Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Daily Crossword

Daily Crossword verzorgt een dagelijkse dosis brain training door je woordenschat en algemene kennis op de proef te stellen. Los voor iedere dag van het jaar een mini-kruiswoordraadsel op.

Hoe speel je Daily Crossword?

Lees de aanwijzingen en zet de ontbrekende woorden in de mini kruiswoordpuzzel. Je kunt één letter per vakje invullen. Letters die juist zijn ingevuld worden blauw afgedrukt. Als je verkeerde letters invult dan worden deze rood.

Als je klaar bent met een puzzel, kun je door de kalender bladeren om puzzels van de vorige weken en maanden vrij te spelen. Elke dag verschijnt er een nieuwe puzzel. Kun jij ze allemaal oplossen?

Spelbesturing

  • Tik op een genummerd vakje om de bijbehorende aanwijzing (horizontaal of verticaal) te zien.
  • Gebruik de pijltjestoetsen om te schakelen tussen de horizontale en verticale hints en om van het ene naar het andere vakje te springen.
  • Gebruik de lettertoetsen om het antwoord te typen.

Speel games die lijken op Daily Crossword

Je kunt nog veel meer woord- en letterpuzzels vinden op onze gratis kruiswoordspellen pagina, of bekijk ook even de leuke games in onze verzameling taalspelletjes.

Ga naar onze online puzzel spelletjes pagina om ons complete overzicht van Brain Training games en andere puzzels te bekijken.

Wie is de maker van Daily Crossword?

Daily Crossword is gemaakt door Agame.

Wanneer werd Daily Crossword voor het eerst uitgebracht?

Dit spel werd uitgebracht op 2 november 2023.