• Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  83335 keer gespeeld
 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  50642 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  20369 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Crazy Zombie 5.0
  Spelen
  Crazy Zombie 5.0
  11398 keer gespeeld
 • Hanger 2
  Spelen
  Hanger 2
  8764 keer gespeeld

  This guy really loves to hang around. How far can you launch him off the side of this cliff?

 • Stock Car Hero
  Spelen
  Stock Car Hero
  8120 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemdste stockcarraces ter wereld in dit supercoole racespel. Spring achter het stuur, geef plankgas en laat je tegenstanders in het stof bijten. Verzamel de munten om tussen de races door upgrades, zoals betere banden en een sterkere motor, te kopen.

 • Superprinsessen
  Spelen
  Superprinsessen
  6216 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen en alleen deze vier prinsessen kunnen de bewoners beschermen! Maar eerst hebben ze natuurlijk een superoutfit nodig. Kun jij ze een handje helpen in dit heroïsche make-overspel?

 • Feudalism
  Spelen
  Feudalism
  5805 keer gespeeld

  Verzamel wapens, schilden en soldaten en vecht je weg naar de verovering.

 • Superheldenquiz
  Spelen
  Superheldenquiz
  5642 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je alle superhelden kent? Laat maar eens zien dan: plaats de letters van de naam van de superheld in de juiste volgorde.

 • Super Girls Elements Quiz
  Spelen
  Super Girls Elements Quiz
  5351 keer gespeeld
 • Gekke Zombie 2.0
  Spelen
  Gekke Zombie 2.0
  4750 keer gespeeld

  Gebruik je heilige katana op de ondoden in dit radicale zombiespel! Leid Shimo door de ruïnes van wat ooit jouw stad was, en wat nu vol zit met ghouls en andere monsters. Heb geen angst, want het licht van je zwaard zal iedereen die in je weg staat vernietigen.

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  3894 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Optimus Breakout
  Spelen
  Optimus Breakout
  3770 keer gespeeld

  Tanks staan op het punt om Optimus te vernietigen en te belegeren. Upgrade de apparatuur om Optimus te transformeren in een autobot en maak deze krachtige machine nog sterker om de held te helpen te ontsnappen. Ben je klaar voor een transformatie in de explosieve wereld van de ultieme truck?

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2680 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  Spelen
  Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  2367 keer gespeeld

  Het maken van deze outfits zou wel eens een van de grootste avonturen van deze superheldin kunnen worden! Zal ze haar rivaal kunnen verslaan in deze tijdmanagement- en ontwerpgame? Werk samen met haar terwijl ze drie verschillende en unieke jurken creëert die elk een gaaf thema hebben. Ze moet haar naaimachine gebruiken terwijl haar rivaal zich met haar eigen ontwerpproject bezighoudt.

 • Super Ellie: red de stad
  Spelen
  Super Ellie: red de stad
  2280 keer gespeeld

  De stad is in gevaar en Super Ellie en haar moedige huisdier schieten te hulp! Maar voordat ze zich in deze spannende aankleedgame vol op de actie storten moeten ze eerst een paar te gekke uniforms uitkiezen.

 • Superheldin: nieuwe avonturen
  Spelen
  Superheldin: nieuwe avonturen
  2033 keer gespeeld

  Het opschrijfboekje van deze jonge superheldin is kwijt en ze is ook nog eens bijna te laat voor school! Moet ze haar kostuum aantrekken en het gaan zoeken of kan ze toch beter naar school gaan? Help haar met beslissen in dit leuke online spel voor meiden.

 • Superheld: modefeest
  Spelen
  Superheld: modefeest
  1624 keer gespeeld

  Diana is op een date gevraagd naar een deftig feestje. Help jij haar aan een stijlvolle jurk? Ze moet ook haar superhelden-kostuum meenemen voor het geval ze in actie moet komen.

 • Superheldin opmaken
  Spelen
  Superheldin opmaken
  1503 keer gespeeld

  Zelfs superheldinnen zien er graag goed uit. Vooral deze superheldin! Kun jij haar helpen met haar lippenstift, oogschaduw en nog veel meer in dit heroïsche make-overspel voor meiden?

 • Drollenman
  Spelen
  Drollenman
  1421 keer gespeeld

  Red je stad in dit leuke, maar toch vreemde schietspelletje Drollenman. Ontwijk de vijandige kogels en elimineer de vijand met je vreemde, maar toch doeltreffende munitie.

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  1370 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Path of Hero
  Spelen
  Path of Hero
  1234 keer gespeeld

  Een vliegtuig stelen achter de vijandelijke linie was misschien niet zo'n geweldig idee. Help deze elitesoldaat met zijn gevecht om thuis te komen in dit first person schietspel. Hij moet vijandelijke troepen ontwijken terwijl hij een voertuig zoekt en probeert te ontsnappen.

