• Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  83030 keer gespeeld
 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  50429 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  20246 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Crazy Zombie 5.0
  Spelen
  Crazy Zombie 5.0
  11384 keer gespeeld
 • Hanger 2
  Spelen
  Hanger 2
  8665 keer gespeeld

  This guy really loves to hang around. How far can you launch him off the side of this cliff?

 • Stock Car Hero
  Spelen
  Stock Car Hero
  7843 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemdste stockcarraces ter wereld in dit supercoole racespel. Spring achter het stuur, geef plankgas en laat je tegenstanders in het stof bijten. Verzamel de munten om tussen de races door upgrades, zoals betere banden en een sterkere motor, te kopen.

 • Superprinsessen
  Spelen
  Superprinsessen
  6148 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen en alleen deze vier prinsessen kunnen de bewoners beschermen! Maar eerst hebben ze natuurlijk een superoutfit nodig. Kun jij ze een handje helpen in dit heroïsche make-overspel?

 • Feudalism
  Spelen
  Feudalism
  5757 keer gespeeld

  Verzamel wapens, schilden en soldaten en vecht je weg naar de verovering.

 • Superheldenquiz
  Spelen
  Superheldenquiz
  5602 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je alle superhelden kent? Laat maar eens zien dan: plaats de letters van de naam van de superheld in de juiste volgorde.

 • Super Girls Elements Quiz
  Spelen
  Super Girls Elements Quiz
  5318 keer gespeeld
 • Gekke Zombie 2.0
  Spelen
  Gekke Zombie 2.0
  4746 keer gespeeld

  Gebruik je heilige katana op de ondoden in dit radicale zombiespel! Leid Shimo door de ruïnes van wat ooit jouw stad was, en wat nu vol zit met ghouls en andere monsters. Heb geen angst, want het licht van je zwaard zal iedereen die in je weg staat vernietigen.

 • Optimus Breakout
  Spelen
  Optimus Breakout
  3734 keer gespeeld

  Tanks staan op het punt om Optimus te vernietigen en te belegeren. Upgrade de apparatuur om Optimus te transformeren in een autobot en maak deze krachtige machine nog sterker om de held te helpen te ontsnappen. Ben je klaar voor een transformatie in de explosieve wereld van de ultieme truck?

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  3098 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2608 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Super Ellie: red de stad
  Spelen
  Super Ellie: red de stad
  2271 keer gespeeld

  De stad is in gevaar en Super Ellie en haar moedige huisdier schieten te hulp! Maar voordat ze zich in deze spannende aankleedgame vol op de actie storten moeten ze eerst een paar te gekke uniforms uitkiezen.

 • Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  Spelen
  Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  1913 keer gespeeld

  Het maken van deze outfits zou wel eens een van de grootste avonturen van deze superheldin kunnen worden! Zal ze haar rivaal kunnen verslaan in deze tijdmanagement- en ontwerpgame? Werk samen met haar terwijl ze drie verschillende en unieke jurken creëert die elk een gaaf thema hebben. Ze moet haar naaimachine gebruiken terwijl haar rivaal zich met haar eigen ontwerpproject bezighoudt.

 • Superheldin: nieuwe avonturen
  Spelen
  Superheldin: nieuwe avonturen
  1900 keer gespeeld

  Het opschrijfboekje van deze jonge superheldin is kwijt en ze is ook nog eens bijna te laat voor school! Moet ze haar kostuum aantrekken en het gaan zoeken of kan ze toch beter naar school gaan? Help haar met beslissen in dit leuke online spel voor meiden.

 • Superheld: modefeest
  Spelen
  Superheld: modefeest
  1583 keer gespeeld

  Diana is op een date gevraagd naar een deftig feestje. Help jij haar aan een stijlvolle jurk? Ze moet ook haar superhelden-kostuum meenemen voor het geval ze in actie moet komen.

 • Superheldin opmaken
  Spelen
  Superheldin opmaken
  1395 keer gespeeld

  Zelfs superheldinnen zien er graag goed uit. Vooral deze superheldin! Kun jij haar helpen met haar lippenstift, oogschaduw en nog veel meer in dit heroïsche make-overspel voor meiden?

 • Drollenman
  Spelen
  Drollenman
  1390 keer gespeeld

  Red je stad in dit leuke, maar toch vreemde schietspelletje Drollenman. Ontwijk de vijandige kogels en elimineer de vijand met je vreemde, maar toch doeltreffende munitie.

