• World Crafts
    Spelen
    World Crafts
    13070 keer gespeeld

    In deze online game ga je volledig op in een wonderlijke 3D wereld. Je kan hem verbouwen, aanpassen en er echt jouw eigen wereld van maken! Laat je fantasie de vrije loop!

  • World Craft 2
    Spelen
    World Craft 2
    118856 keer gespeeld

    Er staan je volledige werelden te wachten in deze actie-designgame. In een spontaan gegenereerde map kun je een enorme strijd op leven en dood aangaan of je kan er zelf een ontwerpen. Maar hoe lang hou jij het uit? Je zal het tegen beestachtige monsters moeten opnemen en je eigen onderdak bouwen om een paar lange nachten te kunnen overleven. Om je honger te stillen zul je op diertjes moeten jagen.

  • V6 offroad racer
    Spelen
    V6 offroad racer
    14261 keer gespeeld

    In deze 3D autorijgame kan je met een hele lading voertuigen door drie verschillende gebieden scheuren. Elk voertuig heeft een krachtige V6-motor, zelfs de bus! Kruip dus achter het stuur en race door de stad of doe een paar te gekke stunts op de hindernisbaan. Ga off-road of blijf op straat, je mag het zelf weten!

  • Politie vs. dief: achtervolging
    Spelen
    Politie vs. dief: achtervolging
    38005 keer gespeeld

    Deze dieven zijn op de vlucht en ze hebben ook nog een paar coole bolides gestolen. Jij moet ze vangen voordat ze ontsnappen. De klok tikt door dus wees er snel bij. Spring in je politiewagen en sla ze in de boeien in dit spannende racespel.

  • Blokkenwereld
    Spelen
    Blokkenwereld
    5967 keer gespeeld

    In deze verkenningsgame ga je volledig op in een enorme 3D wereld. Je kan hem zelfs aanpassen met allerlei gave items en andere features. Probeer zo lang mogelijk te overleven in de survivalmodus of proef van nog meer verkenvrijheid in de vrije-spelmodus.

  • Stadrijder
    Spelen
    Stadrijder
    4507 keer gespeeld

    In deze waanzinnige autorijgame kan je een hele stad gaan ontdekken. Scheur je graag langs wolkenkrabbers in een muscle car of spring je liever op een motor? De keuze is aan jou!

  • Cars Thief 2: Tank Edition
    Spelen
    Cars Thief 2: Tank Edition
    58733 keer gespeeld

    Als het stelen van auto's te simpel is geworden en het kapen van vrachtwagens gewoon saai, dan is het tijd om met een tank te gaan joyriden. Probeer samen met deze autodief zijn grootste klus ooit te klaren in dit spannende 3D-racespel.

  • Pixel Road Taxi Depot
    Spelen
    Pixel Road Taxi Depot
    17527 keer gespeeld

    Het is heel rustig bij deze taxicentrale en daarom hebben de eigenaren je hulp nodig om het bedrijf weer te laten opbloeien. Probeer wat geld in te zamelen voor de centrale zodat het weer wat drukker en succesvoller wordt in dit 3D-auto simulatiespel.

  • Autodief
    Spelen
    Autodief
    79032 keer gespeeld

    Deze dief staat op het punt om aan een misdaadgolf te beginnen. Ga met hem mee om auto's te stelen en de boel volledig op z'n kop te zetten in dit woeste racespel.

  • Politieachtervolging 2
    Spelen
    Politieachtervolging 2
    4836 keer gespeeld

    Een nieuwe dag, een nieuw stel boeven! Kun jij de schurken te pakken krijgen in dit intense 3D-racespel? Spring in je politieauto en ga ze achterna voordat ze ontsnappen!

  • Survived.io
    Spelen
    Survived.io
    5624 keer gespeeld

    Hoe lang overleef jij wanneer je in de ring stapt van het gevecht dat op jou staat te wachten in dit dodelijke io-spel? Je zult moeten strijden op leven en dood wanneer je andere spelers van over de hele wereld te lijf gaat en vecht om munitie en andere waardevolle bronnen.

