Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dog Puzzle Story

Dog Puzzle Story is een schattige match-3-game waarin je Charlie de Puppy helpt om speeltjes, hondenkussens en lekkere hondensnoepjes te verzamelen. Volg het spoor van voerbakjes dat door de stad heen loopt en los de puzzels op die je onderweg tegenkomt.

Hoe speel je Dog Puzzle Story?

Aan het begin van elke puzzel zie je de doelen die je moet behalen. Het is dan bijvoorbeeld de bedoeling dat je een bepaald aantal specifieke items verzamelt, hondenkoekjes vergaart, enzovoort. Deze doelen kun je altijd terugzien in het paneel boven het speelveld. Hier vind je ook de teller met het aantal beurten dat je nog over hebt om de puzzel af te maken.

Alle doelen kunnen bereikt worden door drie of meer van dezelfde items in een rij of kolom te combineren. De voorwerpen kunnen verschoven worden door twee naast elkaar gelegen tegels met elkaar te ruilen. Sleep simpelweg een van de icoontjes naar het vakje ernaast om de twee van plek te laten verwisselen. Let wel op: een icoon laat zich alleen verplaatsen als dit ook meteen een match oplevert. Als de wissel nergens op uitkomt, dan springen de twee items weer terug naar hun eigen plek.

Sommige tegels staan vast en kunnen niet verplaatst worden. Je moet ze dan eerst vrijspelen door er combinaties omheen te maken.

Spelbesturing

  • Klik en sleep om de icoontjes te verplaatsen
  • Op een touchscreen kun je tikken en swipen

Meer games zoals Dog Puzzle Story

Er is ook een vervolg op deze game, die door onze partner Softgames is ontwikkeld: Dog Puzzle Story 2. Voor meer puzzelgames van dezelfde studio kun je onze volledige Softgames-collectie bekijken.

Wie heeft Dog Puzzle Story ontwikkeld?

Dog Puzzle Story is gemaakt door Agame.

Wanneer is Dog Puzzle Story voor het eerst verschenen?

De geüpdatete versie van deze puzzelgame is op 20 juli 2023 uitgegeven.