• TenTrix
  Spelen
  TenTrix
  1145557 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij komen voordat er geen plek meer is in dit spiksplinternieuwe puzzelspel? Ontdek het in TenTrix!

 • Elite Mahjong
  Spelen
  Elite Mahjong
  40123 keer gespeeld

  Speel alle stenen weg door paren te vormen.

 • Afterlife: The game
  Spelen
  Afterlife: The game
  18252 keer gespeeld

  Het leven kan zo vermoeiend zijn. Het hiernamaals is helaas niet veel beter. Vraag het dit spook maar! Hij heeft vanalles te doen vannacht in deze hilarische game. Kan jij hem helpen om te leren vliegen, zijn voormalige baas te kwellen, zijn vrouw in het park tegen egels en ninja's te beschermen en zijn eerste stand-up optreden te overleven?

 • Hack!
  Spelen
  Hack!
  17185 keer gespeeld

  Word jij een elite hacker in dit retro simulatiespel? Dring computers van anderen binnen tijdens je koffiepauze en verdien waardevolle bits. Ze weten niet wat ze overkomt!

 • Subway Surf
  Spelen
  Subway Surf
  13087 keer gespeeld

  Deze skateboarder wordt achternagezeten door een verkeersagent. Gelukkig heeft hij zijn hoverboard bij zich. Kun jij ervoor zorgen dat de agent hem niet te pakken krijgt in dit online skatespel?

 • Ong's Sisters Kitchen
  Spelen
  Ong's Sisters Kitchen
  12430 keer gespeeld

  Bereid ijsjes, donuts en andere lekkernijen door op de machines te klikken.

 • Cosmos Quest
  Spelen
  Cosmos Quest
  9936 keer gespeeld

  Deze planeet lijkt rechtstreeks uit het Stenen Tijdperk te komen. Kun jij er iets moois van maken? Maak slim gebruik van de natuurlijke hulpbronnen en bouw een beschaving op die eeuwenlang mee gaat.

 • Puppet Killer
  Spelen
  Puppet Killer
  9555 keer gespeeld

  Kan deze pop worden gedood? Tijd om erachter te komen in deze compleet gestoorde actiegame. Bestook hem met messen terwijl je munten verdient om nog krachtigere wapens te kopen. Misschien slaag je erin met een machinegeweer of moet je een tank kopen om het zaakje op te knappen!

 • Poop It
  Spelen
  Poop It
  8974 keer gespeeld

  Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

 • Perfect pianospelen
  Spelen
  Perfect pianospelen
  7717 keer gespeeld

  Kun jij de toetsen op het juiste moment raken in dit uitdagende puzzelspel? Laat zien hoe muzikaal je bent en probeer geen noot te missen.

 • Spore Cubes
  Spelen
  Spore Cubes
  6491 keer gespeeld

  Verslaved spel waarbij je blokjes van dezelfde kleur moet wegklikken.

 • Stokjesmannenkrijgers
  Spelen
  Stokjesmannenkrijgers
  4540 keer gespeeld

  Deze onverschrokken stokjesmannen zijn klaar om te knokken! Ga met ze mee terwijl ze zich een weg schoppen en slaan door de tientallen waanzinnige levels van deze wilde actiegame. Ga met deze dappere krijgers mee in de verhaalmodus of strijd zij aan zij in een eindeloos gevecht.

 • Bus met koffers: maak de weg vrij
  Spelen
  Bus met koffers: maak de weg vrij
  3230 keer gespeeld

  De koffers in deze bus beginnen echt alle plaats in te nemen. Kan jij ze ordenen, en snel een beetje, in deze puzzelgame? Als ze het dak bereiken, heeft de bestuurder daar enorm last van!

 • Idle Hacker
  Spelen
  Idle Hacker
  2821 keer gespeeld

  Het avontuur om een van de beste elitehackers ter wereld te worden begint hier en nu. Kan jij heersen over het internet in deze online simulatiegame? Je zal je skills moeten verbeteren en bakken virtueel geld moeten verdienen terwijl je je een weg hackt door de beveiligingssystemen van een paar machtige corporaties.

 • Geldklikker
  Spelen
  Geldklikker
  2813 keer gespeeld

  Roem en rijkdom zijn maar een paar klikken verwijderd in deze waanzinnige online game. Koop de handige boosters en probeer samen met deze ambitieuze zakenman je fortuin te maken.

 • Poop Clicker 3
  Spelen
  Poop Clicker 3
  2320 keer gespeeld

  Dr. Halling heeft een ontzettend stinkende oplossing bedacht om het energieprobleem uit de wereld te helpen. Hij is ervan overtuigd dat je met poep de hele wereld van stroom kan voorzien! Kan jij helpen om zijn knotsgekke theorie te bewijzen in deze spoeptaculaire online game? Je moet vrijwilligers vinden, upgrades voor zijn lab kopen en nog veel meer!

 • Gun Dudes
  Spelen
  Gun Dudes
  2017 keer gespeeld

  Een robotleger is vastbesloten deze metropool te verwoesten in dit futuristische actiespel. Wie kan ze tegenhouden? Deze twee coole gasten met hun nog coolere wapens natuurlijk! Help ze met het bestrijden van de robots en verdien geld om upgrades te kopen.

 • YouTubers: Psycho Fan
  Spelen
  YouTubers: Psycho Fan
  1715 keer gespeeld

  This mentally ill fan really loves YouTube celebrities. She’s so unstable that she’s become convinced that their heads are stuffed full of candy, just like pinatas. Join her while she whacks them over and over again in this weird and wild online game.

