Tijdmanagementspelletjes

 • Papa's cupcakeria
  Spelen
  Papa's cupcakeria
  527510 keer gespeeld

  Altijd al cupcakes willen bakken? Dan ben je bij Papa aan het juiste adres!

 • Angela's schoolreünie
  Spelen
  Angela's schoolreünie
  24049 keer gespeeld

  Angela organiseert een reünie voor haar oude school, maar ze heeft iets teveel hooi op haar vork genomen. Haar oude vriendinnen zijn aan het kibbelen, het is te druk bij de bar en er is ook nog eens een irritante breakdancer. Kun jij ervoor zorgen dat het feest niet helemaal uit de hand loopt in dit grappige tijdmanagement- en simulatiespel?

 • Boeing-vliegsimulator
  Spelen
  Boeing-vliegsimulator
  23067 keer gespeeld

  In deze 3D vliegsimulator klim je in de cockpit van een Boeing passagiersvliegtuig. Breng je passagiers veilig naar hun bestemming terwijl je allerlei internationale luchthavens binnenvliegt en weer verlaat. Je kunt ook een kleiner privévliegtuigje uitproberen.

 • Drive-inburgers
  Spelen
  Drive-inburgers
  1489 keer gespeeld

  Ben jij de snelste hamburgerbakker van de stad? Help je klanten en verdien bakken met geld. Schiet wel op, want de rij met auto's wordt steeds langer...

 • Farming Simulator
  Spelen
  Farming Simulator
  71060 keer gespeeld

  Hallo! Wil jij weten hoe je tarwe en andere gewassen verbouwt? Spring dan op de trekker en ploeg je akker om in dit leerzame simulatiespel. Het leven op de boerderij is zwaar en je moet je tijd goed verdelen. Vergeet niet om de brandstofmeter in de gaten te houden.

 • De was doen met Ladybug
  Spelen
  De was doen met Ladybug
  2656 keer gespeeld

  Deze superheldin heeft geen schone kleren meer. Kun jij haar helpen met de was in dit leuke simulatiespel? Zorg alleen wel dat haar kleren niet krimpen!

 • Papa's ijssalon
  Spelen
  Papa's ijssalon
  323547 keer gespeeld

  Na een lange cruise is niets zo fijn als een lekker ijsje!

 • Zoo 2: Animal Park
  Spelen
  Zoo 2: Animal Park
  184 keer gespeeld

  Ben jij klaar voor een echte uitdaging in dit online simulatiespel? Je bent de beheerder van een fantastische dierentuin. Creëer natuurlijke omheiningen voor allerlei gave dieren, zoals vossen, geiten en zelfs panda's! En kun jij de familie grizzlyberen tevreden houden? Geef je dierentuin een scala aan gave features, zoals een broedcentrum, en laat de babydieren maar komen!

 • My Dolphin Show 8
  Spelen
  My Dolphin Show 8
  287770 keer gespeeld

  Welkom in dit paradijs voor zeedieren! Deze populaire show bevat maar liefst 126 levels, verspreid over 6 verschillende werelden. Voer ongelooflijke kunstjes uit, zoals donutsprongen en het publiek natspetteren. Je kunt zelfs een doelpunt maken! Speel verschillende minispellen om je dolfijn gemotiveerd te houden. Ben je klaar om samen met je schattige dolfijn in deze waterige wereld te duiken? Veel plezier!

 • Penguin Diner 2
  Spelen
  Penguin Diner 2
  13465 keer gespeeld

  Pinguïns die taart en limonade bestellen? Het moet niet gekker worden...

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  33128 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Bartender: The Perfect Mix
  Spelen
  Bartender: The Perfect Mix
  51071 keer gespeeld

  Miguelita is vastbesloten om de beste bartender in dit tropische resort te worden. Help haar om haar vaardigheden te verbeteren, terwijl ze eenvoudige maar ook complexere cocktails maakt zoals de echt epische zwembad-cocktail. Help je Miguelita een mastermixoloog te worden in dit simulatiespel?

 • Bartender: The Celebs Mix
  Spelen
  Bartender: The Celebs Mix
  18490 keer gespeeld

  Miguel de mixoloog heeft net een nieuw baantje en staat achter de bar in dit vijfsterrenhotel. Jammer genoeg zijn veel van zijn klanten ontzettend veeleisend! Sommigen zijn beroemdheden terwijl anderen gewoon stinkend rijk zijn, maar ze hebben allemaal een erg verfijnde smaak. Kan jij Miguel helpen om ze tevreden te houden met ingewikkelde cocktails zoals de Mystic Marvel in deze simulatiegame?

 • Animal Shelter
  Spelen
  Animal Shelter
  12890 keer gespeeld

  Vind een nieuw thuis voor de huisdiertjes die aan jouw dierenasiel zijn toevertrouwd.

 • Zwanger stippenmeisje helpen
  Spelen
  Zwanger stippenmeisje helpen
  11273 keer gespeeld

  Er is iets mis met deze superheldin en haar baby. Ze moet snel naar het ziekenhuis! Kun jij uitzoeken wat er aan de hand is in dit medische spel?

 • Jack Smith
  Spelen
  Jack Smith
  34365 keer gespeeld

  Wie kunnen de prinses redden? Een ezel en zijn harige hulpje natuurlijk!

 • Cinema Panic 2
  Spelen
  Cinema Panic 2
  38 keer gespeeld

  Het is druk in de bioscoop, maar geen paniek! Als je je hoofd koel houdt, red je het wel. Stel je tijdmanagementvaardigheden op de proef en verkoop kaartjes en popcorn in dit uitdagende simulatiespel.

 • Papa's cafetaria
  Spelen
  Papa's cafetaria
  74910 keer gespeeld

  Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie bakt de beste burgers van het land?

