Klik Spelletjes

 • TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1402672 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  101166 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

  Love Balls is ook verkrijgbaar in de Apple App Store. Je kunt 't ook downloaden via Google Play.

 • Traffic Run!
  Spelen
  Traffic Run!
  83007 keer gespeeld

  Pas op! In dit spannende autorijspel barsten de drukke wegen van het verkeer. Krijg jij je auto over de eindstreep van elk uitdagend level? Je moet je in het verkeer mengen, bussen ontwijken en snelwegen met vier rijbanen overleven. Doe je gordel maar vast om!

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  27243 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  15043 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • Super Buddy Kick
  Spelen
  Super Buddy Kick
  54833 keer gespeeld

  Dit is pas iemand die je flink tegen zijn schenen kan schoppen! Deze pop blijft jouw vriend, zelfs nadat je hem met granaten, schoppen en nog veel meer hebt bestookt in deze doldwaze actiegame. Elke keer dat je hem raakt verdien je muntjes voor upgrades en betere wapens, zoals pistolen en machinegeweren!

 • Daily Jigsaw
  Spelen
  Daily Jigsaw
  151409 keer gespeeld

  Vind je legpuzzels ook zo leuk? Dan ben je hier elke dag aan het juiste adres!

 • Stokjesmannenkrijgers
  Spelen
  Stokjesmannenkrijgers
  12493 keer gespeeld

  Deze onverschrokken stokjesmannen zijn klaar om te knokken! Ga met ze mee terwijl ze zich een weg schoppen en slaan door de tientallen waanzinnige levels van deze wilde actiegame. Ga met deze dappere krijgers mee in de verhaalmodus of strijd zij aan zij in een eindeloos gevecht.

 • Smash Hit
  Spelen
  Smash Hit
  5034 keer gespeeld

  Hoe lang blijf jij in beweging in dit mysterieuze laboratorium? Gebruik de krachtbollen om alles op je pad uit elkaar te laten knallen in dit 3D actiespel. Houd de meter bij terwijl je zoveel mogelijk driehoeken en vierkanten vernietigt.

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  11147 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Geldklikker
  Spelen
  Geldklikker
  4263 keer gespeeld

  Roem en rijkdom zijn maar een paar klikken verwijderd in deze waanzinnige online game. Koop de handige boosters en probeer samen met deze ambitieuze zakenman je fortuin te maken.

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  23746 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Perfect pianospelen
  Spelen
  Perfect pianospelen
  15078 keer gespeeld

  Kun jij de toetsen op het juiste moment raken in dit uitdagende puzzelspel? Laat zien hoe muzikaal je bent en probeer geen noot te missen.

 • Hack!
  Spelen
  Hack!
  20324 keer gespeeld

  Word jij een elite hacker in dit retro simulatiespel? Dring computers van anderen binnen tijdens je koffiepauze en verdien waardevolle bits. Ze weten niet wat ze overkomt!

 • Idle Hacker
  Spelen
  Idle Hacker
  4492 keer gespeeld

  Het avontuur om een van de beste elitehackers ter wereld te worden begint hier en nu. Kan jij heersen over het internet in deze online simulatiegame? Je zal je skills moeten verbeteren en bakken virtueel geld moeten verdienen terwijl je je een weg hackt door de beveiligingssystemen van een paar machtige corporaties.

 • Rope Unroll
  Spelen
  Rope Unroll
  2947 keer gespeeld

  Oh, wat een ingewikkeld web hebben we toch geweven! Ontdek of je alles kunt ontwarren in Rope Unroll.

  Elk van deze voorwerpen is verstrikt in een touw. Je zult ze moeten ontwarren om ze te bevrijden in ditmobiele spelletje dat je zowel op je pc of favoriete mobiele apparaat kunt spelen. Kun jij bananen, gitaren en zelfs hotdogs ontwarren in al deze geweldige en vermakelijke levels?  

  Happy Glass 2 en Super Stacker 2 zijn nog een paar fantastische natuurkundige spelletjes om uit te proberen. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de voorwerpen rond te draaien.
  • KLIK MET LINKS om het touw te ontwarren. 

  Over de spelontwikkelaar 

  Rope Unroll is uitgebracht door GameDistribution.

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  1562 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  1598 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Veratorens
  Spelen
  Veratorens
  942 keer gespeeld

  In dit strategische middeleeuwse actie- en torenverdedigingsspel gaan een of twee spelers de strijd aan. Sluit je aan bij een groep dappere krijgers terwijl ze hun koninkrijk verdedigen tegen een paar vervelende trollen en andere monsters. Ze vechten met pijlen, zwaarden en krachtige magische spreuken, maar ze vertrouwen op jou om torens te bouwen en ze waanzinnige opwaarderingen te geven.

 • Cosmos Quest
  Spelen
  Cosmos Quest
  10752 keer gespeeld

  Deze planeet lijkt rechtstreeks uit het Stenen Tijdperk te komen. Kun jij er iets moois van maken? Maak slim gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en bouw een beschaving op die eeuwenlang mee gaat.

