Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Solitaire Spelletjes

Over Onze Solitaire Spelletjes

Opgelet, kaartspelers! Geniet van een enorme kick in onze solitaire spelletjes! Of je nu al jaren speelt of dit tijdloze kaartspelletje met al zijn variaties nog nooit hebt geprobeerd, grijp nu de kans om een of meer van deze fantastische titels te spelen. Je kunt ook Spider Solitaire en Pyramid Solitaire samen met een paar andere bord- en kaartspelletjes proberen. Daarnaast hebben we een geweldige collectie van FreeCell-spelletjes.

Wat zijn de beste Solitaire Spelletjes?

 1. Solitaire FRVR
 2. Solitaire Collection
 3. Spider Solitaire: klassiek
 4. Klondike solitaire kaartspel
 5. Kings and Queens: Solitaire TriPeaks
 6. Microsoft Solitaire Collection: Spider
 7. Freecell solitaire basis
 8. Solitaire Mahjong Classic 2
 9. Hearts: Classic
 10. Solitaire Farm: Seasons

Wat zijn de beste Solitaire Spelletjes op mobiel?

 1. Solitaire FRVR
 2. Solitaire Collection
 3. Kings and Queens: Solitaire TriPeaks
 4. Klondike solitaire kaartspel
 5. Freecell solitaire basis

Wat zijn de nieuwste Solitaire Spelletjes?

 1. Solitaire Mahjong Classic 2

Plus Microsoft-spelletjes. Sinds de jaren 80 hebben ze spelers van over de hele wereld vermaakt. Van spijbelende leerlingen tot kantoormedewerkers die even niets te doen hebben: iedereen kent ze. Inclusief de Microsoft: Mahjong en de Microsoft: Ultimate Word Games collecties. Hoewel je er geen kaarten voor nodig hebt, zou je zomaar eens uren aan een stuk kunnen spelen! Hoe snel heb jij deze en alle andere geweldige titels van gratis online spelletjes onder de knie?