 • 3D-boer
  Spelen
  3D-boer
  41311 keer gespeeld

  Kun jij deze boerderij laten groeien? Verzorg je gewassen en oogst ze met je tractor in dit 3D-boerderijspel.

 • Pixel Road Taxi Depot
  Spelen
  Pixel Road Taxi Depot
  19311 keer gespeeld

  Het is heel rustig bij deze taxicentrale en daarom hebben de eigenaren je hulp nodig om het bedrijf weer te laten opbloeien. Probeer wat geld in te zamelen voor de centrale zodat het weer wat drukker en succesvoller wordt in dit 3D-auto simulatiespel.

 • Pizzafeest
  Spelen
  Pizzafeest
  5527 keer gespeeld

  Dit is een van de meest populaire pizzeria's in de stad en het is er altijd druk. Kun jij alle klanten netjes bedienen? Neem hun bestellingen op en zorg ervoor dat ze de juiste pizza's krijgen in dit leuke managementspel.

 • Wonderlijke Angela: modemanie
  Spelen
  Wonderlijke Angela: modemanie
  3358 keer gespeeld

  Angela heeft het er maar moeilijk mee deze week: mensen lopen de deur van de boetiek plat. Kun jij haar helpen overleven tot het weekend aanbreekt? Om alle klanten netjes te helpen, zal ze haar tijd goed moeten indelen.

 • Papa's donutaria
  Spelen
  Papa's donutaria
  300665 keer gespeeld

  Je hebt een baan gekregen als donutbakker in het pretpark, maar kun jij al die hongerige klanten wel aan?

 • Winkelstraat
  Spelen
  Winkelstraat
  4650 keer gespeeld

  Dit stadje kan wel een gezellige winkelstraat gebruiken. Kun jij er eentje bouwen?

 • Papa's Scooperia
  Spelen
  Papa's Scooperia
  165775 keer gespeeld

  Carlo en Koilee zijn op vakantie in de grote stad. Helaas heeft een boosaardige hoteleigenaar hun spullen gestolen. Sterker nog, hij heeft het hotel aan Papa verkocht en die wil er op zijn beurt een ijssalon van maken. Werk samen met Carlo en Koilee of maak je eigen avatar en probeer genoeg geld te verdienen om weer thuis te komen in dit leuke simulatiespel.

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  191631 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Papa's hotdogkraam
  Spelen
  Papa's hotdogkraam
  103040 keer gespeeld

  Is de wedstrijd uitverkocht? Dan kun je altijd nog hotdogs gaan verkopen!

 • Snelkoken: hot dogs en burgers bakken
  Spelen
  Snelkoken: hot dogs en burgers bakken
  2463 keer gespeeld

  In deze management- en simulatiegame loopt de temperatuur hoog op! Kan jij stapels hot dogs en burgers in no-time bakken? De tientallen bezoekers van dit drukke café wachten allemaal op hun eten.

 • Babypop: huis opruimen
  Spelen
  Babypop: huis opruimen
  1502 keer gespeeld

  O jee! Het is een enorme puinhoop in dit huis! Kun jij als eerste de babykamer opruimen in dit online schoonmaakspel? Zet alle spullen terug, verwijder de spinnenwebben en nog veel meer.

 • Cute Cat Hospital
  Spelen
  Cute Cat Hospital
  26781 keer gespeeld

  as

 • Russische-treinsimulator
  Spelen
  Russische-treinsimulator
  3543 keer gespeeld

  In dit majestueuze simulatiespel verken je de uitgestrekte landschappen van Rusland. Stap in oude en moderne locomotieven en transporteer zowel passagiers als goederen. Bereik jij alle checkpoints voordat de tijd op is?

 • IJskoningin: peuter voeren
  Spelen
  IJskoningin: peuter voeren
  1219 keer gespeeld

  Deze kieskeurige peuter houdt niet zo van eten. Kun je de ijskoningin helpen met het ontbijt van haar dochter in dit online spel? Die cornflakes gaan er maar moeilijk in.

 • Emily's Hopes and Fears
  Spelen
  Emily's Hopes and Fears
  10645 keer gespeeld

  Dit gezin is hard aan een vakantie toe maar moeder moet eerst nog haar heerlijke maaltijden bereiden voor talloze klanten! Steek de handen uit de mouwen en help haar een handje in Emily's Hopes and Fears, een leuk tijdmanagement spel voor het hele gezin.

 • Delicious: Emily's Miracle Of Life
  Spelen
  Delicious: Emily's Miracle Of Life
  13841 keer gespeeld

  Emily is een beroemde chef-kok en ze staat op het punt om de livestream voor haar volgende verrukkelijke project te starten. Duik samen met Emily en haar dochter Paige de keuken in om hun favoriete familierecepten met de hele wereld te delen. Je kan ze wel een handje helpen met de voorbereidingen in dit online kookspel.

 • Empire: World War 3
  Spelen
  Empire: World War 3
  2490 keer gespeeld

  De dag die de mensheid al meer dan een eeuw vreesde is eindelijk aangebroken! De derde wereldoorlog staat op het punt om los te barsten. Nemen jij en je legers de planeet over, of bijt je in het stof in deze massive multiplayer online strategygame? Bestook je vijanden met futuristische wapens en je dapperste troepen terwijl je ze op het land, op zee en in de lucht bestrijdt!

 • Hotel Mahjong
  Spelen
  Hotel Mahjong
  64606 keer gespeeld

  Boek een kamer in dit uitdagende mahjonghotel! Zoek de stenenparen en speel het hele veld leeg in dit eeuwenoude klassieke spel. Voltooi de kamers en speel extra velden vrij. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt!