Schaakspellen

 • Master Chess Multiplayer
  Spelen
  Master Chess Multiplayer
  8552 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of een vriend in dit uitdagende schaakspel, maar zorg wel dat je zo snel mogelijk speelt. Hoe langer het duurt voordat je tegenstander schaakmat staat, hoe lager je score!

 • Ultiem schaakspel
  Spelen
  Ultiem schaakspel
  686 keer gespeeld

  Probeer een schaakmeester te worden in deze online editie van het tijdloze bordspel. Een of twee spelers kunnen proberen om de koning van hun tegenstander in te sluiten. Haal jij als eerste een schaakmat terwijl je een vriend uitdaagt of het tegen de computer opneemt? Voordat het spel begint, kun je de moeilijkheidsgraad en de stijl van het bord veranderen.

 • Schaakklassieker
  Spelen
  Schaakklassieker
  22752 keer gespeeld

  Het is altijd goed om klassiekers uit de kast te trekken en je uiterste best te doen in Chess Classic, een van de meest populaire bordspellen ooit. Neem het op tegen de computer of een vriend in dit tijdloze vaardigheidsspel.

 • Schaken in Flash 3
  Spelen
  Schaken in Flash 3
  23753 keer gespeeld

  Schaken is nog steeds een van de meest intrigerende bordspellen ter wereld. Al duizenden jaren proberen spelers de koning van hun tegenstander te pakken te krijgen, terwijl ze hun eigen stukken beschermen. Ben jij klaar voor een potje in dit vervolg op het uitdagende schaakspelletje?

 • SparkChess-spel
  Spelen
  SparkChess-spel
  9630 keer gespeeld

  De vonken spatten ervan af als je je geniale strategie tentoonspreidt in SparkChess! Daag jezelf uit met vier moeilijkheidsgraden, elk met een andere speelstijl. Wees je tegenstander te slim af en speel je spel opnieuw om van je fouten te leren en de volgende ronde beter te doen. SparkChess stelt je schaakkunst echt op de proef!

 • Schaken: klassiek
  Spelen
  Schaken: klassiek
  4943 keer gespeeld

  Kun jij de computer schaakmat zetten in deze online versie van het klassieke spel? Laat zien dat jij de slimste bent en probeer als eerste zijn koning te pakken te krijgen.

 • Slimme schakers
  Spelen
  Slimme schakers
  46228 keer gespeeld

  Dit schaakspel heeft drie verschillende moeilijkheidsniveaus: perfect dus voor beginners én meesters!

 • 3D schaken
  Spelen
  3D schaken
  1394 keer gespeeld

  Geef je schaakskills een workout met deze 3D versie van het tijdloze bordspel. Stap de virtuele woonkamer in waar het schaakbord al klaar staat. Je kan tegen een vriend spelen of het met een van de vele moeilijkheidsgraden tegen de computer opnemen.

 • Schaken voor twee spelers
  Spelen
  Schaken voor twee spelers
  2350 keer gespeeld

  Neem het op tegen de computer of daag een vriend uit in deze online versie van het klassieke bordspel. Voltooi de prestaties en pas het moeilijkheidsniveau aan om je schaaktalenten echt op de proef te stellen.

 • Easy Chess
  Spelen
  Easy Chess
  51423 keer gespeeld

  Schaken voor beginners in deze Easy Chess game.

 • Chess 3D
  Spelen
  Chess 3D
  3265 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt schaken met deze nieuwe 3D-versie. De geweldige graphics zijn een lust voor het oog. Kun jij alle levels voltooien? Kom maar op dan!

 • 3d Schaken
  Spelen
  3d Schaken
  3563 keer gespeeld

  Zeer realistisch schaakspel!

 • Robo Chess
  Spelen
  Robo Chess
  17643 keer gespeeld

  Ga de uitdaging aan tegen een slimme en pratende schaakrobot!

 • Schaakmaniak
  Spelen
  Schaakmaniak
  4738 keer gespeeld

  Neem het op tegen verschillende tegenstanders in dit uitdagende schaakspelletje. Verplaats je stukken op strategische wijze over het bord. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten?

 • Smart Chess
  Spelen
  Smart Chess
  11804 keer gespeeld

  Daag jezelf uit tegen een ongelooflijk slimme tegenstander in schaakpartijen, in Smart Chess. Verzin een winnende strategie waarbij je misschien een paar stukken verliest, maar die voor de overwinning zal zorgen! Je zult nooit meer het onderspit delven tegen zo'n slimme tegenstander!

 • Ultimate Chess
  Spelen
  Ultimate Chess
  2362 keer gespeeld

  Geniet van klassiek schaken in executiestijl! Ga de ultieme uitdaging van cartoon schaken aan tegen het leger van je tegenstander. Denk vooruit en plan elke zet strategisch om de executie van je leger te voorkomen. Poog de koning van je vijand te pakken, maar pas op, je stuk wordt op gruwelijke wijze gedood als je in het nauw zit. Meesters van het schaken, maak je klaar voor een bloedige strijd!