 • Elite Mahjong
  Spelen
  Elite Mahjong
  43298 keer gespeeld

  Speel alle stenen weg door paren te vormen.

 • Doge Miner 2
  Spelen
  Doge Miner 2
  2279 keer gespeeld

 • Gun Dudes
  Spelen
  Gun Dudes
  5330 keer gespeeld

  Een robotleger is vastbesloten deze metropool te verwoesten in dit futuristische actiespel. Wie kan ze tegenhouden? Deze twee coole gasten met hun nog coolere wapens natuurlijk! Help ze met het bestrijden van de robots en verdien geld om upgrades te kopen.

 • Cookie Clicker
  Spelen
  Cookie Clicker
  445 keer gespeeld

  Kan jij iedereen imponeren met je bakkunsten in deze waanzinnge klikgame? Produceer zo snel mogelijk kilo's koekjes. In het begin ben je alleen in je wijk populair, maar als je doorzet groei je uit tot een ware culinaire sensatie!

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spelen
  Ong's Sisters Kitchen
  12823 keer gespeeld

  Bereid ijsjes, donuts en andere lekkernijen door op de machines te klikken.

 • Mierenkunst-tycoon
  Spelen
  Mierenkunst-tycoon
  900 keer gespeeld

  In dit knotsgekke simulatiespel word je ware magnaat in de kunstwereld. Je bent mieren met talent tegengekomen die supermooie bomen, tarantula's en nog veel meer dingen schilderen. Het probleem is dat ze niet weten hoe ze hun schilderijen moeten verkopen. Help jij deze artistieke insecten om wereldberoemd te worden en bakken geld te verdienen? Ze hopen dat jij hun kunstdealer wil worden.

 • Prins Edward
  Spelen
  Prins Edward
  276 keer gespeeld

  Deze jonge prins haalt het liefst kattenkwaad uit. Kun jij hem helpen?

 • Flappy Footchinko
  Spelen
  Flappy Footchinko
  1032 keer gespeeld

  Het goede nieuws: je bent zojuist een voetballer voor een van de belangrijkste clubs ter wereld geworden. Het slechte nieuws: de coach verwacht resultaten! Kun jij indruk op hem maken in Flappy Footchinko

  Scoor honderden doelpunten in dit knotsgekke sportspelletje. Het spel combineert het sportieve van voetbal met de spanning van Pachinko, het klassieke Japanse arcadespel. Je moet in elke arena de bal van de muren laten stuiteren en elektronische vallen vermijden. Je teamgenoten zullen je tijdens elke wedstrijd helpen. Sommigen hebben ontzettend handige vaardigheden! 

  Dol op grappigevoetbalspelletjes? Probeer danPenalty Shooters en Toon Cup 2016

  Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de richting van de bal te bepalen. 
  • KLIK MET LINKS om hem een trap te geven.  

  Over de ontwikkelaar

  Flappy Footchinko is ontwikkeld door Ravalmatic, een gamestudio in Barcelona.

 • Spore Cubes
  Spelen
  Spore Cubes
  7037 keer gespeeld

  Verslaved spel waarbij je blokjes van dezelfde kleur moet wegklikken.

 • Chat Noir
  Spelen
  Chat Noir
  1142 keer gespeeld

  Laat de kat niet van het speelbrd afspringen en zet blokkades voor zijn voeten.

 • Piano Tiles Reflex
  Spelen
  Piano Tiles Reflex
  974 keer gespeeld

  Kun jij binnen de tijd op de juiste toetsen drukken in dit razendsnelle online spel? Probeer de drie uitdagende speltypen te voltooien, maar zorg er wel voor dat je de witte toetsen niet raakt.

 • Maganic Wars 2
  Spelen
  Maganic Wars 2
  667 keer gespeeld

  Deel twee van het strategische kaartspel. Versla de kaarten van je tegenstander.

 • Cursor Invisible
  Spelen
  Cursor Invisible
  1 keer gespeeld

  Klik op de borden om ze te breken, maar let op, je muis is onzichtbaar!

 • Smiley
  Spelen
  Smiley
  0 keer gespeeld

  Kun jij alle fronsende gezichtjes omkeren in dit razendsnelle puzzelspel? Tik op de humeurige smileys om hun gezichtsuitdrukking te veranderen. Als je ze allemaal laat glimlachen, heb je het level uitgespeeld. Maar pas op! Als je klikt op een smiley die al vrolijk is, is het game over!

 • Crypto vangen
  Spelen
  Crypto vangen
  135 keer gespeeld

  Geld verdienen kan moeilijk zijn, maar om het te vangen is nog moeilijker! Tik zo vaak mogelijk op het cryptogeld terwijl het op je scherm door de lucht vliegt. De uitdagingen in deze intense actiegame houden je op het puntje van je stoel!

 • Duel Hit
  Spelen
  Duel Hit
  791 keer gespeeld

  Ruimte genoeg voor al deze subatomaire deeltjes in elke atoom, toch? Zet je schrap om het zelf te ondervinden in dit uitdagende online spel. Schiet ze richting de kern en zet alles op alles om te voorkomen dat ze op elkaar inslaan. Als je snel bent, kan je ook bonussen winnen.