Klik Spelletjes

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  57320 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  46126 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Stokjesmannenkrijgers
  Spelen
  Stokjesmannenkrijgers
  7241 keer gespeeld

  Deze onverschrokken stokjesmannen zijn klaar om te knokken! Ga met ze mee terwijl ze zich een weg schoppen en slaan door de tientallen waanzinnige levels van deze wilde actiegame. Ga met deze dappere krijgers mee in de verhaalmodus of strijd zij aan zij in een eindeloos gevecht.

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  13215 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • Geldklikker
  Spelen
  Geldklikker
  3723 keer gespeeld

  Roem en rijkdom zijn maar een paar klikken verwijderd in deze waanzinnige online game. Koop de handige boosters en probeer samen met deze ambitieuze zakenman je fortuin te maken.

 • Gun Dudes
  Spelen
  Gun Dudes
  3606 keer gespeeld

  Een robotleger is vastbesloten deze metropool te verwoesten in dit futuristische actiespel. Wie kan ze tegenhouden? Deze twee coole gasten met hun nog coolere wapens natuurlijk! Help ze met het bestrijden van de robots en verdien geld om upgrades te kopen.

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1334370 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Piano online
  Spelen
  Piano online
  5512 keer gespeeld

  In dit muziekspel kun je van alles spelen, van klassieke symfonieën van Beethoven tot kinderliedjes. Kun jij het ritme volgen en de toetsen op het juiste moment raken?

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  144597 keer gespeeld

  Vind je legpuzzels ook zo leuk? Dan ben je hier elke dag aan het juiste adres!

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  4002 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • Hack!
  Spelen
  Hack!
  19147 keer gespeeld

  Word jij een elite hacker in dit retro simulatiespel? Dring computers van anderen binnen tijdens je koffiepauze en verdien waardevolle bits. Ze weten niet wat ze overkomt!

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  21033 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Super Buddy Kick
  Spelen
  Super Buddy Kick
  34657 keer gespeeld

  Dit is pas iemand die je flink tegen zijn schenen kan schoppen! Deze pop blijft jouw vriend, zelfs nadat je hem met granaten, schoppen en nog veel meer hebt bestookt in deze doldwaze actiegame. Elke keer dat je hem raakt verdien je muntjes voor upgrades en betere wapens, zoals pistolen en machinegeweren!

 • Perfect pianospelen
  Spelen
  Perfect pianospelen
  12514 keer gespeeld

  Kun jij de toetsen op het juiste moment raken in dit uitdagende puzzelspel? Laat zien hoe muzikaal je bent en probeer geen noot te missen.

 • Cookie Clicker
  Spelen
  Cookie Clicker
  236 keer gespeeld

  Kan jij iedereen imponeren met je bakkunsten in deze waanzinnge klikgame? Produceer zo snel mogelijk kilo's koekjes. In het begin ben je alleen in je wijk populair, maar als je doorzet groei je uit tot een ware culinaire sensatie!

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  1397 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.

 • Elite Mahjong
  Spelen
  Elite Mahjong
  42519 keer gespeeld

  Speel alle stenen weg door paren te vormen.

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  21160 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Prins Edward
  Spelen
  Prins Edward
  276 keer gespeeld

  Deze jonge prins haalt het liefst kattenkwaad uit. Kun jij hem helpen?

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  1371 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Idle Hacker
  Spelen
  Idle Hacker
  4017 keer gespeeld

  Het avontuur om een van de beste elitehackers ter wereld te worden begint hier en nu. Kan jij heersen over het internet in deze online simulatiegame? Je zal je skills moeten verbeteren en bakken virtueel geld moeten verdienen terwijl je je een weg hackt door de beveiligingssystemen van een paar machtige corporaties.

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  10897 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Cosmos Quest
  Spelen
  Cosmos Quest
  10537 keer gespeeld

  Deze planeet lijkt rechtstreeks uit het Stenen Tijdperk te komen. Kun jij er iets moois van maken? Maak slim gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en bouw een beschaving op die eeuwenlang mee gaat.