 • Anime Legends 2
  Spelen
  Anime Legends 2
  1190 keer gespeeld

  De ultieme animepersonages zijn weer klaar voor de strijd. Kruip in de huid van Naruto, Sazuke of Goke en neem het op tegen andere mangapersonages in dit vervolg op het populaire Anime Legends!

 • Superheld lookalike-wedstrijd
  Spelen
  Superheld lookalike-wedstrijd
  1021 keer gespeeld

  Deze trendy meiden zijn allemaal vastbesloten om deze waanzinnige lookalike wedstrijd te winnen. Kan jij ze helpen om de stijl van hun favoriete superheld na te bootsen in deze online aankleedgame? Om te winnen moeten ze de perfecte make-up en precies het juiste kostuum uitkiezen.

 • Boze superhelden
  Spelen
  Boze superhelden
  976 keer gespeeld

  De boze robots zijn ten strijde getrokken en vallen nu de stad aan! Kapitein Knorretje en zijn dappere vrienden moeten ze dus gaan bestrijden in deze gekke en grappige actiegame. Gebruik het krachtige schild om door de versperringen te knallen terwijl ze de robots een lesje leren!

 • Superprinsessen
  Spelen
  Superprinsessen
  899 keer gespeeld

  Zijn dit prinsessen of zijn het superhelden? Ze zijn het allebei en ze hebben nieuwe outfits nodig. Kun jij ze wat kledingadvies geven in dit heroïsche aankleedspel?

 • Baseball-held
  Spelen
  Baseball-held
  898 keer gespeeld

  Deze big-league-slugger gaat de ultieme uitdaging aan! Ontmoet hem bij de homeplaat waar hij zoveel mogelijk snelle ballen als hij kan probeert te slaan in deze intense sportgame. Net als bij een echt potje baseball is hij verslagen bij 3 strikes!

 • Schattige superheldenmaker
  Spelen
  Schattige superheldenmaker
  844 keer gespeeld

  Maak een superheld die helemaal kawaii is! Dat is het Japanse woord voor dingen die superschattig zijn. Kies een kapsel, een outfit en nog veel meer in dit online ontwerpspel.

 • School Wars
  Spelen
  School Wars
  840 keer gespeeld

  Verplaats je groepje studenten en versla alle anderen op het schoolplein.

 • Torenverdediging: superhelden
  Spelen
  Torenverdediging: superhelden
  776 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen! Kun jij helpen met de verdediging? Werk samen met de jongste superhelden ter wereld en voorkom dat deze schurken de stad met de grond gelijk maken.

 • Karten met superhelden
  Spelen
  Karten met superhelden
  767 keer gespeeld

  Een paar van 's wereld grootste superhelden staan klaar om tegen elkaar te racen! In deze racegame vol actie kan je samen met een van hen de strijd aangaan. Verzamel gave wapens en andere voorwerpen die je tijdens elke wedstrijd kan gebruiken. Gaandeweg kun je zelfs je kart opvoeren.

 • Raad de superheld
  Spelen
  Raad de superheld
  636 keer gespeeld

  Hoeveel van deze beroemde superhelden kan jij herkennen? Kijk naar de letters of op het bord en probeer hun namen te vormen in deze te gekke, spectaculaire, vredebewarende quizgame.

 • Guess the Pixel: Comics!
  Spelen
  Guess the Pixel: Comics!
  624 keer gespeeld

  Bekijk elk van deze pixelversies van enkele van de meest bekende stripfiguren. Kun jij erachter komen wie Captain America, Wonder Woman, de Hulk en hun supervrienden zijn in dit leuke quizspel?

 • Anime Battle 1.8
  Spelen
  Anime Battle 1.8
  507 keer gespeeld

  Anime Battle, het crossover-vechtspel met de breedste selectie van speelbare personages (43 in totaal), keert terug met verschillende nieuwe onderdelen. Ten eerste zijn er twee nieuwe personages: Lynk, de vertederende held met een groene hoed,, en een nieuwe versie van Kirito, de Black Swordsman van Sword Art Online. Verder zijn er 4 verborgen personages van de vorige aflevering, d.w.z. Madara Uchiha (Naruto), Saber (Fate/Stay Nigt), Kenshin Himura en Acqua of the Back (A Certain Magical Index) zijn nu rechtstreeks toegankelijk. Ten slotte is er ook een nieuwe baas toegevoegd in deze versie 1.8 van Fantasy Arms die net zo vreemd en afzichtelijk is als de vorige.

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  506 keer gespeeld

  Pak je zwaard of je vechtstok en ga de strijd aan met deze tekenfilmsterren!

 • Chaos Faction
  Spelen
  Chaos Faction
  461 keer gespeeld

  Kies uit verschillende speelmogelijkheden in deze actiegame.