Prinsessen Spelletjes

 • Make-over voor prinsessen
  Spelen
  Make-over voor prinsessen
  4917 keer gespeeld

  Zelfs prinsessen hebben last van puisten! Kan jij deze twee koninklijke zussen helpen om hun puisten uit te knijpen in deze online make-overgame? Met wat toverzeep en andere te gekke schoonheidsproducten zou hun huid in no-time moeten kunnen opklaren!

 • Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  Spelen
  Mama's vriendin: zwangerschapscontrole
  11856 keer gespeeld

  Deze mama en haar beste vriendin, die toevallig ook een superheldin is, staan op het punt om te bevallen! Kan jij ervoor zorgen dat alles goed met ze gaat in deze medische simulatiegame? Ze zijn net bij de dokter aangekomen voor een vlugge controle.

 • High School Breakup Drama
  Spelen
  High School Breakup Drama
  1163 keer gespeeld

  Cindy heeft zojuist haar vriendje betrapt op het zoenen van een cheerleader! Kun jij helpen om haar gebroken hart te helen in High School Breakup Drama?

  Haar vriendinnen hebben geld ingezameld voor een snelle makeover voor zowel haar als haar kleedkamer in dit liefdesspelletje. Jij kunt je bij hen aansluiten terwijl ze Cindy's tranen drogen, fantastische nieuwe make-up en outfits voor haar uitkiezen, en meer!

  Ellie: Love Trouble en Princesses: Breakup Drama zijn nog twee fantastische makeoverspellen die je kunt spelen. 

  Spelbediening 

  • GEBRUIK DE MUIS om de items voor Cindy te selecteren. 
  • KLIK MET LINKS om ze te gebruiken.

   

 • Goldie: lipinjecties
  Spelen
  Goldie: lipinjecties
  17202 keer gespeeld

  In deze online medische simulatiegame denkt Goldie erover om haar uiterlijk te veranderen. Kan jij haar helpen beslissen of ze lipinjecties moet nemen?

 • Flirten in de sauna met de zeemeermin
  Spelen
  Flirten in de sauna met de zeemeermin
  29820 keer gespeeld

  Geloof het of niet, maar deze meermin is dol op sauna's. Help jij haar in deze online game om zich klaar te maken voor een ontspannende dag waarin het er romantisch aan toe zou kunnen gaan? De kans is groot dat ze een jongen tegenkomt die weleens een heel goed vriendje zou kunnen zijn.

 • IJsprinses: echte tandartservaring
  Spelen
  IJsprinses: echte tandartservaring
  17439 keer gespeeld

  De IJsprinses vergeet steeds om haar tanden te poetsen en te flossen. Nu heeft ze helaas een paar gaatjes die ze in deze medische simulatiegame moet laten vullen. Ze wacht op je in de tandartspraktijk en hoopt dat jij haar kan helpen.

 • Prinsessen: straatkunst
  Spelen
  Prinsessen: straatkunst
  2374 keer gespeeld

  Vanavond gaan deze stijlvolle prinsessen straatkunst bekijken in een trendy wijk en natuurlijk hebben ze daar coole outfits voor nodig. Kun jij wat hippe kleren voor ze uitzoeken in dit leuke aankleedspel?

 • Prinses: schoolliefde
  Spelen
  Prinses: schoolliefde
  15078 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen willen eindelijk iets doen om op te vallen bij hun stille liefde. Kies mooie outfits voor ze uit en help ze om de harten te veroveren van de meest populaire jongens op school. Laat ze ook de mooiste liefdesbriefjes schrijven in dit super romantische make-overspel.

 • Latina prinses: echte kapsels
  Spelen
  Latina prinses: echte kapsels
  19117 keer gespeeld

  Het haar van deze prinses staat alle kanten op. Kun jij de knopen ontwarren en haar een nieuw kapsel geven in dit make-overspel voor meiden?

 • Prinsessen: weekendje Las Vegas
  Spelen
  Prinsessen: weekendje Las Vegas
  4125 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen willen al heel lang een weekendje doorbrengen in Las Vegas. Maar welke outfits moeten ze uitkiezen voor hun uitje naar de meest beruchte stad van Amerika? Help je een handje op weg in dit aankleedspel voor meiden.

 • Eliza's hemelse bruiloft
  Spelen
  Eliza's hemelse bruiloft
  8760 keer gespeeld

  Eliza hoopt dat haar bruiloft hemels wordt. Word lid van haar bruiloftteam en help haar om een geweldige dag voor te bereiden in deze online aankleedgame. Ze moeten de perfecte outfits, make-up en nog veel meer dingen uitkiezen!