 • Veratorens
  Spelen
  Veratorens
  663 keer gespeeld

  In dit strategische middeleeuwse actie- en torenverdedigingsspel gaan een of twee spelers de strijd aan. Sluit je aan bij een groep dappere krijgers terwijl ze hun koninkrijk verdedigen tegen een paar vervelende trollen en andere monsters. Ze vechten met pijlen, zwaarden en krachtige magische spreuken, maar ze vertrouwen op jou om torens te bouwen en ze waanzinnige opwaarderingen te geven.

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spelen
  Ong's Sisters Kitchen
  12797 keer gespeeld

  Bereid ijsjes, donuts en andere lekkernijen door op de machines te klikken.

 • Doge Miner 2
  Spelen
  Doge Miner 2
  2049 keer gespeeld

 • Mierenkunst-tycoon
  Spelen
  Mierenkunst-tycoon
  207 keer gespeeld

  In dit knotsgekke simulatiespel word je ware magnaat in de kunstwereld. Je bent mieren met talent tegengekomen die supermooie bomen, tarantula's en nog veel meer dingen schilderen. Het probleem is dat ze niet weten hoe ze hun schilderijen moeten verkopen. Help jij deze artistieke insecten om wereldberoemd te worden en bakken geld te verdienen? Ze hopen dat jij hun kunstdealer wil worden.

 • Spore Cubes
  Spelen
  Spore Cubes
  6989 keer gespeeld

  Verslaved spel waarbij je blokjes van dezelfde kleur moet wegklikken.

 • Maganic Wars 2
  Spelen
  Maganic Wars 2
  626 keer gespeeld

  Deel twee van het strategische kaartspel. Versla de kaarten van je tegenstander.

 • Cursor Invisible
  Spelen
  Cursor Invisible
  1 keer gespeeld

  Klik op de borden om ze te breken, maar let op, je muis is onzichtbaar!

 • Muis & kaas
  Spelen
  Muis & kaas
  509 keer gespeeld

  Dit hongerige muisje is dol op kaas! Kun jij zijn buikje vullen in dit schattige puzzelspel? Je hoeft alleen maar de gekleurde blokken te verwijderen...

 • Crypto vangen
  Spelen
  Crypto vangen
  135 keer gespeeld

  Geld verdienen kan moeilijk zijn, maar om het te vangen is nog moeilijker! Tik zo vaak mogelijk op het cryptogeld terwijl het op je scherm door de lucht vliegt. De uitdagingen in deze intense actiegame houden je op het puntje van je stoel!

 • Zwaardactie
  Spelen
  Zwaardactie
  128 keer gespeeld

  Welkom in de dodelijke arena. Hoe lang overleef jij het in dit meedogenloze actiespel? Dat hangt ervan af of het je lukt om dit robotleger in mootjes te hakken met je zwaard... de robots blijven maar komen.

 • Piano Tiles Reflex
  Spelen
  Piano Tiles Reflex
  801 keer gespeeld

  Kun jij binnen de tijd op de juiste toetsen drukken in dit razendsnelle online spel? Probeer de drie uitdagende speltypen te voltooien, maar zorg er wel voor dat je de witte toetsen niet raakt.

 • IJzig paars hoofd 2
  Spelen
  IJzig paars hoofd 2
  1413 keer gespeeld

  Dit magische paarse hoofd wil een wereldreis maken! Hoewel hij geen armen of benen heeft, kan hij wel in ijs veranderen! Kan jij helpen om door alle levels te glijden in deze physics-actiegame? In een kartonnen doos laat hij zich via de post naar de gaafste bestemmingen ter wereld brengen!

 • Meneer Pong
  Spelen
  Meneer Pong
  995 keer gespeeld

  Meneer pong stuitert graag in het rond. Maar net als de meeste afgehakte hoofden houdt hij er niet van om met pinnen te worden geprikt! Hoe lang houd jij hem in beweging in dit supermaffe actiespel? Meneer Pong kan niet stoppen met springen en hij wil dat geen enkele haar van zijn prachtige snor wordt gekrenkt!