Taalspelletjes

 • Woordveger
  Spelen
  Woordveger
  15108 keer gespeeld

  De klok tikt. Hoeveel woorden kan jij op het bord vinden voordat de tijd op is? Match alle letters met elkaar in deze te gekke woordpuzzelgame die je vocabulaire talenten op de proef stelt!

 • Ultieme woordzoeker
  Spelen
  Ultieme woordzoeker
  48968 keer gespeeld

  Hoe snel vind jij alle verstopte woorden in deze uitdagende puzzels? Ze kunnen diagonaal of zelfs achterstevoren staan. Probeer deze ultieme test voor speurneuzen uit en kijk of je de top van de ranglijst kan bereiken in deze woordzoeker.

 • Woorden vormen
  Spelen
  Woorden vormen
  2616 keer gespeeld

  Kun jij de lege vakjes vullen in dit lastige online spel? Gebruik de letters om woorden te maken en kijk of jij deze uitdagende levels kunt voltooien.

 • Woorden maken
  Spelen
  Woorden maken
  3748 keer gespeeld

  Kun jij zoveel mogelijk woorden vormen met al deze letters? Tel de lege vakjes bovenaan het scherm en probeer ze allemaal te vullen.

 • Woordendetector
  Spelen
  Woordendetector
  8958 keer gespeeld

  Je kan virtuele munten verdienen terwijl je jouw vocabulaire vaardigheden op de proef stelt in dit uitdagende online spel. Vul de lege openingen met letters en ontdek hoeveel woorden je kan samenstellen.

 • Hangman
  Spelen
  Hangman
  4178 keer gespeeld

  Het klassieke spelletje komt tot leven in deze online versie. Kan jij elk woord raden voordat de tekening van het opgehangen mannetje af is?

 • Gartic.io
  Spelen
  Gartic.io
  5410 keer gespeeld

  Can you figure out what’s being drawn by the other players in this io game? See if you can win each round as you take turns drawing all sorts of different things.

 • Draw My Thing Online
  Spelen
  Draw My Thing Online
  78184 keer gespeeld

  Neem het op tegen spelers van over de hele wereld in dit waanzinnige online spel. Kun jij het geheime woord raden dat door één van de andere spelers is getekend? Je mag natuurlijk ook zelf tekenen!

 • Galgje: woorden vinden
  Spelen
  Galgje: woorden vinden
  5931 keer gespeeld

  Kun jij de woorden raden? Stel je woordenschat op de proef in dit intense online spel en probeer het arme poppetje van de galg te redden.

 • Woorden maken 2
  Spelen
  Woorden maken 2
  524649 keer gespeeld

  Verplaats de letters om woorden te maken. Maak een woord met alle letters om naar het volgende level te gaan.

 • Google Feud
  Spelen
  Google Feud
  1970 keer gespeeld

  Hoeveel van deze Google-zoekopdrachten kan jij beantwoorden in deze quizgame die is geïnspireerd door de beroemde gameshow Family Feud? Test je kennis van cultuur, beroemdheden en meer terwijl je drie foute antwoorden vermijdt.

 • Animal Quiz
  Spelen
  Animal Quiz
  16269 keer gespeeld

  Hoe goed kun jij dierennamen spellen? Stel je spelvaardigheden op de proef met deze leuke quiz. Elk level test je kennis en helpt je ook je taalvaardigheid te verbeteren. Korte dierennamen zijn waarschijnlijk geen probleem, maar kun je de langere dierennamen ook foutloos spellen? Daar kom je maar op één manier achter!

 • 2048 goud
  Spelen
  2048 goud
  1915 keer gespeeld

  Kan jij alle blokken van deze uitdagende versie van de populaire puzzelgame samenvoegen? Schuif ze allemaal tegelijkertijd en in dezelfde richting. Denk dus goed na over elke zet voordat je op een van de pijltoetsen van je toetsenbord drukt!