 • No More King
  Spelen
  No More King
  1246 keer gespeeld

  Verover alle stukken op het bord! In dit puzzelspelletje dat is gebaseerd op schaken, moet je alle koningen veroveren. Torens kunnen horizontaal en verticaal worden verplaatst. Lopers kun je alleen diagonaal verplaatsen. Gebruik alle stukken, inclusief de paarden, om de koning te grazen te nemen.

 • Chess
  Spelen
  Chess
  0 keer gespeeld

 • Chess 3D
  Spelen
  Chess 3D
  1289 keer gespeeld

  Je vindt geen mooier virtueel schaakspel als deze 3D-versie met een houten schaakbord en prachtig versierde houten schaakstukken. Maar pas op, de inzet is nog even hoog en de gameplay is nog net zo wreed.

 • Paardenmissie
  Spelen
  Paardenmissie
  387 keer gespeeld

  Help dit paard om de mysterieuze poort te openen. Verplaats je paard volgens de schaakregels over het bord. Vind de juiste sleutel en ga naar de poort. Verzamel appels, edelstenen, bokalen en andere speciale voorwerpen om je missie te voltooien.

 • Schaken in stijl
  Spelen
  Schaken in stijl
  185 keer gespeeld

  Deze meisjes zijn dol op schaken, maar ze houden nog meer van kleren.

 • Junior Chess
  Spelen
  Junior Chess
  974 keer gespeeld

  This version of the classic board game is perfect for beginners of all ages. Can you checkmate your virtual opponent and capture as many of their pieces as possible? It’s time to find out!

 • Flash Chess
  Spelen
  Flash Chess
  580 keer gespeeld

  Speel dit schaakspel met 2 personen.

 • Schaakmeester
  Spelen
  Schaakmeester
  4113 keer gespeeld

  Neem het op tegen een vriend of de computer in dit uitdagende schaakspel. De klok tikt. Kun jij je tegenstander schaakmat zetten voordat de tijd om is?

 • Schaken
  Spelen
  Schaken
  161 keer gespeeld

  Kun jij de computer verslaan in deze uitdagende online versie van het tijdloze bordspel? Bepaal het moeilijkheidsniveau voordat je voor de witte of zwarte stukken kiest. Ook kun je kiezen of je de beginnersmodus of de moeilijkere modus voor gevorderden wilt spelen.

 • Touch Chess
  Spelen
  Touch Chess
  80 keer gespeeld

  Schaak op je mobiele telefoon! Verplaats elk stuk individueel en strategisch om het leger van je tegenstander te veroveren. Zet de koning van je tegenstander schaakmat en bekijk zelfs zetten uit het verleden in een tekstgeschiedenis. Potje schaken? Schaakmat!

 • Better Than Chess
  Spelen
  Better Than Chess
  1709 keer gespeeld

  Daag een vriend, online tegenstander of de computer uit in dit 3D-schaakspel. Maar dat is niet alles! Stel tijdslimieten in voor elke zet en meer. Leid jij je schaakstukken naar de overwinning of zal je koning ten onder gaan?

 • 3D-ruimteschaken
  Spelen
  3D-ruimteschaken
  468 keer gespeeld

  Met dit geweldige driedimensionale schaakspel in de ruimte ben je urenlang zoet. Speel een futuristisch potje schaken tegen de computer. Heb je nog een paar strategische zetten achter de hand?

 • Schaakuitdagingen
  Spelen
  Schaakuitdagingen
  1171 keer gespeeld

  Rupert, de gruwelijke Rode Koning, daagt je uit voor een aantal intense schaakscenario's. Kan jij hem met zo min mogelijk zetten schaakmat zetten in alle lastige levels van deze unieke schaakgame? Je kunt handige bommen verzamelen om je te helpen als je vast komt te zitten en je niet meer weet wat je moet doen.

 • Crazy Chess
  Spelen
  Crazy Chess
  69 keer gespeeld

  Versla als het witte paard de zwarte pionnen voordat ze het kasteel bereiken.

 • Schaken op het kerkhof
  Spelen
  Schaken op het kerkhof
  699 keer gespeeld

  Ga naar deze mysterieuze begraafplaats en bereid je voor op een griezelig schaakpotje. In plaats van schaakstukken moet je zombies verslaan. Kun jij alle monsters onschadelijk maken in dit unieke schaakspelletje?

 • Flitsschaak 2
  Spelen
  Flitsschaak 2
  636 keer gespeeld

  Zet de koning van je tegenstander mat en win het spel in een flits. Klaar voor een goeie schaakpartij? Schaak!