 • Doge Miner 2
  Spelen
  Doge Miner 2
  1394 keer gespeeld
 • Agent of Descent
  Spelen
  Agent of Descent
  1337 keer gespeeld

  Een meedogenloze bende is vastbesloten om dit gebouw over te nemen. Het is aan jou, dappere agent, om het koste wat kost te verdedigen in deze turn-based actiegame. Tijdens je avontuur kan je geld verdienen om extra munitie en andere items te kopen. Grijp zoveel wapens als je kan en zet je schrap om de trekker over te halen!

 • Tik voor geld: restaurantmagnaat
  Spelen
  Tik voor geld: restaurantmagnaat
  1124 keer gespeeld

  Heb jij het in je om je eigen culinaire imperium op te zetten? Dit stadje kan wel een paar hippe cafés gebruiken in deze managementsimulatiegame. Maak je klaar om indruk op je klanten te maken terwijl het geld binnenrolt. Je kan zelfs adviseurs inhuren die je tijdens het spel nuttige tips geven.

 • Chat Noir
  Spelen
  Chat Noir
  1109 keer gespeeld

  Laat de kat niet van het speelbrd afspringen en zet blokkades voor zijn voeten.

 • Habbo-klikker
  Spelen
  Habbo-klikker
  981 keer gespeeld

  Ontwerp jij in deze retro management- en simulatiegame het beste hotel ooit? Verdien cash, investeer in betere kamers en mooiere decoratie en trek steeds meer klanten.

 • Love Balls
  Spelen
  Love Balls
  925 keer gespeeld

  Deze twee magische ballen zijn stapelverliefd op elkaar. Gebruik al je tekenvaardigheden om ze naar elkaar toe te laten rollen in dit leuke puzzelspel.

 • Master of Runes
  Spelen
  Master of Runes
  867 keer gespeeld

  Het koninkrijk wordt bedreigd door mysterieuze vliegende runen in dit online puzzelspel. Kun jij ze samen met deze dappere krijger uitschakelen voordat het te laat is?

 • IJzig paars hoofd 2
  Spelen
  IJzig paars hoofd 2
  836 keer gespeeld

  Dit magische paarse hoofd wil een wereldreis maken! Hoewel hij geen armen of benen heeft, kan hij wel in ijs veranderen! Kan jij helpen om door alle levels te glijden in deze physics-actiegame? In een kartonnen doos laat hij zich via de post naar de gaafste bestemmingen ter wereld brengen!

 • Duel Hit
  Spelen
  Duel Hit
  791 keer gespeeld

  Ruimte genoeg voor al deze subatomaire deeltjes in elke atoom, toch? Zet je schrap om het zelf te ondervinden in dit uitdagende online spel. Schiet ze richting de kern en zet alles op alles om te voorkomen dat ze op elkaar inslaan. Als je snel bent, kan je ook bonussen winnen.

 • Piano Tiles Reflex
  Spelen
  Piano Tiles Reflex
  624 keer gespeeld

  Kun jij binnen de tijd op de juiste toetsen drukken in dit razendsnelle online spel? Probeer de drie uitdagende speltypen te voltooien, maar zorg er wel voor dat je de witte toetsen niet raakt.

 • Muziekregel 3
  Spelen
  Muziekregel 3
  605 keer gespeeld

  Zet je schrap voor weer een paar spannende ronden in de derde editie van deze geweldige reeks online games. Kan jij je stip in beweging houden terwijl hij over een aantal uitdagende paden zoemt? Let goed op de kostbare stenen die je onderweg kan verzamelen.

 • Muis & kaas
  Spelen
  Muis & kaas
  509 keer gespeeld

  Dit hongerige muisje is dol op kaas! Kun jij zijn buikje vullen in dit schattige puzzelspel? Je hoeft alleen maar de gekleurde blokken te verwijderen...

 • Klik en speel
  Spelen
  Klik en speel
  478 keer gespeeld

  Kan jij alle knotsgekke puzzels oplossen die je in deze online game te wachten staan? Je moet outside the box denken terwijl je bloemen probeert te laten bloeien, een vrachtwagen langs een aantal scherpe pinnen manoeuvreert en de Mona Lisa van een muur laat vallen!

 • The Ways
  Spelen
  The Ways
  469 keer gespeeld

  Het bouwen van bruggen over deze gaten zal niet makkelijk zijn. Verbind zorgvuldig elk deel terwijl je probeert sterren te verzamelen en gevaren te vermijden. Kun je veilig over elk gat komen zonder dat je brug ergens tegenaan knalt in dit intense en uitdagende online simulatiespel?

 • Maganic Wars 2
  Spelen
  Maganic Wars 2
  466 keer gespeeld

  Deel twee van het strategische kaartspel. Versla de kaarten van je tegenstander.

 • Orkio avontuur
  Spelen
  Orkio avontuur
  407 keer gespeeld

  Deze kleine tovenaar is op avontuur in een gevaarlijk land. Help hem veilig te blijven terwijl hij het opneemt tegen monsters en kwade ridders. Hij kan alle mogelijke hulp gebruiken in dit legendarische actiespel.

 • Klikgevecht
  Spelen
  Klikgevecht
  396 keer gespeeld

  Een epische oorlog staat op het punt te beginnen. Aan de ene zijde strijden jij en je tovenaars. En aan de andere een woeste horde Vikingen.

 • In de mijn
  Spelen
  In de mijn
  250 keer gespeeld

  Denk je dat jij een paar diensten kunt draaien in deze mijn vol kostbare edelstenen? Aan de slag dan!