Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Prinsessen Spelletjes

Over Onze Prinsessen Spelletjes

Er wachten hele koninkrijken vol fun en fashion op je in onze magische collectie van online prinses spelletjes. Je kunt tal van avonturen beleven met deze stijlvolle dames, maar vaak hebben ze geen idee wat ze moeten dragen. Kun je eerst de mooiste outfits voor ze maken in hun aankleedspelletjes? Sommige kunnen echt wel een knipbeurt gebruiken terwijl andere graag willen experimenteren met nieuwe blush, mascara en meer in de make-upspelletjes. De trouwklokken luiden ook voor een paar van de prinsessen. Kun jij razendsnel de prachtigste bruidsjurken voor ze maken?

Wat zijn de populairste Prinsessen Spelletjes?

 1. Goldie: lipinjecties
 2. Terug naar school: haastige prinsessen
 3. Fashionista prinsessencompetitie
 4. Prinsessen: favoriete kledingmerken
 5. Ice Queen: Back Treatment
 6. IJskoningin: geruïneerde bruiloft
 7. Prinses: turnen op de Olympische Spelen
 8. Prinses op de catwalk: modewedstrijd
 9. Bruidskapster voor prinsessen
 10. Prinses: hoe word je populair op school

Wat zijn de beste Prinsessen Spelletjes op mobiel?

 1. Goldie: lipinjecties
 2. Terug naar school: haastige prinsessen
 3. Prinsessen liefdestest
 4. Fashionista prinsessencompetitie
 5. Prinses: turnen op de Olympische Spelen

Wat zijn de nieuwste Prinsessen Spelletjes?

Je kunt compleet nieuwe looks voor deze prinsessen creëren in de beautyspelletjes waarmee je naast hun dagelijkse routines ook hun kapsels en garderobe regelt. Ze bereiden zich elk voor op een drukke dag die kan bestaan uit een betoverend avontuur of het schrijven van een opstel voor geschiedenis. Er zijn ook te gekke ontwerpspelletjes in deze categorie waarmee je hun kastelen of zelfs hun auto's een make-over geeft!