Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

The Princess Sent to Future

The Princess Sent to Future is een aankleedspelletje waarin je een prinses uit een vervlogen verleden aan een nieuwe look voor het moderne tijdperk helpt.

In dit beautyspelletje verkent een middeleeuwse prinses het kasteel als ze plots een geheimzinnige tijdmachine vindt. Ze stapt naar binnen om hem wat beter te bekijken, en het volgende moment stapt ze weer uit een schoolkluisje in 2017. De arme prinses voelt zich helemaal niet op haar gemak, en de andere meisjes op school beginnen meteen de spot te drijven met haar ouderwetse uiterlijk… 

Tijd voor een make-over! Help de prinses om haar antieke sieraden en haar oubollige jurk te dumpen. Experimenteer met moderne modetrends, kleurrijke make-up en felgekleurde haarverf. De paniekerige prinses heeft in het begin misschien wat twijfels, maar ze zal versteld staan als je haar het resultaat van je stijlvolle make-over laat zien.

Spelbediening

•        KLIK MET LINKS om de prinses te bewegen en accessoires en kleding te kiezen.

Soortgelijke spelletjes

Als je dit spelletje leuk vond, zul je de volgende aankleedspelletjes ook geweldig vinden:

  1. My Manga Avatar 
  2. Princess Beauty Salon
  3. Back to School: Fashionistas

Wie is de maker?

The Princess Sent to Future is gemaakt door Agame.