Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Solitaire Farm: Seasons

Zoek de kaarten zo snel mogelijk bij elkaar in Solitaire Farm: Seasons. Ze zullen je echt helpen in dit unieke en uitdagende kaartspelletje.

Welkom op een snoezige boerderij waar van alles te doen is. Er zijn gewassen om te planten, andere die geoogst moeten worden, en nog veel meer. Zoek de kaarten bij elkaar en verwijder ze van de tafel om munten te verdienen.

Deze kun je inruilen voor tal van handige items in dit solitairespelletje voor spelers van alle leeftijden. Let ook op bonussen en speciale kaarten die alle andere kaarten om hen heen zullen wissen. 

Hoe speel je Solitaire Farm: Seasons?

Solitaire Farm: Seasons is een kaartspelletje vol activiteiten die je doorgaans in een boerderijspelletje vindt. Voer klusjes uit terwijl je de kaarten op basis van hun waarden op elkaar afstemt. Je kunt een kaart uit de stapel aan een kaart koppelen die een hogere of lagere waarde heeft dan een kaart op tafel. Een 5-kaart kan bijvoorbeeld worden gekoppeld aan een 4-kaart of een 6-kaart.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om kaarten te selecteren, verschillende items te gebruiken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar fantastische online spelletjes om uit te proberen. 

  1. 2048 X2 Merge Blocks
  2. Spider Soli
  3. Mergest Kingdom
  4. Mahjong Link

Wie is de maker?

Solitaire Farm: Seasons is gemaakt door Softgames.