Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over Onze Dieren Spelletjes

Zet je schrap voor een wilde tijd in onze geweldige dieren spelletjes! Je gaat mee met echte feestbeesten terwijl je avonturen beleeft, een uitgestrekte wildernis verkent of gewoon kijkt wat zich aan de andere kant van een tuin bevindt. Er zijn ook heel wat dieren die je kunt verzorgen in deze verzorgingsspelletjes. Kittens, puppy's en paarden zijn slecht een paar van de dieren die je hulp goed kunnen gebruiken, met name met borstelen en kammen. Daarnaast kunnen er een paar ook wel een bad gebruiken!

Dit zijn zowel grote als kleine reizen die je kunt ondernemen in deze gratis online spelletjes. Ontdek hoe het is om een papegaai of leeuw te zijn als je door hun habitat reist, op zoek naar eten om hun jongen te voeren. Veel van deze simulatiespelletjes zijn behoorlijk realistisch met verschillende rassen in de hoofdrol. Waar wacht je nog op? Hoog tijd om wat nieuwe viervoeters in je hart te sluiten!

Wat zijn de populairste Dieren Spelletjes?

 1. Dream Pet Link
 2. Butterfly Kyodai HD
 3. Y8 Snakes
 4. Yummy Tales 2
 5. Worms.Zone
 6. My Dolphin Show 7
 7. Dynamons 6
 8. Dream Pet Link 2
 9. Blije slangen
 10. Paardenverzorging

Wat zijn de beste Dieren Spelletjes op mobiel?

 1. Dream Pet Link
 2. Butterfly Kyodai HD
 3. Draw 2 Save Doge
 4. Yummy Tales 2
 5. Worms.Zone

Wat zijn de nieuwste Dieren Spelletjes?

 1. Dog Puzzle Story 3
 2. Draw 2 Save Doge
 3. Trash Factory
 4. Dynamons 6
 5. Organization Princess