Freecellspelletjes

 • Tripeaks solitaire
  Spelen
  Tripeaks solitaire
  26257 keer gespeeld

  Je geniet van een betoverende reis terwijl je deze online versie van het klassieke kaartspel speelt. Slenter langs pittoreske meren en weides terwijl je de getallen op de kaarten met elkaar probeert te verbinden.

 • Agnes Solitaire
  Spelen
  Agnes Solitaire
  6797 keer gespeeld

  Kun jij alle kaarten wegspelen in deze uitdagende versie van het klassieke kaartspel? Leg de kaarten op de juiste plek op tafel en probeer een topscore te behalen. Of geef je het op?

 • Veertig rovers: klassieke solitaire
  Spelen
  Veertig rovers: klassieke solitaire
  1445 keer gespeeld

  In deze online versie van solitaire moet je zo scherp en sluw zijn als de rovers van het klassieke verhaal om alle levels te voltooien. Kan jij alle kaarten met elkaar combineren in de makkelijke en de moeilijke modus?

 • Tijd voor freecell solitaire
  Spelen
  Tijd voor freecell solitaire
  9394 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle kaarten combineren in deze vernuftige en uitdagende versie van het traditionele spel? Je zult snel te werk moeten gaan in deze race tegen de klok.

 • Beste klassieke piramide solitaire
  Spelen
  Beste klassieke piramide solitaire
  5403 keer gespeeld

  Neem plaats aan deze tafel en ontdek hoe snel je alle nummers en kleuren kunt koppelen. Haal jij de top van deze piramides in deze spannende versie van het klassieke kaartspel?

 • Klondike solitaire kaartspel
  Spelen
  Klondike solitaire kaartspel
  9046 keer gespeeld

  In deze online editie kan je twee verschillende versies van het klassieke kaartspel spelen. Probeer de nieuwe kaarttrekmodus of de modus met drie kaarten. Beide zullen een flinke uitdaging voor je zijn!

 • Soliataire basic
  Spelen
  Soliataire basic
  8270 keer gespeeld

  Deze editie van het geliefde kaartspel is perfect voor zowel beginners als meer ervaren spelers. Probeer de versie met een stapel om één kaart te trekken. Als je naar een grotere uitdaging op zoek bent, probeer dan de versie met drie kaarten.

 • Freecell Solitaire: Classic
  Spelen
  Freecell Solitaire: Classic
  9147 keer gespeeld

  Probeer deze klassieke versie van dit geliefde kaartspel eens uit! Leg de kaarten bij elkaar in de juiste volgorde om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

 • Dubbel Klondike Solitaire
  Spelen
  Dubbel Klondike Solitaire
  4339 keer gespeeld

  Tweemaal zoveel lol en een dubbele uitdaging! Dat is wat deze versie van Klondike Solitaire je biedt. Probeer te spelen met het trekken van een of drie kaarten tegelijk. Kan jij alle kaarten van elke stok in zo min mogelijk tijd met elkaar combineren?

 • Spider Solitaire
  Spelen
  Spider Solitaire
  7659 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende modi te wachten. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, speel dan de eenvoudige modus met maar één kaart. Er is ook een moeilijke modus voor ervaren spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging met vier decks.

 • Daily Solitaire Change
  Spelen
  Daily Solitaire Change
  2379 keer gespeeld

  Geniet elke dag van een nieuwe uitdaging in deze online versie van het populaire kaartspel. Hoe sneller je speelt, hoe meer punten je krijgt tijdens de dagelijkse bonus.

 • FreeCell Blauw
  Spelen
  FreeCell Blauw
  33792 keer gespeeld

  Dit is een race tegen de klok! Hoe snel kun jij alle kaarten van de stok in de juiste vakken plaatsen? Speel zo snel als je kan in deze leuke en uitdagende versie van het traditionele kaartspel.

 • Spin Solitaire blauw
  Spelen
  Spin Solitaire blauw
  3219 keer gespeeld

  Je kan je lol niet op met deze uitdagende online versie van Spin Solitaire. Combineer de kaarten en word een steeds sterkere speler. Je kan met een, twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Paassolitaire
  Spelen
  Paassolitaire
  47589 keer gespeeld

  Je kunt nooit genoeg versies van solitaire hebben. Hier heb je er dus nog een.

 • Dubbel freecell
  Spelen
  Dubbel freecell
  10666 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke kaartspelletje is dubbel zo leuk!

 • Spider Solitaire: meester
  Spelen
  Spider Solitaire: meester
  11832 keer gespeeld

  In deze versie van het klassieke kaartspel staan je drie verschillende en uitdagende spelmodi te wachten. Probeer het met één, twee of zelfs vier kleuren. Kun je alle kaarten van de tafel wissen en heel veel bonuspunten verdienen?

 • Mahjong solitaire: 300 levels
  Spelen
  Mahjong solitaire: 300 levels
  14242 keer gespeeld

  Vind je Mahjong leuk? Dan wachten honderden uitdagende levels en tientallen verschillende borden je op in deze XXL-versie van de klassieke game. Combineer de tegels zo snel als je kan en zet alles op alles in een race tegen de klok.

 • Freecell solitaire klassiek
  Spelen
  Freecell solitaire klassiek
  246510 keer gespeeld

  Is dit je geluksdag? Probeer dan deze online versie van het beroemde kaartspel. Hoe snel kun jij al deze kaarten wegspelen?