 • Anime Legends 2
  Spelen
  Anime Legends 2
  1168 keer gespeeld

  De ultieme animepersonages zijn weer klaar voor de strijd. Kruip in de huid van Naruto, Sazuke of Goke en neem het op tegen andere mangapersonages in dit vervolg op het populaire Anime Legends!

 • Path of Hero
  Spelen
  Path of Hero
  1144 keer gespeeld

  Een vliegtuig stelen achter de vijandelijke linie was misschien niet zo'n geweldig idee. Help deze elitesoldaat met zijn gevecht om thuis te komen in dit first person schietspel. Hij moet vijandelijke troepen ontwijken terwijl hij een voertuig zoekt en probeert te ontsnappen.

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  1097 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Superheld lookalike-wedstrijd
  Spelen
  Superheld lookalike-wedstrijd
  1021 keer gespeeld

  Deze trendy meiden zijn allemaal vastbesloten om deze waanzinnige lookalike wedstrijd te winnen. Kan jij ze helpen om de stijl van hun favoriete superheld na te bootsen in deze online aankleedgame? Om te winnen moeten ze de perfecte make-up en precies het juiste kostuum uitkiezen.

 • Boze superhelden
  Spelen
  Boze superhelden
  976 keer gespeeld

  De boze robots zijn ten strijde getrokken en vallen nu de stad aan! Kapitein Knorretje en zijn dappere vrienden moeten ze dus gaan bestrijden in deze gekke en grappige actiegame. Gebruik het krachtige schild om door de versperringen te knallen terwijl ze de robots een lesje leren!

 • Baseball-held
  Spelen
  Baseball-held
  898 keer gespeeld

  Deze big-league-slugger gaat de ultieme uitdaging aan! Ontmoet hem bij de homeplaat waar hij zoveel mogelijk snelle ballen als hij kan probeert te slaan in deze intense sportgame. Net als bij een echt potje baseball is hij verslagen bij 3 strikes!

 • Superprinsessen
  Spelen
  Superprinsessen
  863 keer gespeeld

  Zijn dit prinsessen of zijn het superhelden? Ze zijn het allebei en ze hebben nieuwe outfits nodig. Kun jij ze wat kledingadvies geven in dit heroïsche aankleedspel?

 • School Wars
  Spelen
  School Wars
  838 keer gespeeld

  Verplaats je groepje studenten en versla alle anderen op het schoolplein.

 • Schattige superheldenmaker
  Spelen
  Schattige superheldenmaker
  831 keer gespeeld

  Maak een superheld die helemaal kawaii is! Dat is het Japanse woord voor dingen die superschattig zijn. Kies een kapsel, een outfit en nog veel meer in dit online ontwerpspel.

 • Torenverdediging: superhelden
  Spelen
  Torenverdediging: superhelden
  773 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen! Kun jij helpen met de verdediging? Werk samen met de jongste superhelden ter wereld en voorkom dat deze schurken de stad met de grond gelijk maken.

 • Karten met superhelden
  Spelen
  Karten met superhelden
  667 keer gespeeld

  Een paar van 's wereld grootste superhelden staan klaar om tegen elkaar te racen! In deze racegame vol actie kan je samen met een van hen de strijd aangaan. Verzamel gave wapens en andere voorwerpen die je tijdens elke wedstrijd kan gebruiken. Gaandeweg kun je zelfs je kart opvoeren.

 • Guess the Pixel: Comics!
  Spelen
  Guess the Pixel: Comics!
  619 keer gespeeld

  Bekijk elk van deze pixelversies van enkele van de meest bekende stripfiguren. Kun jij erachter komen wie Captain America, Wonder Woman, de Hulk en hun supervrienden zijn in dit leuke quizspel?

 • Raad de superheld
  Spelen
  Raad de superheld
  616 keer gespeeld

  Hoeveel van deze beroemde superhelden kan jij herkennen? Kijk naar de letters of op het bord en probeer hun namen te vormen in deze te gekke, spectaculaire, vredebewarende quizgame.

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  506 keer gespeeld

  Pak je zwaard of je vechtstok en ga de strijd aan met deze tekenfilmsterren!

 • Chaos Faction
  Spelen
  Chaos Faction
  461 keer gespeeld

  Kies uit verschillende speelmogelijkheden in deze actiegame.

 • Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  Spelen
  Dragon Fist 2: Battle for the Blade
  459 keer gespeeld

  De drakenmeester is terug! En deze keer met het mysterieuze en dodelijke drakenzwaard...