Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Vega Mix: Fairy Town

Vega Mix: Fairy Town is een mooi match-3 spel met een leuke verhaallijn. Het spel speelt zich af rond de kerstvakantie. Vicky, de heldin uit Vega Mix 2: Mystery of Island, is op reis naar de Noordpool en staat weer voor een nieuw puzzelavontuur. Kun jij haar helpen het dorp van de Kerstelfjes te redden na een zware sneeuwstorm?

Hoe speel je Vega Mix: Fairy Town?

Verzamel de voorwerpen die in het paneeltje aan de linkerkant van het bord staan afgebeeld. Dit doe je door drie van dezelfde icoontjes op een rijtje te zetten. Je kunt telkens twee stenen die naast elkaar liggen van plek laten wisselen, zo lang de zet meteen een combo oplevert.

Verzamel de hagedissen, laat de stenen draken helemaal wegkrimpen en verwijder de touwen die bepaalde stenen op hun plaats vastbinden. Voor elk Match-3 level dat je voltooit, verdien je een ster. Verzamel genoeg sterren om alle taken in het dorp aan te pakken.

Als je de sneeuw hebt geschept en de kapotte brug naar de werkplaats van de kerstman hebt gerepareerd, kun je de burgemeester helpen bij zijn zoektocht naar de oorzaak van deze plotselinge sneeuwval.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis om te spelen
  • Tik en sleep de icoontjes om ze van plaats te laten wisselen

Speel meer gratis spelletjes die lijken op Vega Mix: Fairy Town

Als je dit spelletje leuk vindt, probeer dan ook de andere match & merge spelletjes uit onze catalogus. Ontspan bijvoorbeeld met een avontuurlijke reis naar de tropen in Tropical Merge, of verbouw een huis in het puzzelspelletje Home Makeover.

Bekijk onze pagina met Match-3 spelletjes om onze gehele verzameling soortgelijke puzzelspelletjes te verkennen.

Wie is de maker van Vega Mix: Fairy Town?

Dit Match-3 puzzelspelletje is gemaakt door Broccoli Games.

Wanneer werd Vega Mix: Fairy Town voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht in februari 2024.