Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Cook & Match: Sara’s Adventure

Onze befaamde chef is terug in Cook & Match: Sara’s Adventure! Help haar in de keuken alle ingrediënten bij elkaar sparen in dit leuke 3-op-een rij puzzel spelletje.

In dit match-3 spelletje heeft Sara haar handen vol in de keuken. Ze is allerlei maaltijden aan het klaarmaken, maar alle ingrediënten liggen door elkaar! Verzamel de groenten, het vlees, en het keukengerei zodat Sara al haar recepten kan voorbereiden in deze leuke nieuwe aflevering van de Sara's Cooking Class spelletjes serie. Versleep de ingrediënten en leg ze op een rij.

Je kunt bovendien ook allerlei bonusbommen en boosters gebruiken. Het keukengerei helpt je de etenswaren sneller van het bord te spelen. Gebruik bijvoorbeeld de blender of de mixer om in een keer hele rijen en kolommen leeg te vegen. Zo kun je de doelen voor ieder level sneller bereiken.

Hoe speel je Cook & Match: Sara’s Adventure?

Sara heeft zo veel werk te doen in dit kookspelletje, en ze wil goed op schema blijven. Help haar door de ingrediënten die op het bord liggen te pakken en naar een aangrenzend vakje te slepen. Zo kun je steeds twee icoontjes van plaats laten wisselen.

Maak rijtjes van 3 of meer van dezelfde icoontjes om ze van het bord te verwijderen en voor Sara te pakken. In ieder level moet ze een bepaald aantal spullen verzamelen. Wat ze nodig heeft zie je op haar lijstje staan. Pas op, want je hebt maar een beperkt aantal zetten!

Spelbesturing

  • Gebruik de MUIS om de ingrediënten te pakken en te verplaatsen.

Soortgelijke spelletjes

Bekijk ook eens deze leuke online puzzel- en keukenspelletjes:

  1. Chocolate Cupcakes: Sara's Cooking Class
  2. Yummy Tales 2
  3. Mini Pop-Tarts: Sara's Cooking Class
  4. Fruit Link

Wie is de maker van Cook & Match: Sara's Adventure?

Cook & Match: Sara’s Adventure is gemaakt door Agame.