Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Open World Spelletjes

Over Onze Open World Spelletjes

Wat wacht er op jou achter de horizon in onze open world spelletjes? Hoog tijd om een paar geweldige koninkrijken en wildernissen te verkennen. Je kunt niet alleen door deze regio's dwalen, in sommige knutselspelletjes kun je ze zelfs ontwerpen of verfijnen. Maak heuvels of bergen terwijl je je fantasie de vrije loop gaat. Snijd dwars door complete valleien terwijl je de stroming van machtige rivieren bepaalt of relax en bouw een hut met een prachtig uitzicht op de wereld die je zojuist in elkaar hebt gezet.

Veel van deze titels kunnen ook als survivalspelletjes worden beschouwd. Spoor alle grondstoffen op die je nodig hebt om een succesvol kamp op te slaan terwijl jij tegen de elementen vecht of het opneemt tegen gevaarlijke dieren die jou als een lekker hapje zien! Het kan ook zijn dat je de politie moet zien te ontwijken of spannende missies moet ondernemen in een grote metropool. Als je een coole ervaring zoekt, verschillende sociale spelletjes hebben een chatfunctie en geven je de kans om samen met andere spelers aan projecten te werken. De mogelijkheden zijn eindeloos in deze epische online spelletjes!

Waarom zijn open-wereldspelletjes zo populair in 2021?

Open-wereldspelletjes blijven populair bij spelers rond de hele wereld. Een van die redenen is de omvang. Veel computerspelletjes beperken de opties en kansen van spelers om een bepaald doel te halen. Open-wereldspelletjes moedigen zowel verkenning als creatieve probleemoplossing aan. Hoe kom je over die klif? Hoe maak je een kampvuur om warm te blijven als de zon ondergaat? Wat is de beste plek om je te verstoppen? Dit zijn slecht een paar dingen die je jezelf zult afvragen als je deze titels speelt.

Sandbox-spelletjes zoals Minecraft geven spelers bijna goddelijke krachten om op zoek te gaan naar grondstoffen om werelden te creëren die ze online met hun vrienden kunnen delen. Andere geven ze steden, regio's of zelfs hele koninkrijken om te verkennen terwijl ze missies voltooien of spannende avonturen beleven. The Legend of Zelda, Grand Theft Auto, The Witcher, Red Dead Redemption, The Elder Scrolls en Fallout zijn slechts een paar van de populairste open-wereld series aller tijden. Daarnaast kunnen ze ook aardig verslavend zijn. Je kunt ze maar liefst meer dan 100 uur spelen!

Wat zijn de beste Open World Spelletjes op mobiel?