tandarts spelletjes

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  24398 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Tandarts Dr. Tand
  Spelen
  Tandarts Dr. Tand
  56921 keer gespeeld

  Deze arme patiënten hebben hun tanden niet goed gepoetst. Kun jij ze weer een stralende glimlach geven in dit medische simulatiespel?

 • Poezenpijn: bij de tandarts
  Spelen
  Poezenpijn: bij de tandarts
  6021 keer gespeeld

  Dit poesje heeft tandpijn en daarom is ze bij de tandarts. Zou jij eens kunnen kijken wat er aan de hand is in dit online simulatiespel? Ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

 • Leuke tandarts
  Spelen
  Leuke tandarts
  13611 keer gespeeld

  Werken als een virtuele tandarts was nog nooit zo leuk! Kun je voor deze jonge patiënt zorgen? Ze heeft heel veel gaatjes. Nadat je haar tanden hebt behandeld en ze een beugel hebt gegeven, kun je ze versieren met stickers en allerlei gekke kleuren in dit leuke medische spel.

 • Baby Hazel: tandverzorging
  Spelen
  Baby Hazel: tandverzorging
  1325 keer gespeeld

  Hazel was met haar speelgoed aan het spelen toen ze besloot om in een lolly bijten. Het harde snoep heeft haar tanden flink beschadigd! Het lijkt erop dat ze naar de tandarts moet. Kan jij ervoor zorgen dat alles weer in orde komt in deze schattige medische simulatiegame?

 • Prinsessen met een beugel
  Spelen
  Prinsessen met een beugel
  9210 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben een beugel nodig, maar eerst moeten hun gaatjes worden gevuld. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel?

 • Funny Dentist Surgery
  Spelen
  Funny Dentist Surgery
  3420 keer gespeeld

  Dit meisje heeft ontzettend last van kiespijn! Kun jij ontdekken wat de oorzaak is in Funny Dentist Surgery

  Je zult voor heel wat verrassingen komen te staan zodra je aan haar onderzoek begint in dit hilarische simulatiespelletje. Je zult misschien zelfs moeten opereren! Stap de tandartspraktijk binnen om te kijken of ze een paar gaatjes heeft, of gewoon wat snoep tussen haar tanden heeft. 

  Je kunt je virtuele medische vaardigheden ook uitproberen in Ella: Hips Surgery en Extreme Dental Emergency. Dat zijn twee van onze meest gespeelde operatiespelletjes.

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de medische instrumenten te selecteren.
  • KLIK MET LINKS om ze tijdens het onderzoek te gebruiken.

   

 • Gebit schoonmaken
  Spelen
  Gebit schoonmaken
  135180 keer gespeeld

  De tanden van dit meisje zijn niet om aan te zien. Alleen jij kunt ze weer stralend wit maken...

 • IJskoningin: tongendokter
  Spelen
  IJskoningin: tongendokter
  2115 keer gespeeld

  Er is de laatste tijd iets geks aan de hand met de tong van de IJskoningin in deze online medische simulatiegame. Ze heeft misschien wel een infectie of een ander probleem. Kan jij er even naar kijken? Ze wacht al op je in de onderzoekskamer.

 • IJskoningin: echte tandarts
  Spelen
  IJskoningin: echte tandarts
  7386 keer gespeeld

  Deze coole koningin heeft last van haar gebit. Ga samen met haar naar de tandarts en kijk wat er aan de hand is in dit leuke verzorgspel.

 • Princess: Dentist Adventure
  Spelen
  Princess: Dentist Adventure
  851 keer gespeeld

  Het bezoek aan een tandkliniek kan behoorlijk spannend zijn. Ontdek wat deze jonge hoogheid over haar gebit te weten komt in Princess: Dental Adventure

  De prins heeft vreselijke kiespijn. Ze wacht op jou in de behandelkamer. Neem een kijkje om te zien of jij de oorzaak van al deze ellende kunt vaststellen in dit tandartsspelletje

  Ice Princess: Real Dentist Experience en Dentist Salon Party zijn nog twee online spelletjes die je uit kunt proberen.

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de verschillende items te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze tijdens het onderzoek te gebruiken.

   

 • Pou: kiespijn
  Spelen
  Pou: kiespijn
  15555 keer gespeeld

  Tja, van al die snoepjes wordt je gebit niet mooier, Pou. Hoog tijd dus om die gaatjes te vullen!

 • Feest in de tandartspraktijk
  Spelen
  Feest in de tandartspraktijk
  8244 keer gespeeld

  Het is weer een drukke ochtend in deze tandartspraktijk. Kan jij het gebit van alle patiënten snel controleren in deze medische simulatiegame?

 • Operate Now: Tandimplantatie
  Spelen
  Operate Now: Tandimplantatie
  17361 keer gespeeld

  O nee! Een ongeluk zit in een klein hoekje tijdens het sporten. Tijd om naar de tandarts te gaan...

 • Tandarts van de sterren
  Spelen
  Tandarts van de sterren
  22478 keer gespeeld

  Hé, bah… poetsen die sterren hun tanden eigenlijk wel?

 • Tandarts van de sterren 2
  Spelen
  Tandarts van de sterren 2
  2293 keer gespeeld

  Deze sterren zijn op wereldtournee en ze hebben het superdruk. Door alle concerten die ze moeten geven, houden ze weinig tijd over om hun gebit te verzorgen. Stuur ze naar de tandarts om hun tanden te laten controleren op gaatjes.

 • Mia de tandarts: hamburgers
  Spelen
  Mia de tandarts: hamburgers
  368 keer gespeeld

  Een grappig tandartsspel met een vlezig tintje. Weet je wat hamburgers met je tanden doen? Na dit orale avontuur met Mia wel. Aan jou de taak om deze hamburgerbijters eens flink onderhanden te nemen!

