Taalspelletjes

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  10242 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  41633 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  3147 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Woorden maken 2
  Spelen
  Woorden maken 2
  522619 keer gespeeld

  Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.

 • Woorden vormen
  Spelen
  Woorden vormen
  2000 keer gespeeld

  Kun jij de lege vakjes vullen in dit lastige online spel? Gebruik de letters om woorden te maken en kijk of jij deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Google-vete
  Spelen
  Google-vete
  1752 keer gespeeld

  Hoeveel van deze Google-zoekopdrachten kan jij beantwoorden in deze quizgame die is geïnspireerd door de beroemde gameshow Family Feud? Test je kennis van cultuur, beroemdheden en meer terwijl je drie foute antwoorden vermijdt.

 • Galgje: woorden vinden
  Spelen
  Galgje: woorden vinden
  5395 keer gespeeld

  Kun jij de woorden raden? Stel je woordenschat op de proef in dit intense online spel en probeer het arme poppetje van de galg te redden.

 • Woorden maken
  Spelen
  Woorden maken
  3458 keer gespeeld

  Kun jij zoveel mogelijk woorden vormen met al deze letters? Tel de lege vakjes bovenaan het scherm en probeer ze allemaal te vullen.

 • Woordendetector
  Spelen
  Woordendetector
  8632 keer gespeeld

  Je kan virtuele munten verdienen terwijl je jouw vocabulaire vaardigheden op de proef stelt in dit uitdagende online spel. Vul de lege openingen met letters en ontdek hoeveel woorden je kan samenstellen.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  77463 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Woordtornado
  Spelen
  Woordtornado
  160254 keer gespeeld

  Zet je woordkennis op het spel en zie hoe dure woorden hun geld waard kunnen zijn!

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  5166 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Animal Quiz
  Spelen
  Animal Quiz
  15992 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij dierennamen spellen? Stel je spelvaardigheden op de proef met deze leuke quiz. Elk level test je kennis en helpt je ook je taalvaardigheid te verbeteren. Korte dierennamen zijn waarschijnlijk geen probleem, maar kun je de langere dierennamen ook foutloos spellen? Daar kom je maar op één manier achter!

 • DrawThis.io
  Spelen
  DrawThis.io
  5356 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt tekenen in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij raden wat de andere spelers hebben getekend en herkennen zij jouw kunstzinnige creaties? Daar kom je maar op één manier achter...

 • 2048 goud
  Spelen
  2048 goud
  1534 keer gespeeld

  Kan jij alle blokken van deze uitdagende versie van de populaire puzzelgame samenvoegen? Schuif ze allemaal tegelijkertijd en in dezelfde richting. Denk dus goed na over elke zet voordat je op een van de pijltoetsen van je toetsenbord drukt!

 • Tetris® Twist
  Spelen
  Tetris® Twist
  55943 keer gespeeld

  Tetris® is een bedrieglijk simpel en superverslavend puzzelspelletje. In Tetris® Twist reis je al puzzelend door verschillende steden. Ontdek nieuwe, nog leukere manieren om Tetris® te spelen of speel op de traditionele manier in de marathonversie.

 • Woordzoeker: klassieke editie
  Spelen
  Woordzoeker: klassieke editie
  9174 keer gespeeld

  Kun jij alle woorden vinden in deze uitdagende puzzels? Ze zijn goed verborgen en je hebt niet veel tijd. Stel je puzzelvaardigheden op de proef in dit woordpuzzelspel.

 • Woordkoekje
  Spelen
  Woordkoekje
  2196 keer gespeeld

  Wat wordt in er deze keuken gekookt? In deze uitdagende woordgame mag je het zelf ontdekken terwijl je jouw woordenschat en spelkunsten uittest. Kijk goed naar de letters in de braadplan en probeer er een paar smakelijke woorden van te bakken.

 • SOS Oyunu
  Spelen
  SOS Oyunu
  645 keer gespeeld

  Earn points by making S-O-S letters side by side, crossed, from top to bottom, and doing SOS. The game is being played with MOUSE. Www.oyunskor.com is preparing great games for you with all ages games ... Good fun ...

 • Cartoonquiz
  Spelen
  Cartoonquiz
  841 keer gespeeld

  Dus jij hebt veel verstand van cartoons? Laat maar eens zien dan met deze leuke quiz over cartoonpersonages.

 • Superheldenquiz
  Spelen
  Superheldenquiz
  5998 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je alle superhelden kent? Laat maar eens zien dan: plaats de letters van de naam van de superheld in de juiste volgorde.

