeft er ontzettend veel plezier aan! De geweldige kracht van fysica is zowel je vriend als vijand in deze verslavende puzzelspelletjes.

Werk samen met onverschrokken superhelden en doodsverachtende motorrijders als jij de meest waanzinnige stunts en acrobatische kunsten probeert uit te voeren. Zwaai over steden, knal van platforms of ontwijk de kogels van heel wat slechteriken in deze spannende vaardigheidspelletjes.

Wat zijn physics spelletjes?

Physics spelletjes zijn leuk en uitdagend. Ze maken gebruik van realistische fysica om de spelbeleving te verbeteren en het ook spannender te maken. De zwaartekracht is jouw aartsvijand in Mr. Bullet, Stickman Swing en Happy Wheels, maar die kun je overwinnen met snelheid, behendigheid en ouderwets goede reflexen. Deze gratis online spelletjes houden je op het puntje van je stoel!

Wat zijn de nieuwste Physics Spelletjes?