 • Kruiswoordpuzzels
  Spelen
  Kruiswoordpuzzels
  2498 keer gespeeld

  Deze game geeft een unieke draai aan kruiswoorden. Bekijk de letters in deze bol eens goed en verbind ze met elkaar om woorden te maken die in elk van de puzzels passen. Kan jij ze allemaal voltooien in deze uitdagende woordgame?

 • Woordkoekje
  Spelen
  Woordkoekje
  2282 keer gespeeld

  Wat wordt in er deze keuken gekookt? In deze uitdagende woordgame mag je het zelf ontdekken terwijl je jouw woordenschat en spelkunsten uittest. Kijk goed naar de letters in de braadplan en probeer er een paar smakelijke woorden van te bakken.

 • Woordzoeker: Classic
  Spelen
  Woordzoeker: Classic
  60153 keer gespeeld

  Ben jij klaar voor een opwindende uitdaging? Kun jij alle verborgen woorden vinden in alle puzzels in dit online spel? De klok tikt, dus je moet snel zijn!

 • Woordenuitdaging
  Spelen
  Woordenuitdaging
  2176 keer gespeeld

  Dit potlood is slim en gewiekst als het op woordspelletjes aankomt. Kan jij de verborgen woorden vinden in de uitdagende levels van deze puzzelgame?

 • Woorden vormen
  Spelen
  Woorden vormen
  6369 keer gespeeld

  Hoeveel woorden kun jij maken met deze letters? Houd de tijd in de gaten en breid je woordenschat uit in dit uitdagende puzzelspel.

 • Woordtornado
  Spelen
  Woordtornado
  166853 keer gespeeld

  Zet je woordkennis op het spel en zie hoe dure woorden hun geld waard kunnen zijn!

 • Tetris® Twist
  Spelen
  Tetris® Twist
  57101 keer gespeeld

  Tetris® is een bedrieglijk simpel en superverslavend puzzelspelletje. In Tetris® Twist reis je al puzzelend door verschillende steden. Ontdek nieuwe, nog leukere manieren om Tetris® te spelen of speel op de traditionele manier in de marathonversie.

 • Woordzoeker: klassieke editie
  Spelen
  Woordzoeker: klassieke editie
  9400 keer gespeeld

  Kun jij alle woorden vinden in deze uitdagende puzzels? Ze zijn goed verborgen en je hebt niet veel tijd. Stel je puzzelvaardigheden op de proef in dit woordpuzzelspel.

 • Woordzoeker
  Spelen
  Woordzoeker
  4563 keer gespeeld

  Je kunt nu echt je woordenschatvaardigheden laten zien met dit woordzoekspel. Kijk hoeveel je kunt vinden tussen alle letters. Behaal jij een indrukwekkende hoge score voordat de klok naar nul loopt?

 • Cartoonquiz
  Spelen
  Cartoonquiz
  848 keer gespeeld

  Dus jij hebt veel verstand van cartoons? Laat maar eens zien dan met deze leuke quiz over cartoonpersonages.

 • SOS Oyunu
  Spelen
  SOS Oyunu
  676 keer gespeeld

  Earn points by making S-O-S letters side by side, crossed, from top to bottom, and doing SOS. The game is being played with MOUSE. Www.oyunskor.com is preparing great games for you with all ages games ... Good fun ...

 • Woordzoeker
  Spelen
  Woordzoeker
  3752 keer gespeeld

  De klok tikt en je hebt maar weinig tijd. Hoe snel kan jij alle verborgen woorden vinden in deze puzzels? Je zal snel te werk moeten gaan in deze uitdagende online game!

 • Miljonairsquiz
  Spelen
  Miljonairsquiz
  2780 keer gespeeld

  Ga jij na afloop van dit spannende quizspel naar huis met een miljoen virtuele dollars of helemaal niets, naka, nada? Denk goed na voordat je een vraag beantwoord en als je het niet meer weet, dan kun je altijd nog een vriend bellen of de helft van de antwoorden op het bord laten wegstrepen.

