Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Ladybird Secret Identity Revealed

Ladybird Secret Identity Revealed is een online make-overspelletje. Ladybug en Chat Noir zijn van plan om hun echte identiteit aan elkaar te onthullen. Help jij ze om zich voor te bereiden?

In dit aankleedspelletje, kun jij deze miraculeuze tienerhelden helpen om zich voor te bereiden op hun date. Chat Noir heeft een paar aanwijzingen achtergelaten, zodat Ladybug hem kan vinden. Dit zal de eerste keer zijn dat ze elkaar ontmoeten zonder hun vermomming als superheld, en ze willen allebei een goede indruk maken. Eerst moet je Marinette aankleden, en dan Adrien. Tot slot moet je de aanwijzingen oplossen die Adrien heeft achtergelaten.

Spelbediening

• KLIK MET LINKS om de kleding en accessoires te selecteren

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spelletje leuk vond, probeer de volgende beautyspelletjes dan ook eens:

  1. My Manga Avatar
  2. Princess Beauty Salon
  3. Back to School: Fashionistas

Wie is de maker?

Ladybird Secret Identity Revealed is gemaakt door Agame.