Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Kook Spelletjes

Kook Spelletjes Gratis online

Je hoeft geen vakkundige chef-kok te zijn of in het echte leven goed te kunnen koken om van deze gratis kookspelletjes te genieten. Stap deze virtuele keukens binnen waar je alle apparatuur en ingrediënten vindt die je nodig hebt. Er zijn een heleboel fantastische maaltijden om te bereiden en ook een paar heerlijke toetjes. Probeer de cake- of bakspelletjes. Gebruik recepten uit alle hoeken van de wereld of bak gewoon een paar simpele muffins. O, en vergeet ook de fantastische pizzaspelletjes niet. Dat zijn een van onze grappigste online spelletjes.

Wat zijn de beste Kook Spelletjes?

 1. Pizzabakker
 2. Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
 3. Meesterbakker
 4. Hamburgerkok: burgers bakken
 5. Delicious - Emily's New Beginning
 6. Yummy Taco
 7. Cooking Festival
 8. Dark Chocolate Blackberry Cheesecake: Sara's Cooking Class
 9. Dr. Panda's Restaurant
 10. Yummy Cupcake

Wat zijn de nieuwste Kook Spelletjes?

 1. Max Mixed Cocktails
 2. Grandma Recipe Ramen

Wat zijn de beste Kook Spelletjes op mobiel?

 1. Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
 2. Pizzabakker
 3. Delicious - Emily's New Beginning
 4. Meesterbakker
 5. Hamburgerkok: burgers bakken

Schorten zijn optioneel in deze gratis online spelletjes! Ontdek waar jij mee eindigt als je alles van burgers tot sushi probeert te maken. Probeer voor een nog grotere uitdaging een van de restaurantsimulaties. Lukt het jou om alle bestellingen bij te houden in de Papa-spelletjes? Papa is een kok die een heleboel coole cafés bezit.

Maar als je het liever wat rustiger aan doet, zit je bij Sara helemaal goed. Deze fantastische chef heeft haar eigen gameserie. In de Sara’s Cooking Class-spelletjes, leert ze jou hoe je Instagram-waardige taarten bakt, de heerlijkste Mexicaanse gerechten bereidt en nog veel meer! Deze online kookspelletjes zijn een geweldige manier om met recepten te experimenteren voordat je ze in je eigen keuken uitprobeert. Welke speel jij als eerste?