Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Heart of Iona

Heart of Iona is een verhaalgedreven avonturenspelletje waarin je met Ella op een reis vol beproevingen gaat. Het koninkrijk van deze jonge prinses staat namelijk op instorten wanneer het kasteel op de dag van haar kroning tot koningin wordt aangevallen door een horde woeste draken.

Wanneer Ella naar de kerkers vlucht en zich daar probeert te verschuilen ontdekt ze nog een draak die in het kasteel gevangen wordt gehouden. Als ze de draak bevrijdt can ze eindelijk ontsnappen aan haar saaie en beschermde leventje in het kasteel  — maar zal ze dat alles op kunnen geven voor haar vrijheid?

Hoe speel je Heart of Iona?

Telkens als Ella een keuze moet maken in dit spel, bepaal jij de voortgang van het verhaal. In elke situatie kies jij namelijk hoe ze reageert. Doet ze lief of bot tegen mensen? Wie kan ze vertrouwen, en wie juist niet? Het einde van het verhaal en het lot van Iona hangen af van jouw beslissingen.

Duistere geheimen uit het verleden komen naar boven drijven wanneer Ella ontdekt dat er rond de tijd van haar geboorte een tragische gebeurtenis in het kasteel heeft plaatsgevonden. Waarom voelt ze zich zo sterk verbonden met de draken die het kasteel bestormen? Wie is het vreemde piratenmeisje en waarom  lijkt ze zo ontzettend op Ella? 

Ontrafel het mysterie en ontwaak de magische kracht die sluimert in het hart van Iona!

Speel de premium versie van Heart of Iona

Bekijk ook de premium versie van dit spel op Steam. Daar wordt het verhaal van Iona tot leven gebracht met sterk verbeterde grafische ontwerpen, inclusief realistische character designs en gedetailleerde achtergronden.

Spelbesturing

Klik met de linkermuisknop of tik het touchscreen aan om de verschillende opties en antwoorden te selecteren.

Wie is de maker van Heart of Iona?

Heart of Iona is gemaakt door 2Play. 

Wanneer is Heart of Iona uitgebracht?

De browserversie van dit spel is uitgebracht op 19 juni 2023.