Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Volledig scherm

Vortex 9

Vortex 9 is een casual 3D-schietspelletje. Sluit je aan bij het rode of blauwe team, of vorm een team met je vrienden. Je doel is om de fabriek te verkennen en zoveel mogelijk tegenstanders neer te schieten tijdens een reeks korte rondes.

Hoe speel je Vortex 9?

In dit Fortnite-achtige actiespelletje kun je een eigen personage aanmaken en het gevecht tegemoet gaan in de multiplayer-arena. Er zijn drie gevechtsmodi: Death Match, Capture the Point, en Mayhem. In Death Match en Capture the Point (verover de vlag) teamgevechten speel je samen met andere spelers om je vijanden uit te schakelen. In de Mayhem modus speelt iedereen tegen elkaar.

Sluit je aan bij een van de willekeurig geselecteerde teams en groepen, of stel je eigen groep samen door een ID-code aan te maken en te delen met je vrienden. Verken je omgeving met of zonder je bondgenoten, en zoek vijandelijke spelers om neer te schieten.

Hoe word je sterker in Vortex 9?

Je kunt punten verzamelen en missies voltooien om meer beloningen te verdienen, zoals extra muntjes, granaten en andere wapens. Er zijn Daily Missions (dagelijkse missies die elke 24 uur ververst worden) en ook zijn er algemene missies die je personage kan voltooien.

Speel nieuwe gezichten , kapsels en kostuums vrij, en verzamel nieuwe wapens voor je arsenaal. Je kunt je personage naar een hoger niveau tillen door mee te doen aan gevechten en zo ervaringspunten (EXP) te verdienen. Als je een hoger level bereikt, krijg je toegang tot betere wapens en upgrades.

Spelbesturing

  • PIJLTJESTOETSEN = rennen
  • MUIS = rondkijken en richten
  • KLIKKEN = schieten
  • C = bukken en kruipen
  • SPATIEBALK = springen

Soortgelijke spelletjes

Als je dit een mooi spel vindt, mis dan niet de volgende spellen uit onze verzameling met soortgelijke 3D FPS gameplay:

  1. Subway Clash 3D
  2. Army Force Strike
  3. Super Hot
  4. Pixel Gun Apocalypse 3

Wie is de maker van Vortex 9?

Vortex 9 is gemaakt door Full HP.