Vlieg Spelletjes

 • Boeing-vliegsimulator
  Spelen
  Boeing-vliegsimulator
  47523 keer gespeeld

  In deze 3D vliegsimulator klim je in de cockpit van een Boeing passagiersvliegtuig. Breng je passagiers veilig naar hun bestemming terwijl je allerlei internationale luchthavens binnenvliegt en weer verlaat. Je kunt ook een kleiner privévliegtuigje uitproberen.

 • Echte vliegsimulator: straaljager
  Spelen
  Echte vliegsimulator: straaljager
  16105 keer gespeeld

  In deze realistische vliegsimulatorgame kan je in vijf verschillende militaire straaljagers vliegen. Ga een eindje vliegen in een F-35 of spring in de cockpit van een M-262. Je mag zelfs de wapens uittesten.

 • Vrije vluchtsim
  Spelen
  Vrije vluchtsim
  63625 keer gespeeld

  Stijg op in een realistisch vliegtuig in dit 3D-simulatiespel. Kun jij veilig landen nadat je hebt genoten van een heerlijke vlucht over het prachtige platteland?

 • Drakenwereld
  Spelen
  Drakenwereld
  8736 keer gespeeld

  Er woedt een hevige strijd tussen de sterkste draken van dit koninkrijk! Ben je klaar om mee te doen? Kies dan een draak en schakel je tegenstanders uit in dit actie- en avonturenspel voor meerdere spelers. Je kunt ze bestoken met vuurballen of verzengen met je vuuradem!

 • Luchtoorlog 2
  Spelen
  Luchtoorlog 2
  2651 keer gespeeld

  Ga samen met andere spelers de strijd aan in de lucht in dit 3D-actiespel. Klim in de cockpit van een gevechtsvliegtuig dat je kunt upgraden met een krachtig schild, een turbomotor en coole wapens. Kun jij je vijanden elimineren voordat ze jou uit de lucht knallen?

 • Papiervlucht
  Spelen
  Papiervlucht
  4718 keer gespeeld

  Hoe lang doe jij erover om je papieren vliegtuigje helemaal naar de andere kant van de stad te laten vliegen in deze verslavende simulatiegame? Kijk hoe ver je het iedere dag kan laten komen terwijl je onderweg cash verzamelt om te gekke upgrades te kopen. Pas je vliegtuig aan en maak het zo snel als een raket!

 • Airport Madness 4 Lite
  Spelen
  Airport Madness 4 Lite
  61196 keer gespeeld

  Kun jij dit drukke vliegveld in goede banen leiden? Laat de vliegtuigen landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Vergeet niet om de volledige versie te proberen!

 • Air Strike Warfare 2017
  Spelen
  Air Strike Warfare 2017
  12002 keer gespeeld

  Klim in de cockpit van deze coole straaljager en begin aan je volgende missie in dit epische actiespel. Kun jij alle vijandelijke vliegtuigen uitschakelen voordat je zelf de klos bent?

 • Burrito Bison: Launcha Libre
  Spelen
  Burrito Bison: Launcha Libre
  1985 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende worstelaar probeert wat boodschappen te doen maar een bataljon kwade gummibeertjes heeft zijn favoriete kookboek gestolen! Help hem om zijn vechttalenten te gebruiken om het boek terug te krijgen en deze nare beertjes een lesje te leren in dit maffe actiespel.

 • Airfight Bomber
  Spelen
  Airfight Bomber
  5100 keer gespeeld

  Altijd al gevechtspiloot willen worden? Stap in je bommenwerper en neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij je vijanden verslaan voordat ze jou uitschakelen?

 • Luchtoorlog
  Spelen
  Luchtoorlog
  7720 keer gespeeld

  Mayday! Mayday! Mayday!

 • Vliegveldmanager
  Spelen
  Vliegveldmanager
  5259 keer gespeeld

  Dames en heren, hier volgt een belangrijke mededeling: kan de beste vliegveldmanager zich nu melden bij deze leuke terminal? Voltooi ingewikkelde taken om vliegtuigen te laten landen en opstijgen en zorg dat ze niet botsen. Verdien genoeg geld om naar het volgende level te gaan. Vergeet ook niet dat noodvliegtuigen direct geholpen moeten worden. Fijne vlucht!

 • Dogfight
  Spelen
  Dogfight
  850 keer gespeeld

  Laat zien dat jij de vijand uit kunt schakelen in een luchtgevecht!

 • Dogfight 2
  Spelen
  Dogfight 2
  9786 keer gespeeld

  Breng de vijand van de wijs met een flinke dosis kunst- en vliegwerk!

 • Legend of Warships
  Spelen
  Legend of Warships
  542 keer gespeeld

  Verovert jouw vloot de oceanen in je strijd tegen andere gamers van over de hele wereld? Vaag je vijanden van de map en word heer en meester over de zeeën in deze realtime militaire strategiegame. Je staat aan het roer van torpedojagers en slagschepen uit de Tweede Wereldoorlog. Sterkte, commandant!

 • Family Flights
  Spelen
  Family Flights
  2589 keer gespeeld

  Kun jij alle passagiers tevreden houden? We wensen je een fijne vlucht met Farraway Flights!

 • Aanval op de luchthaven
  Spelen
  Aanval op de luchthaven
  2253 keer gespeeld

  Een groep terroristen heeft het op de luchthaven gemunt. Jij bent een sluipschutter en je maakt deel uit van een elite-eenheid die de terroristen onschadelijk moet maken. Vergeet niet om je munitie in de gaten te houden in dit schietspelletje. Hoeveel vijanden kun jij neerschieten?

