Superhelden spellen

 • Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  Spelen
  Wonderlijke heldin: ontwerprivalen
  3607 keer gespeeld

  Het maken van deze outfits zou wel eens een van de grootste avonturen van deze superheldin kunnen worden! Zal ze haar rivaal kunnen verslaan in deze tijdmanagement- en ontwerpgame? Werk samen met haar terwijl ze drie verschillende en unieke jurken creëert die elk een gaaf thema hebben. Ze moet haar naaimachine gebruiken terwijl haar rivaal zich met haar eigen ontwerpproject bezighoudt.

 • Stock Car Hero
  Spelen
  Stock Car Hero
  9186 keer gespeeld

  Doe mee met de beroemdste stockcarraces ter wereld in dit supercoole racespel. Spring achter het stuur, geef plankgas en laat je tegenstanders in het stof bijten. Verzamel de munten om tussen de races door upgrades, zoals betere banden en een sterkere motor, te kopen.

 • Superheld: modefeest
  Spelen
  Superheld: modefeest
  1811 keer gespeeld

  Diana is op een date gevraagd naar een deftig feestje. Help jij haar aan een stijlvolle jurk? Ze moet ook haar superhelden-kostuum meenemen voor het geval ze in actie moet komen.

 • Superheldin: nieuwe avonturen
  Spelen
  Superheldin: nieuwe avonturen
  2615 keer gespeeld

  Het opschrijfboekje van deze jonge superheldin is kwijt en ze is ook nog eens bijna te laat voor school! Moet ze haar kostuum aantrekken en het gaan zoeken of kan ze toch beter naar school gaan? Help haar met beslissen in dit leuke online spel voor meiden.

 • Superprinsessen
  Spelen
  Superprinsessen
  6430 keer gespeeld

  De stad wordt aangevallen en alleen deze vier prinsessen kunnen de bewoners beschermen! Maar eerst hebben ze natuurlijk een superoutfit nodig. Kun jij ze een handje helpen in dit heroïsche make-overspel?

 • Monsterstad
  Spelen
  Monsterstad
  1911 keer gespeeld

  De hele stad wordt gegijzeld! Kan jij hem beschermen in de strijd tegen tegen gangsters en andere schurken in deze 3D actiegame? Werk samen met deze brute monsters en laat het tuig zien wie de echte baas is!

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  7764 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Superheldin opmaken
  Spelen
  Superheldin opmaken
  1778 keer gespeeld

  Zelfs superheldinnen zien er graag goed uit. Vooral deze superheldin! Kun jij haar helpen met haar lippenstift, oogschaduw en nog veel meer in dit heroïsche make-overspel voor meiden?

 • Staalman de superheld
  Spelen
  Staalman de superheld
  2977 keer gespeeld

  Deze vreemde superheld heeft weer een drukke dag voor de boeg. Help hem om zijn gepantserde pak op maat te maken en wapens en andere items te kopen, voordat hij op zoek gaat naar massa's gangsters om tegen te vechten. In deze wilde actie- en avonturengame kan hij tijdens zijn missies ook tanks en auto's lenen.

 • Superhero.io
  Spelen
  Superhero.io
  4502 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij je staande in deze epic multiplayer actiegame? Doe mee met spelers van over de hele wereld en voer een burgeroorlog met een paar van de grootste superhelden ter wereld! Transformeer in een steeds krachtigere en machtigere held terwijl je krachtbolletjes verzamelt en je je vijanden te lijf gaat.

 • Strike Force Heroes 3
  Spelen
  Strike Force Heroes 3
  83968 keer gespeeld

 • Stippelscholiere versus superheld
  Spelen
  Stippelscholiere versus superheld
  503 keer gespeeld

  Deze drukke meid leeft een dubbelleven! Overdag een student en 's nachts een superheld! Maar dat wil niet zeggen dat ze geen tijd heeft voor mode. Kan jij haar helpen om twee te gekke outfits te ontwerpen in dit aankleedspel voor meisjes?

 • Heldhaftige wetenschapper
  Spelen
  Heldhaftige wetenschapper
  20648 keer gespeeld

  Het geheime lab wordt aangevallen! Kun jij deze wetenschapper helpen ontsnappen?

 • Strike Force Heroes 2
  Spelen
  Strike Force Heroes 2
  51471 keer gespeeld

  Ons ruimteschip wordt aangevallen! Jij bent onze enige hoop!

 • Superheldenquiz
  Spelen
  Superheldenquiz
  5933 keer gespeeld

  Dus jij denkt dat je alle superhelden kent? Laat maar eens zien dan: plaats de letters van de naam van de superheld in de juiste volgorde.

 • Raad de superheld
  Spelen
  Raad de superheld
  735 keer gespeeld

  Hoeveel van deze beroemde superhelden kan jij herkennen? Kijk naar de letters of op het bord en probeer hun namen te vormen in deze te gekke, spectaculaire, vredebewarende quizgame.

 • Anime Legends 2
  Spelen
  Anime Legends 2
  1213 keer gespeeld

  De ultieme animepersonages zijn weer klaar voor de strijd. Kruip in de huid van Naruto, Sazuke of Goke en neem het op tegen andere mangapersonages in dit vervolg op het populaire Anime Legends!

