Mahjong-spellen

 • MahJongCon
  Spelen
  MahJongCon
  7029972 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een online spelletje waarmee je hersens kunt trainen? Een echte breinbreker die ook nog eens gratis is? Zoek dan niet verder, want hier is MahJongCon! Dit klassieke Chinese bordspel, dat soms als ‘mahjong’ of als ‘mahjongg’ wordt gespeld, stelt spelers al eeuwenlang op de proef. MahJongCon heeft niet alleen kleurrijke graphics maar ook een coole soundtrack die bestaat uit traditionele muziek met een eigentijds tintje. Voordat je het weet, tik je met je voet op de maat van de muziek mee, terwijl je alle stenenparen probeert te vinden! Je moet natuurlijk wel snel zijn. Een balk onder het mahjongbord geeft de tijd aan. En die gaat sneller dan je denkt, vooral in lastigere levels. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om alle symbolen te vinden en het bord leeg te spelen. Maar maak je geen zorgen: als je vastzit in het spel, kun je altijd nog om een hint vragen waardoor je weer verder kunt. Denk je dat jij alle stenenparen kunt vinden voordat de tijd om is? Kun jij alle levels voltooien? Daar kom je maar op één manier achter… Druk op de speelknop en ga aan de slag met dit uitdagende mahjongspel

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spelen
  Butterfly Kyodai Classic
  252353 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Mahjong Connect Classic
  Spelen
  Mahjong Connect Classic
  1027861 keer gespeeld

  In deze variant op mahjong moet je stenen verwijderen door ze met elkaar te verbinden.

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  630911 keer gespeeld

  Kun jij deze Chinese mahjongvariant oplossen?

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  342165 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  9215 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Mahjong: Klassiek
  146161 keer gespeeld

  Neem een hap uit deze heerlijke versie van het geliefde bordspel. Hoe snel kun je alle heerlijke hamburgers, frietjes en andere lekkernijen matchen met de tegels?

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  200339 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Boerderij verbinden 2
  Spelen
  Boerderij verbinden 2
  193488 keer gespeeld

  Zoek zoveel mogelijk stukken fruit bij elkaar in dit vliegensvlugge puzzelspel!

 • Tiles of the Unexpected
  Spelen
  Tiles of the Unexpected
  154129 keer gespeeld

  Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van dit level.

 • Mahjong-dimensies: 640 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 640 seconden
  15913 keer gespeeld

  Je hebt maar tien minuten om alle uitdagingen in deze spannende 3D versie van de klassieke game te voltooien. Kan jij alle levels in 640 seconden of nog sneller uitspelen?

 • Jungle Connect
  Spelen
  Jungle Connect
  34347 keer gespeeld

  Ben je klaar voor een spannend mahjongavontuur? Reis door een mysterieuze jungle en zoek de stenenparen in dit gratis online spelletje.

 • Dagelijkse boerderijmahjong
  Spelen
  Dagelijkse boerderijmahjong
  3480 keer gespeeld

  In deze online mahjong-game krijg je dagelijks een reeks spannende en leuke uitdagingen om te spelen. Ga naar de boerderij om te beginnen. Ben jij sneller dan de klok en combineer je al het fruit, de groenten en nog veel meer dingen op de tegels?

 • Hotel Mahjong
  Spelen
  Hotel Mahjong
  66811 keer gespeeld

  Boek een kamer in dit uitdagende mahjonghotel! Zoek de stenenparen en speel het hele veld leeg in dit eeuwenoude klassieke spel. Voltooi de kamers en speel extra velden vrij. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt!

 • Reis door de tijd
  Spelen
  Reis door de tijd
  10671 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis door de tijd in deze uitdagende versie van het klassieke spel mahjong. Kun jij alle stenenparen vinden voordat de tijd om is?

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  20044 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Mahjong-dimensies voor de vakantie
  Spelen
  Mahjong-dimensies voor de vakantie
  13689 keer gespeeld

  Dit is een online versie van Mahjong die perfect bij de vakantie past! Hoe snel kan jij alle cakjes, kerstmannen, teddyberen en nog veel meer dingen met elkaar matchen? Inspecteer de 3D kubus en verbind de vierkanten zo snel mogelijk met elkaar.

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  10242 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Mahjong-dimensies: snoep en 640 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep en 640 seconden
  7396 keer gespeeld

  Beleef een nieuwe mahjong-dimensie in deze spannende versie van het klassieke bordspel. Kan jij alle symbolen op de blokken in deze 3D kubus matchen? Voor elk level heb je maar 640 seconden, dus ga snel te werk!

