Mahjong-spellen

 • MahJongCon
  Spelen
  MahJongCon
  6934556 keer gespeeld

  Ben je op zoek naar een online spelletje waarmee je hersens kunt trainen? Een echte breinbreker die ook nog eens gratis is? Zoek dan niet verder, want hier is MahJongCon! Dit klassieke Chinese bordspel, dat soms als ‘mahjong’ of als ‘mahjongg’ wordt gespeld, stelt spelers al eeuwenlang op de proef. MahJongCon heeft niet alleen kleurrijke graphics maar ook een coole soundtrack die bestaat uit traditionele muziek met een eigentijds tintje. Voordat je het weet, tik je met je voet op de maat van de muziek mee, terwijl je alle stenenparen probeert te vinden! Je moet natuurlijk wel snel zijn. Een balk onder het mahjongbord geeft de tijd aan. En die gaat sneller dan je denkt, vooral in lastigere levels. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt om alle symbolen te vinden en het bord leeg te spelen. Maar maak je geen zorgen: als je vastzit in het spel, kun je altijd nog om een hint vragen waardoor je weer verder kunt. Denk je dat jij alle stenenparen kunt vinden voordat de tijd om is? Kun jij alle levels voltooien? Daar kom je maar op één manier achter… Druk op de speelknop en ga aan de slag met dit uitdagende mahjongspel

 • Butterfly Kyodai Classic
  Spelen
  Butterfly Kyodai Classic
  244497 keer gespeeld

  Kun jij deze vrolijk fladderende vlindervleugels verwijderen?

 • Mahjong Connect Classic
  Spelen
  Mahjong Connect Classic
  1001530 keer gespeeld

  In deze variant op mahjong moet je stenen verwijderen door ze met elkaar te verbinden.

 • Mahjong: sneeuwkasteel
  Spelen
  Mahjong: sneeuwkasteel
  3703 keer gespeeld

  Achter de poorten van dit majestueuze kasteel vind je een aantal uitdagende mahjongborden. Kies het design van de stenen en probeer ze zo snel mogelijk weg te spelen in deze online versie van het populaire bordspel.

 • Mahjong-dimensie: 470 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensie: 470 seconden
  7646 keer gespeeld

  In deze 3D versie van de klassieke game heb je maar beperkt de tijd om elk uitdagend level te voltooien. Kan jij alle blokken in de kubus met elkaar combineren voordat de tijd helemaal op is?

 • Mahjong-dimensies: 640 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 640 seconden
  14620 keer gespeeld

  Je hebt maar tien minuten om alle uitdagingen in deze spannende 3D versie van de klassieke game te voltooien. Kan jij alle levels in 640 seconden of nog sneller uitspelen?

 • Butterfly Kyodai HD
  Spelen
  Butterfly Kyodai HD
  334959 keer gespeeld

  Al deze prachtige vlinders zijn door elkaar gehusseld. Stap in een virtuele wereld en probeer ze weer compleet te krijgen in dit uitdagende puzzelspel.

 • Mahjong solitaire deluxe
  Spelen
  Mahjong solitaire deluxe
  5615 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle stenenparen vinden in deze uitdagende versie van het klassieke bordspel? Speel de stenen binnen de tijd weg om handige tijdbonussen te verdienen.

 • Mahjong Deluxe 2
  Spelen
  Mahjong Deluxe 2
  21175 keer gespeeld

  Dit populaire bordspel komt nogmaals tot leven in deze betoverende online versie. Kies je eigen bord uit en bepaal zelf de positie van je tegels voordat je aan de slag gaat.

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  10803 keer gespeeld

  Je hebt niet veel tijd om alle vakjes in deze kubus met elkaar te matchen. Kijk in deze 3D versie van Mahjong goed naar de mysterieuze symbolen. Kan jij ze allemaal combineren voordat de tijd op is?