 • Vliegveld runnen
  Spelen
  Vliegveld runnen
  8694 keer gespeeld

  Het valt niet mee om luchtverkeersleider te zijn, maar je hebt het vast zo onder de knie. Verdien een heleboel geld en zorg dat alle vliegtuigen veilig kunnen landen in dit tijdmanagementspelletje.

 • Stba.io
  Spelen
  Stba.io
  3386 keer gespeeld

  Op een verre planeet gaat een epische strijd beginnen. Doe mee terwijl ze proberen het commandocentrum van je vijand te vernietigen. Je moet snel zijn, anders blazen ze het jouwe op in dit spannende io-spel.

 • Flight Sim
  Spelen
  Flight Sim
  1682 keer gespeeld

  It’s a very busy day at this airport. Can you prevent all of the airplanes and helicopters from crashing into one another while they try to land? You’ll need to carefully choose their flight paths as quickly as possible in this challenging online simulation game.

 • Air Transporter
  Spelen
  Air Transporter
  977 keer gespeeld

  Helicopter pilot required: must be skilled with hooks and ropes...

 • Strikers 1945 Flash
  Spelen
  Strikers 1945 Flash
  3277 keer gespeeld

  Stuur je vliegtuig, verzamel power ups en schiet al je vijanden neer!

 • Het vliegveld de baas
  Spelen
  Het vliegveld de baas
  905 keer gespeeld

  Hoe goed ben jij als baas van een bedrijf? Als je als ondernemer iets voor wilt stellen, zorg je dat de zaken goed blijven lopen. Word een echte luchthavenmagnaat en houd je winsten goed in de gaten. Zorg voor veel inkomsten en laat het geld rechtstreeks je zakken invliegen.

 • Jet Pack Joyride
  Spelen
  Jet Pack Joyride
  2869 keer gespeeld

  Diep in dit geheime laboratorium voert een dappere wetenschapper tests uit met een futuristische jetpack. Kan jij hem helpen om zichzelf niet te verwonden in deze rengame zonder einde? Hij moet raketten vermijden, langs lasers vliegen en een heleboel EHBO-paketten oppikken om niet in het ziekenhuis te belanden.

 • Wings.io
  Spelen
  Wings.io
  6075 keer gespeeld

  Nog een spel dat gebaseerd is op Agar.io. Dit keer bestuur je een gevechtsvliegtuig en moet je andere schepen uitschakelen in een intense multiplayerarena!

 • Parkeren op het vliegveld
  Spelen
  Parkeren op het vliegveld
  2363 keer gespeeld

  Op een vliegveld rijden niet alleen maar vliegtuigen!

 • Frenzy Airport 2
  Spelen
  Frenzy Airport 2
  7001 keer gespeeld

  Het valt niet mee om een vliegveld te runnen, maar jij draait er vast je hand niet voor om. Leid de passagiers langs de beveiliging, koop wat snacks en zorg dat ze hun vlucht halen in dit uitdagende tijdmanagementspel.

 • Air Traffic Chief 3D
  Spelen
  Air Traffic Chief 3D
  1520 keer gespeeld

  Als hoofd luchtverkeersleiding in het echte leven heb je stalen zenuwen nodig. Denk je dat je een virtuele verkeersleidingstoren aankunt? Zorg dat al die vliegtuigen boven deze drukke luchthaven niet met elkaar botsen. Jij moet ze zo begeleiden dat ze veilig kunnen landen in dit heftige simulatiespel.

 • Flight
  Spelen
  Flight
  8489 keer gespeeld

  Vlieg jij de hall of fame van vliegtuigjesgooiers in?

 • Flight Of The Hamsters
  Spelen
  Flight Of The Hamsters
  5989 keer gespeeld

  Help de hamsters genieten van hun vakantie met deze nieuwe extreme sport!

 • Flying Steel
  Spelen
  Flying Steel
  375 keer gespeeld

  Waarom red jij het wel en anderen niet? Jij hebt kernwapens.

 • Drone Delivery
  Spelen
  Drone Delivery
  330 keer gespeeld

  Deze drone moet vanmiddag heel veel bestellingen afleveren. Kijk of het je lukt om hem tussen de drukke menigte en chaotische stad te loodsen zonder ergens tegenaan te botsen in dit uitdagende online spel.

 • Learn to Fly
  Spelen
  Learn to Fly
  1183 keer gespeeld

  Wie zei dat pinguïns niet kunnen vliegen?

 • Airport Buzz
  Spelen
  Airport Buzz
  500 keer gespeeld

  Het is een drukte van jewelste op deze internationale luchthavens! Kun jij zorgen dat alles op rolletjes loopt in het gratis tijdmanagementspel Airport Buzz!

 • Zwevende zeppelin
  Spelen
  Zwevende zeppelin
  595 keer gespeeld

  Een zeppelin besturen kost even oefening, maar dat heb je vast zo onder de knie!

 • Nova Xonix 3D
  Spelen
  Nova Xonix 3D
  65 keer gespeeld

  Deze met een propeller aangedreven robot is vastbesloten om alle strandballen te vangen die over deze zandplatforms rollen. Kun jij hem helpen in dit vreemde 3D-puzzelspel? Vergeet ook niet om de muntjes, hartjes en andere handige voorwerpen te verzamelen.