 • Drollenman
  Spelen
  Drollenman
  1497 keer gespeeld

  Red je stad in dit leuke, maar toch vreemde schietspelletje Drollenman. Ontwijk de vijandige kogels en elimineer de vijand met je vreemde, maar toch doeltreffende munitie.

 • Animegevechten 3.5
  Spelen
  Animegevechten 3.5
  124 keer gespeeld

  Je favoriete animehelden staan klaar om de strijd aan te gaan. Kies een personage en doe je bokshandschoenen maar vast aan!

 • Pixel Wars of Heroes
  Spelen
  Pixel Wars of Heroes
  2997 keer gespeeld

  Strijd jij samen met de 'good guys' of de slechteriken in dit doldwaze first-person actiespel? Neem het op tegen gamers uit de hele wereld met alles wat je hebt, van machetes tot machinegeweren.

 • Sports Hero
  Spelen
  Sports Hero
  1218 keer gespeeld

  Van dit retro sportspel kun je met een of twee spelers genieten. Pas je character aan en neem deel aan allerlei wedstrijden in een gaaf wereldkampioenschap. Sluit je aan bij een van de internationale teams en laat je skills zien bij het gewichtheffen, ga voor het goud bij de 100-metersprint en nog veel meer!

 • Crazy Zombie 5.0
  Spelen
  Crazy Zombie 5.0
  11456 keer gespeeld

 • Feudalism
  Spelen
  Feudalism
  5930 keer gespeeld

  Verzamel wapens, schilden en soldaten en vecht je weg naar de verovering.

 • Anime Star Fighting
  Spelen
  Anime Star Fighting
  506 keer gespeeld

  Pak je zwaard of je vechtstok en ga de strijd aan met deze tekenfilmsterren!

 • Optimus Breakout
  Spelen
  Optimus Breakout
  3852 keer gespeeld

  Tanks staan op het punt om Optimus te vernietigen en te belegeren. Upgrade de apparatuur om Optimus te transformeren in een autobot en maak deze krachtige machine nog sterker om de held te helpen te ontsnappen. Ben je klaar voor een transformatie in de explosieve wereld van de ultieme truck?

 • Path of Hero
  Spelen
  Path of Hero
  1566 keer gespeeld

  Een vliegtuig stelen achter de vijandelijke linie was misschien niet zo'n geweldig idee. Help deze elitesoldaat met zijn gevecht om thuis te komen in dit first person schietspel. Hij moet vijandelijke troepen ontwijken terwijl hij een voertuig zoekt en probeert te ontsnappen.

 • Gekke Zombie 2.0
  Spelen
  Gekke Zombie 2.0
  4782 keer gespeeld

  Gebruik je heilige katana op de ondoden in dit radicale zombiespel! Leid Shimo door de ruïnes van wat ooit jouw stad was, en wat nu vol zit met ghouls en andere monsters. Heb geen angst, want het licht van je zwaard zal iedereen die in je weg staat vernietigen.

 • Circusacrobaten
  Spelen
  Circusacrobaten
  16786 keer gespeeld

  Laat de acrobaten door de lucht vliegen, maar zorg ervoor dat ze veilig landen!

 • Legpuzzel: superhelden
  Spelen
  Legpuzzel: superhelden
  0 keer gespeeld

  Dit legpuzzelspel knalt van de actie! Kun jij al deze geweldige superhelden terug in elkaar zetten? Speel met 25, 49 of zelfs 100 stukjes.

 • Anime Battle 1,4
  Spelen
  Anime Battle 1,4
  21 keer gespeeld

 • JRPG-heldin maken: geestelijke
  Spelen
  JRPG-heldin maken: geestelijke
  136 keer gespeeld

  Ontwerp je eigen JRPG-personage in dit schattige ontwerpspelletje. Kies een coole cape en vergeet de wapens en de accessoires niet.

 • Anime Battle 1.6
  Spelen
  Anime Battle 1.6
  162 keer gespeeld

  let see how great you are, show your skill and fight like Anime Star !

 • Anime Battle 1.8
  Spelen
  Anime Battle 1.8
  536 keer gespeeld

  Anime Battle, het crossover-vechtspel met de breedste selectie van speelbare personages (43 in totaal), keert terug met verschillende nieuwe onderdelen. Ten eerste zijn er twee nieuwe personages: Lynk, de vertederende held met een groene hoed,, en een nieuwe versie van Kirito, de Black Swordsman van Sword Art Online. Verder zijn er 4 verborgen personages van de vorige aflevering, d.w.z. Madara Uchiha (Naruto), Saber (Fate/Stay Nigt), Kenshin Himura en Acqua of the Back (A Certain Magical Index) zijn nu rechtstreeks toegankelijk. Ten slotte is er ook een nieuwe baas toegevoegd in deze versie 1.8 van Fantasy Arms die net zo vreemd en afzichtelijk is als de vorige.

 • Hanger 2
  Spelen
  Hanger 2
  9021 keer gespeeld

  This guy really loves to hang around. How far can you launch him off the side of this cliff?

 • School Wars
  Spelen
  School Wars
  963 keer gespeeld

  Verplaats je groepje studenten en versla alle anderen op het schoolplein.

 • Anime Legends
  Spelen
  Anime Legends
  84 keer gespeeld

  Kies je favoriete animepersonage en maak je klaar voor de strijd!