Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Mahjong Spelletjes

Over onze Mahjong Spelletjes

Mahjong is een van de beste bordspellen aller tijden. Nu kun je verschillende mahjong spelletjes spelen in onze fantastische collectie. Het wordt normaal als een solospelletje gezien, maar je kunt het ook met een vriend spelen.  Probeer alle stenen bij elkaar te zoeken. Per slot van rekening zijn twee koppen beter dan één! 

Wat zijn de beste Mahjong Spelletjes?

 1. MahJongCon
 2. Mahjong Connect Classic
 3. Vlindervreugde
 4. Mahjong: Klassiek
 5. Mahjong Titans Classic
 6. Mahjongg Alchemy
 7. Mahjong Link
 8. Snoepjesmahjong
 9. Patronen zoeken
 10. Mahjong solitaire

Wat zijn de nieuwste Mahjong Spelletjes?

 1. Mahjong Magic Islands
 2. Mahjong Connect Gold

Wat zijn de beste Mahjong Spelletjes op mobiel?

Je kunt een paar van deze online spelletjes zelfs op je favoriete mobiele apparaat spelen.

 1. MahJongCon
 2. Mahjong Connect Classic
 3. Vlindervreugde
 4. Mahjong: Klassiek
 5. Mahjong Titans Classic

Fans van puzzelspelletjes zullen weg zijn van deze fantastische titels. Er is een heel scala om uit te proberen. Geniet van prachtige graphics als je stenen met klassieke designs, snoezige dieren en meer bij elkaar zoekt. En paar van deze titels hebben 3D-borden terwijl je in anderen tegen de klok moet racen om alle stenen bij elkaar te zoeken en te verwijderen. Hoe ver kom jij in deze populaire gratis spelletjes?