 • Dagelijkse kruiswoordpuzzel
  Spelen
  Dagelijkse kruiswoordpuzzel
  252 keer gespeeld

  In dit uitdagende online spel staat je elke dag een nieuwe kruiswoordpuzzel te wachten. Kun jij de lege hokjes invullen terwijl je het juiste antwoord op alle vragen probeert te geven?

 • Woorden vormen
  Spelen
  Woorden vormen
  6295 keer gespeeld

  Hoeveel woorden kun jij maken met deze letters? Houd de tijd in de gaten en breid je woordenschat uit in dit uitdagende puzzelspel.

 • Woordzoeker
  Spelen
  Woordzoeker
  4499 keer gespeeld

  Je kunt nu echt je woordenschatvaardigheden laten zien met dit woordzoekspel. Kijk hoeveel je kunt vinden tussen alle letters. Behaal jij een indrukwekkende hoge score voordat de klok naar nul loopt?

 • Woordenuitdaging
  Spelen
  Woordenuitdaging
  2001 keer gespeeld

  Dit potlood is slim en gewiekst als het op woordspelletjes aankomt. Kan jij de verborgen woorden vinden in de uitdagende levels van deze puzzelgame?

 • 7 woorden
  Spelen
  7 woorden
  2909 keer gespeeld

  Kun jij de zeven woorden ontdekken in dit online puzzelspel? Probeer ze te vinden voordat de tijd om is. Je kunt altijd op de Hint-knop drukken als je er niet meer uitkomt.

 • Woordzoeker: Classic
  Spelen
  Woordzoeker: Classic
  58648 keer gespeeld

  Ben jij klaar voor een opwindende uitdaging? Kun jij alle verborgen woorden vinden in alle puzzels in dit online spel? De klok tikt, dus je moet snel zijn!

 • Raad de superheld
  Spelen
  Raad de superheld
  754 keer gespeeld

  Hoeveel van deze beroemde superhelden kan jij herkennen? Kijk naar de letters of op het bord en probeer hun namen te vormen in deze te gekke, spectaculaire, vredebewarende quizgame.

 • Miljonairsquiz
  Spelen
  Miljonairsquiz
  2680 keer gespeeld

  Ga jij na afloop van dit spannende quizspel naar huis met een miljoen virtuele dollars of helemaal niets, naka, nada? Denk goed na voordat je een vraag beantwoord en als je het niet meer weet, dan kun je altijd nog een vriend bellen of de helft van de antwoorden op het bord laten wegstrepen.

 • Woordzoeker
  Spelen
  Woordzoeker
  3636 keer gespeeld

  De klok tikt en je hebt maar weinig tijd. Hoe snel kan jij alle verborgen woorden vinden in deze puzzels? Je zal snel te werk moeten gaan in deze uitdagende online game!

 • Kruiswoordpuzzels
  Spelen
  Kruiswoordpuzzels
  2362 keer gespeeld

  Deze game geeft een unieke draai aan kruiswoorden. Bekijk de letters in deze bol eens goed en verbind ze met elkaar om woorden te maken die in elk van de puzzels passen. Kan jij ze allemaal voltooien in deze uitdagende woordgame?

 • Lettercombinaties
  Spelen
  Lettercombinaties
  2185 keer gespeeld

  Deze letters stapelen zich op. Vorm zo snel mogelijk woorden in dit uitdagende online woordspel.

 • Feeënwoorden zoeken
  Spelen
  Feeënwoorden zoeken
  3641 keer gespeeld

  De feetje heeft een reeks magische woordpuzzels voor je gemaakt. Kun jij alle verborgen woorden vinden? Je mag zelf een categorie kiezen in dit uitdagende online spel.

 • WordSpector
  Spelen
  WordSpector
  4913 keer gespeeld

  Elk woord dat je vormt is een aanwijzing voor de oplossing van het mysterie!

 • Wereldtrivia
  Spelen
  Wereldtrivia
  2078 keer gespeeld

  Hoeveel weet jij van de wereld en al haar spannende plekken en dingen? Kijk eens goed naar al deze internationale steden, activiteiten, keukens en nog veel meer. Probeer daarna met de tegels hun namen samen te stellen in dit leuke en uitdagende triviaspel dat je spellingsvaardigheden zwaar op de proef zal stellen.

 • Pinturillo 2
  Spelen
  Pinturillo 2
  9430 keer gespeeld

  Laat je meevoeren in dit online multiplayer spel met kunstenaars van de hele wereld die allerlei mooie afbeeldingen creëren. Kun jij raden wat ze schilderen? Je kunt ook zelf kunstwerken tekenen en je vrienden laten raden wat ze voorstellen.