 • IJsprinses: geboorte van tweelingen
  Spelen
  IJsprinses: geboorte van tweelingen
  4549 keer gespeeld

  Deze prinses heeft niet een, maar twee baby's op komst! Kan jij er in deze medische simulatiegame voor zorgen dat alles klaar staat voor haar grote dag? Ze moet rustig blijven terwijl ze op de ambulance wacht die haar naar het ziekenhuis zal brengen.

 • Prinsessen: motorlaarzen
  Spelen
  Prinsessen: motorlaarzen
  6601 keer gespeeld

  Deze twee prinsessen zijn op zoek naar een outfit die bij hun motorlaarzen past. Kun jij ze helpen om iets moois te ontwerpen in dit creatieve aankleedspel voor meiden?

 • Prinsessen: favoriete kledingmerken
  Spelen
  Prinsessen: favoriete kledingmerken
  48618 keer gespeeld

  Deze drie prinsessen zijn ieder groot fan van een bepaald kledingmerk. De een is dol op Prada, de ander kan maar niet genoeg krijgen van de prachtige jurken en outfits van Gucci. De derde prinses zweert het bij Chanel. Ga samen shoppen voor hun favoriete merken in dit leuke online spel voor meiden.

 • Pixie: flirten in de sauna
  Spelen
  Pixie: flirten in de sauna
  7155 keer gespeeld

  Komt Pixie de liefde van haar leven tegen in haar lievelingssauna? Help haar om zich klaar te maken voor een ontspannende middag met een beetje romantiek in deze magische online simulatiegame.

 • Sprookjesprinses opmaken
  Spelen
  Sprookjesprinses opmaken
  1547 keer gespeeld

  Deze lelijke heks wil eigenlijk een prachtige prinses worden. Kun jij haar wens laten uitkomen in dit magische make-overspel? Zoek de juiste ingrediënten, brouw een toverdrank en zorg dat ze op tijd is voor haar afspraakje met de prins.

 • Woeste prinses
  Spelen
  Woeste prinses
  4667 keer gespeeld

  Dit meisje is eengeboren slechterik maar het is nog steeds uit tussen haar en haar superschurk-vriendje! Ze is vastbesloten om hun relatie nieuw leven in te blazen en een samen met hem het criminele pad te betreden in dit woeste aankleedspel voor meisjes. Verf d'r haar, kies waanzinnige make-up uit en kies de juiste outfit als onderdeel van haar woeste plan om hem terug te winnen.

 • Prinsessen: gemaskerd bal
  Spelen
  Prinsessen: gemaskerd bal
  35566 keer gespeeld

  Deze vijf prinsessen organiseren een gemaskerd bal. Kun jij ze helpen bij de voorbereidingen en met het uitkiezen van hun kostuums in dit aankleedspel?

 • Eilandprinses: nieuw op school
  Spelen
  Eilandprinses: nieuw op school
  6080 keer gespeeld

  Deze prinses is nu een uitwisselingsstudent op een school in een ander koninkrijk. Kun jij haar helpen met haar outfit en het vinden van nieuwe vriendinnen in dit aankleed- en ontwerpspel voor meiden?

 • Modieuze ijskoningin
  Spelen
  Modieuze ijskoningin
  2653 keer gespeeld

  Deze koningin is een echte fashionista maar vandaag weet ze niet wat ze aan moet trekken. Neem een kijkje in haar kledingkast en kies een fantastische outfit voor haar uit in dit leuke aankleedspel.

 • Prinses: hoe word je populair op school
  Spelen
  Prinses: hoe word je populair op school
  25837 keer gespeeld

  Deze prinses kan niet wachten om een van de populairste meisjes van haar school te worden. Maar ze kan wel wat hulp gebruiken. Kies samen met haar wat coole kleren uit en update haar social media-accounts in dit leuke spel voor meiden.

 • Modieuze rockband
  Spelen
  Modieuze rockband
  4522 keer gespeeld

  Dit meisje heeft een ultracoole outfit nodig om samen met haar vriendinnen een rockband te beginnen. Kun jij haar daarmee helpen in dit muzikale aankleedspel? Doe goed je best, want haar vriendinnen kunnen je hulp ook goed gebruiken.