 • Mahjong: alchemietijdperk
  Spelen
  Mahjong: alchemietijdperk
  9590 keer gespeeld

  Betreed deze mysterieuze kamer voor een unieke en magische mahjong-game. Kan jij alle betoverende symbolen op de tegels met elkaar verbinden voordat de tijd op is?

 • Mahjongkampioen
  Spelen
  Mahjongkampioen
  29537 keer gespeeld

  Dit is de ultieme versie voor één speler van het Chinese spel mahjong. Kun jij de wereldkampioen worden?

 • Mahjong-dimensies: 900 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: 900 seconden
  17757 keer gespeeld

  De klok tikt door en je hebt niet veel tijd! Kan jij alle tegels met elkaar matchen voordat de tijd op is in deze spannende 3D mahjong-games? Je zal snel te werk moeten gaan!

 • Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Mahjong: Klassiek
  142199 keer gespeeld

  Neem een hap uit deze heerlijke versie van het geliefde bordspel. Hoe snel kun je alle heerlijke hamburgers, frietjes en andere lekkernijen matchen met de tegels?

 • Mahjong-dimensies: snoep en 640 seconden
  Spelen
  Mahjong-dimensies: snoep en 640 seconden
  6858 keer gespeeld

  Beleef een nieuwe mahjong-dimensie in deze spannende versie van het klassieke bordspel. Kan jij alle symbolen op de blokken in deze 3D kubus matchen? Voor elk level heb je maar 640 seconden, dus ga snel te werk!

 • Pet Connect HD
  Spelen
  Pet Connect HD
  10756 keer gespeeld

  Deze superschattige huisdiertjes zijn allemaal door de war gehaald! Kan jij ze met elkaar verbinden in dit unieke en grappige drie-op-een-rij-puzzelspel? Maak verbindingen tussen alle pony's, dolfijnen en andere diertjes zodat ze weer samen kunnen zijn.

 • Mahjong Chain: Classic
  Spelen
  Mahjong Chain: Classic
  19344 keer gespeeld

  Deze traditionele versie van het populaire bordspel bevat 10 unieke levels. Zoek snel alle gelijke tegeltjes bij elkaar voordat de tijd om is!

 • Driedubbel mahjong
  Spelen
  Driedubbel mahjong
  29348 keer gespeeld

  Mahjong kent iedereen wel, maar heb je deze lastige variant van dit eeuwenoude spel wel eens gespeeld?

 • Mahjongparen
  Spelen
  Mahjongparen
  626175 keer gespeeld

  Kun jij deze Chinese mahjongvariant oplossen?

 • Dieren-Mahjong
  Spelen
  Dieren-Mahjong
  27983 keer gespeeld

  Hoe snel kun jij alle schattige dieren op deze tegeltjes bij elkaar zoeken in deze online versie van Mahjong? Ontdek het zelf in deze schattig versie van het klassieke bordspel.

 • Klassieke Mahjon-combinatie
  Spelen
  Klassieke Mahjon-combinatie
  11052 keer gespeeld

  Hoe snel verbind jij alle tegels in deze uitdagende versie van Mahjong? Je zult moeten opschieten om de race tegen de klok te winnen! Klik als je vast komt te zitten op het lampicoontje voor een nuttige hint.

 • Snoepjesmahjong
  Spelen
  Snoepjesmahjong
  7308 keer gespeeld

  Ben jij dol op snoep en mahjong? Probeer dan deze superzoete versie van het klassieke bordspel! Match zo snel mogelijk al het fruit, snoep en chocola dat op de tegels staat.

 • Candy Mahjong
  Spelen
  Candy Mahjong
  11997 keer gespeeld

  Deze versie van het klassieke bordspel is perfect voor iedereen die van snoepjes houdt! Zet je tanden in de uitdagende levels en kijk of je alle stenenparen kunt vinden.

