Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Baseball Spelletjes

POPULAIRE GRATIS SPELLETJES

Over Onze Baseball Spelletjes

Zet je pet op en zwaai die knuppel in onze geweldige baseball spelletjes. Kun jij een homerun slaan of een no-hitter werpen als je het tegen 's werelds beste virtuele sporters opneemt? Je speelt tegen heel wat door de wol geverfde honkballers en slagmannen in deze sportspelletjes.

Wat zijn de beste Baseball Spelletjes?

Veel van deze titels zijn geweldig voor kinderen en hebben snoezige graphics terwijl andere wat realistischer zijn. Kijk of jij je honkbalkunsten kunt verbeteren in een van de vele spelletjes met de nadruk op het slaan van dubbelen, driedubbelen of zelfs homeruns. Fans van Major League Baseball of klassieke films als Field of Dreams, The Sandlot, A League of Their Own of Moneyball zullen weg zijn van deze gratis online spelletjes. Voer je liever ongelooflijk coole slamdunks uit dan tegen een bal te slaan? Check dan onze geweldige collectie van basketbalspelletjes.