Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Space Pet Link

Space Pet Link is een grappig mahjongspelletje met schattige buitenaardse wezentjes. Zulke vreemde huisdieren heb je nog nooit gezien! Zoek de gelijke plaatjes bij elkaar en verbind de stenen om het bord leeg te spelen.

Hoe speel je Space Pet Link?

Het is de bedoeling dat je de gelijke stenen met elkaar verbindt. Zo verwijder je ze van het bord en kun je nieuwe stenen vrijspelen. Gebruik de muis om telkens op twee stenen te klikken die gecombineerd kunnen worden.

Je kunt twee gelijke stenen alleen wegspelen als er een verbindende lijn tussen kan lopen. Deze lijn moet om de andere stenen heen lopen en mag daarbij maximaal twee bochten maken.

Spelmodi voor Space Pet Link

Dit spel heeft twee spelmodi: Easy (Makkelijk) en Hard (Moeilijk). 

  • In Easy Mode heb je minder stenen om weg te spelen en meer tijd om dit voor elkaar te krijgen. 
  • In de Moeilijke modus worden er minder stenen herhaald en heb je dus meer plaatjes om uit te zoeken. Je hebt ook minder hints om je daarbij te helpen.

Speel games die lijken op Space Pet Link

Probeer ook eens het voorafgaande hoofdstuk uit deze game serie, Dream Pet Link, of ga naar onze connect spelletjes pagina om meer puzzelgames te ontdekken waarin je stenen en icoontjes moet matchen en verbinden.

Wie is de maker van Space Pet Link?

Space Pet Link is gemaakt door Agame. 

Wanneer werd Space Pet Link voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd voor het eerst uitgebracht op 31 augustus 2023.