  • Pixelsoldaat
    Spelen
    Pixelsoldaat
    2398 keer gespeeld

    Deze ultrageheime legerbasis wordt aangevallen door zombies en ander gespuis. Kun jij ze één voor één elimineren in dit waanzinnige actiespel? Pak dan je moker en je shotgun en ga aan de slag!

  • Swipe Skate 2
    Spelen
    Swipe Skate 2
    1875 keer gespeeld

    Pak je skateboard en voer de meest waanzinnige stunts uit in dit coole driedimensionale skateboardspel. Kies voor de freestyle- of de tijdmodus en laat zien dat jij de koning van het skatepark bent.

  • Fort Building Simulator
    Spelen
    Fort Building Simulator
    5491 keer gespeeld
  • My Block World
    Spelen
    My Block World
    13279 keer gespeeld

    In dit spel stap je in een virtuele wereld, geïnspireerd op Minecraft. Kun jij deze wereld aanpassen en bruisender maken met een collectie van unieke mensen, dieren en allerlei andere leuke dingen?

  • Landleven
    Spelen
    Landleven
    5856610 keer gespeeld

    Manage je boerderij en maak kaas in dit meesterlijke avontuur vol melkproducten!

  • Zombiecraft.io
    Spelen
    Zombiecraft.io
    9771 keer gespeeld

    You can fight zombies while playing as a doctor, a farmer, a salaryman or another crazy character in this 3D io game. Eliminate the undead in the single player mode or battle alongside players from around the world.

  • Fortride: Open Ride
    Spelen
    Fortride: Open Ride
    4637 keer gespeeld

    In deze 3D autorijgame kan je van tientallen te gekke features genieten. Verken een complete wereld vol gave obstakels en portals die je naar andere plekken transporteren. Ook kan je nieuwe airtimerecords proberen te halen als je van hellingen afspringt!

  • Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
    Spelen
    Pixelverhalen 2: nacht om af te rekenen
    1418 keer gespeeld

    In deze 3D schietgame komt er geen einde aan de strijd. Vernietig je vijanden terwijl je cash zoekt om betere en vettere wapens te komen. Als je in de problemen komt, kun je jezelf altijd terug naar je schuilplaats teleporteren.

  • New World Empires
    Spelen
    New World Empires
    4146 keer gespeeld

    Ervaar een wereldwijd conflict dat al vier eeuwen plaatsvindt in dit MMO-spel. Bouw monumenten die de tand des tijds zullen weerstaan, verover onontdekte continenten en neem het op tegen enkele van de machtigste militaire grootheden uit de geschiedenis. Kun jij de troepen van Napoleon verslaan? Of eerder dan Columbus voet aan wal te zetten in Amerika?

  • Total Front
    Spelen
    Total Front
    104734 keer gespeeld

    De wereld is in oorlog in dit real-time militaire actiespel. Aan welke kant vecht jij in deze serie van epische gevechten? Leid je troepen naar voren!

  • Elvenar
    Spelen
    Elvenar
    26149 keer gespeeld

    Elvenar is een gratis te spelen browserspel waarin je een bloeiende stad opbouwt en een magische wereld vol mysteriën ontdekt.

  • Terraria Online
    Spelen
    Terraria Online
    3015 keer gespeeld

    Het koninkrijk is verwoest en alle bewoners zijn opgesloten. Waar wacht je nog op? Red ze!

  • Adventure Craft
    Spelen
    Adventure Craft
    1036 keer gespeeld

    Ga samen met deze mijnwerker op zoek naar kostbare edelstenen. Kun jij hem helpen om alle stenen en andere natuurlijke grondstoffen te koppelen in dit kostelijke avonturenspel?

  • Zombiecraft
    Spelen
    Zombiecraft
    20 keer gespeeld

    Kun jij al deze zombies in de pan hakken?