 • Doctor Teeth
  Spelen
  Doctor Teeth
  1223 keer gespeeld

  Denk je dat jij er in dit gratis tandartsspel in slaagt om binnen de tijd de tanden van elke patiënt schoon te maken? Enkele van hen hebben ook gaatjes in hun tanden waardoor je extra hard moet werken om ze weer spik en span te krijgen.

 • Tandarts worden
  Spelen
  Tandarts worden
  5002 keer gespeeld

  Heb je je altijd al afgevraagd hoe het is om tandarts te zijn? Dan is dit simulatiespel echt iets voor jou. Behandel je patiënten, maak hun tanden schoon en vul hun gaatjes voordat de tijd om is.

 • Klein meisje als tandarts
  Spelen
  Klein meisje als tandarts
  540 keer gespeeld

  O, nee! Deze baby loopt op wonderbaarlijke wijze met een medisch diploma op zak! Nu gaat ze als tandarts van een klein dorpje aan de slag. Kun jij voorkomen dat ze chaos en vooral veel tandpijn creëert? Zowel zij als haar arme patiënten zouden dat enorm op prijs stellen in dit doldwaze verzorgingsspel.

 • Prinsessen tandarts
  Spelen
  Prinsessen tandarts
  2173 keer gespeeld

  Deze prinsessen hebben last van hun tanden. Kun jij er even naar kijken? Zorg ervoor dat ze hun perfecte glimlach weer terugkrijgen in dit leuke online spel.

 • Word tandarts 2
  Spelen
  Word tandarts 2
  4224 keer gespeeld

  Er is weer een groep patiënten aangekomen in de wachtkamer. Ben jij er klaar voor om hun tanden onder de loep te nemen in dit online medische spel? Sommigen hebben ernstige gaatjes of nog erger: een slechte adem! Maar daar ben jij wel tegen opgewassen, toch?

 • Prinses Ava: echte tandarts
  Spelen
  Prinses Ava: echte tandarts
  679 keer gespeeld

  Prinses Ava heeft vreselijke tandproblemen! Kan jij haar een bezoekje brengen in de tandartspraktijk van deze medische simulatiegame en onderzoeken wat de reden van het probleem is? Ze heeft misschien een gaatje!

 • Olivia: echte tandarts
  Spelen
  Olivia: echte tandarts
  1607 keer gespeeld

  Olivia moet al heel lang naar de tandarts maar ze stelt het steeds uit. Nu heeft ze kiespijn en moet het er toch van komen. Help haar om te ontdekken waarom ze kiespijn heeft in dit online tandartsspel.

 • Savanna tandarts
  Spelen
  Savanna tandarts
  1698 keer gespeeld

  Zelfs de meeest wilde dieren op de planeet kunnen af en toe een tandheelkundige check-up gebruiken! Maak jij de tanden van deze schattige leeuw en zijn vrienden schoon in dit mooie natuurreservaat? Ze kunnen je hulp met hun tandsteen en gaatjes echt goed gebruiken in dit online medische spel.

 • Prinses Tandarts en feestmake-up
  Spelen
  Prinses Tandarts en feestmake-up
  2442 keer gespeeld

  Deze prinses verheugt zich al tijden op dit feestje, maar nu heeft ze vreselijke kiespijn! Ga met haar mee naar de tandarts om te zien wat er aan de hand is in dit online spel voor meisjes. Zodra je klaar bent, kun je de prinses helpen met haar make-up voordat ze haar vriendinnen achterna gaat op het feestje.

 • Audrey's Real Dentist
  Spelen
  Audrey's Real Dentist
  881 keer gespeeld

  Audrey heeft een tandpijn die gigantisch irritant is geworden de laatste tijd. Kan jij er even naar kijken in deze online medische game? Ze wacht op je bij de tandarts. Het is misschien een gaatje!

 • Zusjes: keelpijn
  Spelen
  Zusjes: keelpijn
  2051 keer gespeeld

  Deze zusjes hebben allebei last van hun keel. Het is behoorlijk pijnlijk en dus hebben ze besloten om naar de dokter te gaan om uit te zoeken wat er aan de hand is. Kun jij ze helpen in dit medische simulatiespel? Ze staan al op je te wachten.

 • Dierentandarts worden
  Spelen
  Dierentandarts worden
  7954 keer gespeeld

  Er zijn meer dan 12 dieren in de wachtkamer en ze hebben allemaal je hulp nodig. Ze hebben tandpijn. Kun jij ze helpen en kijken wat er aan de hand is in dit leuke medische simulatiespel?

 • Blonde prinses: echte tandarts
  Spelen
  Blonde prinses: echte tandarts
  7450 keer gespeeld

  Deze prinses gaat niet graag naar de tandarts. Kun jij zorgen dat haar afspraak probleemloos verloopt in dit simulatiespel? Zorg dat ze rustig blijft terwijl jij haar tanden schoonmaakt.

 • Dentist Crazy Day
  Spelen
  Dentist Crazy Day
  921 keer gespeeld

  Deze kinderen hebben veel te veel snoep gegeten en dat is duidelijk te zien aan hun gebit. Trek de kapotte tanden en doe wat aan hun slechte adem. Verwijder de plak en maak hun gebit schoon. Kun jij deze tandarts een handje helpen? Zorg dat hij - en zijn patiënten - weer kunnen lachen!

 • Poezentandarts
  Spelen
  Poezentandarts
  7546 keer gespeeld

  Kruip in de huid van een echte dierentandarts en help dit schattige poesje van haar kiespijn af.

 • Pou bij de tandarts
  Spelen
  Pou bij de tandarts
  7901 keer gespeeld

  Pou is al lang niet meer bij de tandarts geweest... Dus pak maar een boor en ga aan de slag.