Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Super Hero Merge

Een episch gevecht staat op het punt van beginnen! Bereid je voor op een gevecht tot aan het einde in Super Hero Merge.

Het is een leuk en uitdagend kaartspelletje. Beroemde superhelden als Spider-Man en Captain America bundelen hun krachten om het op te nemen tegen vijanden als Bane en Harley Quinn. Jij moet de superheldkaarten met elkaar combineren om ze sterk genoeg te maken om de schurkkaarten uit te schakelen, maar vergeet hun uitrusting niet! Er zijn ook hele coole items zoals Green Lanterns ring die je kunt gebruiken.

Speluitleg

Super Hero Merge is een uniek spel dat elementen uit 2048-spelletjes en puzzelspelletjes met elkaar combineert. Combineer de superheldkaarten op basis van hun nummer om ze sterk genoeg te maken om de vijandelijke kaarten te verslaan. Een superheldkaart met een 2 of hoger kan bijvoorbeeld een vijandelijke kaart met een 2 erop uitschakelen.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om bijpassende kaarten te zoeken.
  • KLIK MET LINKS om ze met elkaar te combineren.

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer kaartspelletjes? Check dan deze drie!

  1. Candy Hero
  2. Match Solitaire
  3. Lightning Cards

Wie is de maker?

Super Hero Merge is gemaakt door Lorastudio.