 • Mahjong: alchemietijdperk
  Spelen
  Mahjong: alchemietijdperk
  11491 keer gespeeld

  Betreed deze mysterieuze kamer voor een unieke en magische mahjong-game. Kan jij alle betoverende symbolen op de tegels met elkaar verbinden voordat de tijd op is?

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  11188 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Mahjong voor elke dag
  Spelen
  Mahjong voor elke dag
  11993 keer gespeeld

  Elke dag van de week krijg je een nieuwe uitdaging in deze onlineversie van het klassieke bordspel. Strijd tegen de klok en laat de tegels zo snel als je kunt op elkaar aansluiten.

 • Mahjong voor elke dag
  Spelen
  Mahjong voor elke dag
  51547 keer gespeeld

  Mahjong is nog niet zo eenvoudig als alle stenen op elkaar lijken... Kun jij ze allemaal wegspelen voordat de tijd om is?

 • Mahjong-dimensies: 900 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 900 seconden
  19243 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle tegels met elkaar matchen voordat de tijd op is in deze spannende 3D mahjong-games? Je zal snel te werk moeten gaan!

 • Mahjong: sneeuwkasteel
  Spelen
  Mahjong: sneeuwkasteel
  4759 keer gespeeld

  Achter de poorten van dit majestueuze kasteel vind je een aantal uitdagende mahjongborden. Kies het design van de stenen en probeer ze zo snel mogelijk weg te spelen in deze online versie van het populaire bordspel.

 • Cijfer-Mahjong
  Spelen
  Cijfer-Mahjong
  21899 keer gespeeld

  In deze online versie van het klassieke bordspel vind je talloze borden met maffe designs. Race tegen de klok om zo snel mogelijk tegels met gelijke nummers bij elkaar te zoeken.

 • 3D Egypte-mahjong in drie dimensies
  Spelen
  3D Egypte-mahjong in drie dimensies
  6323 keer gespeeld

  Stap een nieuwe dimensie uitdagingen binnen met deze 3D versie van het klassieke bordspel. Kan jij de afbeeldingen op alle kubussen met elkaar matchen?

 • Candy Mahjong
  Spelen
  Candy Mahjong
  12877 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke bordspel is perfect voor iedereen die van snoepjes houdt! Zet je tanden in de uitdagende levels en kijk of je alle stenenparen kunt vinden.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  14636 keer gespeeld

  In deze donkere dimensie kan je een echt unieke mahjong-uitdaging ervaren. Kan jij alle tegels in de kubus met elkaar matchen voordat het te laat is? Ook moet je de speciale getimede tegels verbinden voordat hun klok op nul staat!

 • 3D Mahjong
  Spelen
  3D Mahjong
  201667 keer gespeeld

  Speel alle paren weg van het bord.

 • Mahjong: stenen verwijderen
  Spelen
  Mahjong: stenen verwijderen
  3499 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze versie van het klassieke bordspel? De klok tikt! Kies eerst een design voor de stenen en ga dan aan de slag!

 • Mahjong: snoepdimensie
  Spelen
  Mahjong: snoepdimensie
  4117 keer gespeeld

  In deze 3D versie van het klassieke bordspel ga je volledig op in een superzoete dimensie. Kan jij de snoepsymbolen op alle blokken in de kubus met elkaar matchen?

 • Pet Connect HD
  Spelen
  Pet Connect HD
  11161 keer gespeeld

  Deze superschattige huisdiertjes zijn allemaal door de war gehaald! Kan jij ze met elkaar verbinden in dit unieke en grappige drie-op-een-rij-puzzelspel? Maak verbindingen tussen alle pony's, dolfijnen en andere diertjes zodat ze weer samen kunnen zijn.

 • Mahjong Fortuna
  Spelen
  Mahjong Fortuna
  368725 keer gespeeld

  Hou je van astrologie en van een flinke uitdaging? Dan moet je deze versie van het klassieke bordspel zeker eens proberen.

 • Mahjong Deluxe 2
  Spelen
  Mahjong Deluxe 2
  22021 keer gespeeld

  Dit populaire bordspel komt nogmaals tot leven in deze betoverende online versie. Kies je eigen bord uit en bepaal zelf de positie van je tegels voordat je aan de slag gaat.

 • Pet Connect
  Spelen
  Pet Connect
  391801 keer gespeeld

  Maak het speeldveld leeg door alle dubbele stenen weg te spelen.