Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Classic Solitaire Deluxe

Classic Solitaire Deluxe is een goed gemaakte en eenvoudige versie van het klassieke kaartspel. Kun jij alle kaarten van aas tot koning sorteren op kleur?

Solitaire is een van de bekendste en populairste bord- en kaartspelletjes ter wereld. Je kunt kiezen of je dit solitairespelletje met het trekken van een enkele kaart of het trekken van drie kaarten wilt spelen. 

Hoe speel je Classic Solitaire Deluxe?

De speler krijgt 7 rijen met kaarten gedeeld. Deze vormen het ‘tableau’. Binnen dit tableau moet je de kaarten in aflopende volgorde (van koning tot aas) met wisselende kleuren leggen. Als je een aas vindt, leg je deze kaart op een van de lege vakken bovenaan het scherm. Hier kun je de kaarten in aflopende volgorde (van koning tot aas) met wisselende kleuren leggen.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS EN SLEEP om de kaarten op te pakken en te verplaatsen.
  • DUBBELKLIK om een kaart automatisch te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spelletje leuk vond, probeer de volgende bord- en kaartspelletjes dan ook eens:

  1. Garden Tales 2
  2. Solitaire TriPeaks Story
  3. Onet Connect Classic 
  4. Rummikub

Wie is de maker?

Classic Solitaire Deluxe is gemaakt door Agame.