Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Dream Pet Link

Dit is gewoon een droom van een online spelletje! Hoe snel kun jij alle snoezige dieren bij elkaar zoeken in Dream Pet Link?

Je moet ze in groepjes van twee zien te plaatsen in dit heerlijke verbindspelletje. Zorg alleen dat je de klok in de gaten houdt. Je hebt niet veel tijd om alle identieke dieren bij elkaar te zoeken. Als je niet verder kunt, klik dan op het vergrootglas voor een hint.

Hoe speel je Dream Pet Link? 

Dream Pet Link is een snoezig en uitdagend puzzelspelletje voor spelers van alle leeftijden. Bekijk de stenen op het bord en probeer de dieren die erop staan bij elkaar te zoeken. Je kunt ze aan elkaar koppelen als ze niet door andere stenen worden geblokkeerd, maar diagonale kun je niet met elkaar verbinden.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om identieke stenen te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om twee identieke stenen van het bord te verwijderen.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag drie-op-een-rij-spelletjes? Probeer dan deze geweldige titels eens. 

  1. Best Link
  2. Butterfly Kyodai
  3. Match Solitaire
  4. Super Hero Merge

Wie is de maker?

Dream Pet Link is gemaakt door Spelletjes.nl.