 • Words Jungle
  Spelen
  Words Jungle
  1144 keer gespeeld

  In dit waanzinnig gave woordspel staan je zes verschillende talen en een scala aan termen te wachten om je op de proef te stellen. Oefen je vocabulaire en spelvaardigheden terwijl je alle slots met verschillende letters en woorden probeert te vullen. Kun jij ze allemaal afmaken?

 • Feeënwoorden zoeken
  Spelen
  Feeënwoorden zoeken
  3658 keer gespeeld

  De feetje heeft een reeks magische woordpuzzels voor je gemaakt. Kun jij alle verborgen woorden vinden? Je mag zelf een categorie kiezen in dit uitdagende online spel.

 • Wereldtrivia
  Spelen
  Wereldtrivia
  2138 keer gespeeld

  Hoeveel weet jij van de wereld en al haar spannende plekken en dingen? Kijk eens goed naar al deze internationale steden, activiteiten, keukens en nog veel meer. Probeer daarna met de tegels hun namen samen te stellen in dit leuke en uitdagende triviaspel dat je spellingsvaardigheden zwaar op de proef zal stellen.

 • WordSpector
  Spelen
  WordSpector
  4932 keer gespeeld

  Elk woord dat je vormt is een aanwijzing voor de oplossing van het mysterie!

 • DrawThis.io
  Spelen
  DrawThis.io
  5472 keer gespeeld

  Laat zien hoe goed je kunt tekenen in dit online spel voor meerdere spelers. Kun jij raden wat de andere spelers hebben getekend en herkennen zij jouw kunstzinnige creaties? Daar kom je maar op één manier achter...

 • 4 pix-woordquiz
  Spelen
  4 pix-woordquiz
  1937 keer gespeeld

  Kun jij ontdekken wat deze groepen van vier foto's gemeen hebben? Probeer alle foto- en woordpuzzels te voltooien in dit leuke online spel.

 • Pinturillo 2
  Spelen
  Pinturillo 2
  9492 keer gespeeld

  Laat je meevoeren in dit online multiplayer spel met kunstenaars van de hele wereld die allerlei mooie afbeeldingen creëren. Kun jij raden wat ze schilderen? Je kunt ook zelf kunstwerken tekenen en je vrienden laten raden wat ze voorstellen.

 • Woordenwissel 2
  Spelen
  Woordenwissel 2
  688 keer gespeeld

  Er staan je drie verschillende uitdagingen te wachten in dit spannende woordspel. Kun jij binnen de tijd alle woorden en uitdrukkingen oplossen? Neem het op tegen de computer of andere spelers uit de wereld in de teammodus.

 • Daily American Crossword
  Spelen
  Daily American Crossword
  108 keer gespeeld

  Zoek je een fantastisch puzzelspelletje dat elke dag weer nieuw en spannend is? Daily American Crossword is daar zeker eentje van! 

  Het geeft je de kans om te bewijzen dat je heel wat kennis hebt, zeker van de Verenigde Staten. Er zijn vragen van alles tot Amerikaanse geografie tot beroemde schrijvers. Kun jij deze leuke en uitdagende kruiswoordpuzzels voltooien elke dag dat je dit online woordspelletje speelt? Er is zelfs een timer die je vertelt hoe lang je over elke puzzel hebt gedaan. 

  Sudoku-spellen zijn nog een geweldige manier om je spelvaardigheden te verbeteren. Als je dol bent op allerlei puzzelspellen, probeer dan ook Word Search Ultimate en Daily Sudoku.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om een rij of kolom te selecteren. 
  • GEBRUIK HET TOETSENBORD om een antwoord te typen. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Daily American Crossword is gemaakt doorArkadium, een gamestudio uit New York.

 • Spider Typer
  Spelen
  Spider Typer
  6740 keer gespeeld

  Voer de letters en woorden in die je ziet op de rug van de kameleons.