Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Family Relics

Je hebt net een brief van je oom Archie ontvangen. Je hebt hem al een tijdje niet gezien, maar hij wil dat jij de boerderij overneemt in Family Relics!

Hij heeft besloten om op een lange expeditie te gaan en hij vertrouwt erop dat jij zijn dagelijkse taken afhandelt in dit vervolg op het populaire online spel Farm Days. Ga naar Willow Hills waar zijn manager Donald al op je wacht. Hij leert je de kneepjes van het vak als jij aan je eerste dag begint.

Er moeten een heleboel dingen worden gedaan in dit multiplayerspelletje. De boerderij kan wel een opknapbeurt gebruiken. Je moet materialen voor dat opknapproject verzamelen en het dak laten repareren voordat Donald je laat zien hoe je de handelspost managet, de gewassen oogst, de klanten helpt en nog veel meer! Wat zul je allemaal nog meer op en rond de boerderij ontdekken als je aan het werk gaat?

Speluitleg

Family Relics is een zakelijk simulatiespelletje waarin je samen met spelers uit de hele wereld speelt terwijl je de boerderij van je oom runt. Werk samen met zijn manager Donald terwijl je een succes van de boerderij probeert te maken!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om items te selecteren en aan projecten te beginnen.
  • KLIK MET LINKS om de verschillende items te gebruiken terwijl je op de boerderij aan het werk bent.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog een paar boerderijsspelletjes om uit te proberen.

  1. Farm Days
  2. Family Barn
  3. Farmerama

Wie is de maker?

Family Relics is gemaakt door Social Infinite.