Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Little Farm Clicker

Little Farm Clicker een klikspelletje dat zich afspeelt op een schattig boerderijtje. Zaai als eest een veldje vol graan en gebruik het geld dat je verdient om weer nieuwe producten en upgrades vrij te spelen. Blijf je geld investeren om steeds meer opties te ontgrendelen,

Hoe speel je Little Farm Clicker?

Als je begint met spelen zal je alle handelingen, zoals het zaaien en oogsten, met de hand moeten doen. Des te verder je komt, des te meer processen je kunt automatiseren. Uiteindelijk draait de boerderij grotendeels zelfstandig. (Vandaar dat dit spelgenre in het Engels ook wel ‘idle games’ wordt genoemd.

Klik en veeg om graan te oogsten, en bekijk het menu om te zien welke automatiseringsopties je al kunt vrijspelen. Je kunt ook gebruikmaken van de sproeier en verschillende andere boosters waarmee je tijdelijk je inkomsten kunt verhogen.

Er zijn drie personages in het spel, en ze hebben allemaal andere doelen die ze willen behalen. Bekijk hun takenlijst en werk alle opdrachten af om extra muntjes, diamantjes, en andere prijzen te verdienen.

Speel meer spelletjes zoals Little Farm Clicker

Als je van dit soort spelletjes houdt, bekijk dan ook ons hele overzicht van klikpelletjes om andere games te zien die hierop lijken.

Wie is de maker van Little Farm Clicker?

Little Farm Clicker is gemaakt door onze partner Agame.

Wanneer werd Little Farm Clicker voor het eerst uitgebracht?

Deze HTML5-versie is een trouwe remake van een ouder spelletje, en werd voor het eerst uitgebracht op 18 juli 2023.