 • Sleutelsolitaire
  Spelen
  Sleutelsolitaire
  79599 keer gespeeld

  Jippie! Hoe staat het met jouw solitairevaardigheden? Denk je dat je dit wilde kaartspelletje kunt oplossen?

 • Hearts: Classic
  Spelen
  Hearts: Classic
  2356 keer gespeeld

  Kan jij alle gehaaide kaartenspelers verslaan die jou staan op te wachten in deze online versie van de klassieke game? Stuk voor stuk zijn het sterke hartenjagenspelers, maar als je goed oplet welke kaarten je bij elke zet het beste kan spelen, zou je moeten kunnen winnen.

 • Klassieke solitaire
  Spelen
  Klassieke solitaire
  494526 keer gespeeld

  Solitaire biedt je urenlang kaartplezier. Met deze klassieke versie is het niet anders. Maak vier stapels kaarten in oplopende volgorde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt.

 • Tiki Solitaire
  Spelen
  Tiki Solitaire
  5718 keer gespeeld

  Can you make it through all of the challenges that are waiting for you in this Polynesian card game? Check out some cool tikis while you try to match up each one of the cards in every stack.

 • Freecell basis
  Spelen
  Freecell basis
  46833 keer gespeeld

  Hoe snel kan jij alle kaarten combineren in deze uitdagende versie van Freecell? Bekijk de kaarten met aandacht en doe je best om de tafel zo snel mogelijk leeg te maken.

 • Tripeaks Halloween
  Spelen
  Tripeaks Halloween
  15376 keer gespeeld

  Zelfs Patience kan angstaanjagend zijn...

 • Freecell solitaire basis
  Spelen
  Freecell solitaire basis
  19674 keer gespeeld

  Dit is een vereenvoudigde versie van Freecell die uistekend is voor beginners en ook voor meer ervaren spelers. Hoe snel kan jij de kaarten met elkaar combineren en ze naar de lege cells aan de bovenkant van de tafel verplaatsen?

 • Beste klassieke spider solitaire
  Spelen
  Beste klassieke spider solitaire
  10307 keer gespeeld

  Zet je schrap voor een flinke dosis spanning in deze online versie van het klassieke kaartspel. Hoe snel kan jij de kaarten in elk van deze stokken met elkaar combineren? Als je wil kan je met een enkele kleur spelen, maar kies voor meer kleuren als je in de stemming bent voor een ware uitdaging.

 • Tri Tower Solitaire
  Spelen
  Tri Tower Solitaire
  153852 keer gespeeld

  Een stapel kaarten leid je naar het verborgen kasteel...

 • Gouden spin solitaire
  Spelen
  Gouden spin solitaire
  3508 keer gespeeld

  Duik in deze versie van het klassieke solitairespel. Wil je met maar een kleur spelen? Als je naar een grotere uitdaging op zoek bent, kan je ook met twee of zelfs vier kleuren spelen.

 • Pyramidesolitaire kaartspel
  Spelen
  Pyramidesolitaire kaartspel
  3978 keer gespeeld

  Kun jij de top van elk van deze pyramides bereiken? Combineer zo snel als je kan alle kaarten met elkaar in deze online versie van het populaire kaartspel. De klok tikt, dus ga snel te werk!

 • Dagelijks solitaire
  Spelen
  Dagelijks solitaire
  10807 keer gespeeld

  Elke dag is een perfecte dag voor een potje solitaire. Probeer deze online versie van het klassieke kaartspel uit. Aarzel niet om de dagelijkse uitdagingen te testen. Als je er genoeg wint, kan je elke maand een paar te gekke trofeeën winnen.

 • Freecell solitaire kaartspel
  Spelen
  Freecell solitaire kaartspel
  1841 keer gespeeld

  De klok tikt door. Hoe snel kan jij alle kaarten matchen in deze online versie van freecell? Klik op de hintknop als je vast komt te zitten!

 • Solitairequeeste: piramide
  Spelen
  Solitairequeeste: piramide
  61776 keer gespeeld

  Ontsluier de geheimen van de piramide in Solitairequeeste: piramide. Speel alle kaarten weg om te winnen in dit vervolg op het populaire Solitairequeeste: klondike!

 • Super Mega Solitaire
  Spelen
  Super Mega Solitaire
  19017 keer gespeeld
 • Yukon solitaire
  Spelen
  Yukon solitaire
  2910 keer gespeeld

  Gebruik al je kaartvaardigheden in dit prachtige solitairespelletje.

 • Spider Solitaire-tijd
  Spelen
  Spider Solitaire-tijd
  59672 keer gespeeld

  De tijd is rijp om deze online versie van het populaire kaartspel te spelen. Er zijn verschillende en uitdagende modi die je kunt uitproberen. Als je nog nooit Spider Solitaire hebt gespeeld, probeer de eenvoudige versie die maar één kleur gebruikt. Ervaren spelers zullen zeker enthousiast zijn over de moeilijke modus met alle vier de kleuren.

 • Pyramid Solitaire Express
  Spelen
  Pyramid Solitaire Express
  275676 keer gespeeld

  Schiet op, want deze trein boordevol solitaireplezier staat op het punt om te vertrekken!