 • Meerminprinses en Eliza: online sterren
  Spelen
  Meerminprinses en Eliza: online sterren
  1670 keer gespeeld

  De meerminprinses en Eliza zijn bezig met de volgende updates voor hun favoriete social media app. Help jij ze om een paar gave outfits, wat te gekke make-up en nog veel meer uit te kiezen in deze aankleed- en ontwerpgame? Voordat ze de foto's online zetten, kan je ze ook versieren met waanzinnig gave virtuele stickers.

 • Prinsessen: op pad met de baby
  Spelen
  Prinsessen: op pad met de baby
  4851 keer gespeeld

  Deze vier stijlvolle prinsessen kunnen niet wachten om met hun baby's op pad te gaan. Help jij ze voordat ze vertrekken om een paar gave outfits uit te kiezen? Ze gebruiken babydraagzakken in plaats van kinderwagens.

 • Prinsessen: afstudeerfeest
  Spelen
  Prinsessen: afstudeerfeest
  5370 keer gespeeld

  Deze prinsessen gaan binnenkort afstuderen en na een erg zwaar semester zijn ze klaar voor een knalfeest in hun favoriete nachtclub! Maar wat moeten ze aantrekken voor deze onvergetelijke nacht? Help ze in deze aankleedgame om een paar waanzinnige outfits samen te stellen.

 • IJskoningin: make-over
  Spelen
  IJskoningin: make-over
  3126 keer gespeeld

  De ijskoningin zou graag een nieuwe stijl willen uitproberen. Help jij haar om er een te bedenken in deze online make-overgame? Kies te gekke nieuwe outfits voor haar samen met een fris nieuw kapsel. Maar eerst moet je haar helpen om van haar puisten af te komen!

 • Prinsessen: naar school
  Spelen
  Prinsessen: naar school
  15740 keer gespeeld

  Het is maandagochtend en deze prinsessen komen te laat op school. Help ze om heel snel een outfit uit te kiezen in dit online meidenspel.

 • IJskoningin: bruiloftskus
  Spelen
  IJskoningin: bruiloftskus
  2686 keer gespeeld

  De IJskoningin gaat vandaag trouwen en ze wil graag een vlugge kus voordat de ceremonie begint! Kan jij haar in deze romantische online game helpen om haar bruidegom te kussen zonder dat iemand het ziet?

 • Kleerkast van een ijskoningin
  Spelen
  Kleerkast van een ijskoningin
  18559 keer gespeeld

 • Eliza's neon-haarstijl
  Spelen
  Eliza's neon-haarstijl
  40593 keer gespeeld

  Met Eliza's volgende haarstijl gaat ze praktisch gloeien! In deze make-overgame doe je mee met deze fantastische fashionista en ontwerp je een nieuwe levendige en spannende look. Ze wil haar haren versieren met tientallen te gekke kleuren.

 • Terug naar school: haastige prinsessen
  Spelen
  Terug naar school: haastige prinsessen
  168327 keer gespeeld
 • Slaperige prinses: opstaan!
  Spelen
  Slaperige prinses: opstaan!
  1855 keer gespeeld

  Oh nee! Deze superslaperige prinses heeft met spoed hulp nodig! Kun jij in dit medische simulatiespel de eerstehulpverlener helpen om snel haar aandoening te behandelen voordat het te laat is?

 • Reisdagboek van prinses: naar de stad
  Spelen
  Reisdagboek van prinses: naar de stad
  2128 keer gespeeld

  Deze prinses mist al haar koninklijke vriendinnen die onlangs naar New York zijn verhuisd. Daarom heeft ze besloten om ze een bezoekje te brengen in deze aankleed- en reissimulatiegame. Help jij haar en de andere prinsessen om te beslissen wat ze moeten aantrekken voordat ze de gaafste plekken van Manhattan bezoeken?

 • Prinsessen in jumpsuits
  Spelen
  Prinsessen in jumpsuits
  10391 keer gespeeld

  Deze prinsessen proberen een nieuwe look uit. Kun jij een paar stijlvolle en coole jumpsuits voor ze uitkiezen in dit aankleedspel voor meiden?

 • Prinses: dashboard
  Spelen
  Prinses: dashboard
  20837 keer gespeeld

  Welk dashboard past het best bij deze prinses? Beantwoord de vragen en versier haar auto in dit coole ontwerpspel voor meiden.

 • Gothprinses: echte make-over
  Spelen
  Gothprinses: echte make-over
  3746 keer gespeeld

  Deze hippe prinses wil een make-over maar eerst moet ze van haar puistjes afkomen voordat ze een nieuwe look uitkiest. Ze gaat nu voor een gothic look in plaats van schattig roze. Geef haar een snelle make-over en kies daarna een griezelig coole outfit voor haar uit.