 • Keuken-Mahjong: Klassiek
  Spelen
  Keuken-Mahjong: Klassiek
  6886 keer gespeeld

  In deze keuken worden een heleboel uitdagende puzzels gebakken! Kan jij alle culinaire tegels met elkaar combineren in deze versie van het klassieke bordspel? Vanaf het moment dat je op de speelknop drukt gaat de tijd van start, dus schiet een beetje op!

 • Goudmahjong FRVR
  Spelen
  Goudmahjong FRVR
  9927 keer gespeeld

  Kan jij alle levels uitspelen in deze uitdagende en unieke versie van dit klassieke bordspel? Je doel is om de gouden tegels en alle andere tegels die in de weg zitten te combineren. Drijf je mahjongvaardigheden tot het uiterste en ontdek of je het laatste bord kan bereiken.

 • Mahjong-dimensies voor de vakantie
  Spelen
  Mahjong-dimensies voor de vakantie
  12117 keer gespeeld

  Dit is een online versie van Mahjong die perfect bij de vakantie past! Hoe snel kan jij alle cakjes, kerstmannen, teddyberen en nog veel meer dingen met elkaar matchen? Inspecteer de 3D kubus en verbind de vierkanten zo snel mogelijk met elkaar.

 • 3D Mahjong
  Spelen
  3D Mahjong
  199762 keer gespeeld

  Speel alle paren weg van het bord.

 • Coffee Mahjong
  Spelen
  Coffee Mahjong
  4856 keer gespeeld

  Neem even een lekker bakkie koffie om je voor te bereiden op een nieuwe Mahjong-puzzel!

 • Tiles of the Unexpected
  Spelen
  Tiles of the Unexpected
  149089 keer gespeeld

  Speel alle duistere blokken weg uit deze foto en knal jezelf naar het einde van dit level.

 • Mahjong Quest
  Spelen
  Mahjong Quest
  197515 keer gespeeld

  Kun jij alle stenenparen vinden? Kies dan een richting en probeer de borden op te lossen.

 • Reis door de tijd
  Spelen
  Reis door de tijd
  10462 keer gespeeld

  Ga op een virtuele reis door de tijd in deze uitdagende versie van het klassieke spel mahjong. Kun jij alle stenenparen vinden voordat de tijd om is?

 • Mahjong voor elke dag
  Spelen
  Mahjong voor elke dag
  50968 keer gespeeld

  Mahjong is nog niet zo eenvoudig als alle stenen op elkaar lijken... Kun jij ze allemaal wegspelen voordat de tijd om is?

 • Mahjong: donkere dimensies
  Spelen
  Mahjong: donkere dimensies
  13692 keer gespeeld

  In deze donkere dimensie kan je een echt unieke mahjong-uitdaging ervaren. Kan jij alle tegels in de kubus met elkaar matchen voordat het te laat is? Ook moet je de speciale getimede tegels verbinden voordat hun klok op nul staat!

 • Hotel Mahjong
  Spelen
  Hotel Mahjong
  66029 keer gespeeld

  Boek een kamer in dit uitdagende mahjonghotel! Zoek de stenenparen en speel het hele veld leeg in dit eeuwenoude klassieke spel. Voltooi de kamers en speel extra velden vrij. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt!

 • Mahjongdimensies 3D
  Spelen
  Mahjongdimensies 3D
  32446 keer gespeeld

  Speel alle kubussen weg om de puzzels op te lossen. Probeer in 6 minuten zoveel mogelijk puzzels op te lossen. Elke opgeloste puzzel levert 10 extra seconden op. Stel je snelheid en je geheugen op de proef in dit multidimensionale mahjongspelletje.

 • Mahjong: snoepdimensie
  Spelen
  Mahjong: snoepdimensie
  3993 keer gespeeld

  In deze 3D versie van het klassieke bordspel ga je volledig op in een superzoete dimensie. Kan jij de snoepsymbolen op alle blokken in de kubus met elkaar matchen?