Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Charm Farm
mascot image

Je moet inloggen om dit spel te spelen!

Deze game heeft sociale functies en slaat je spelvoortgang op. Het spel vereist dus dat gebruikers inloggen op de site voordat ze kunnen spelen.

Log nu in

Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Charm Farm

Kun jij een klein dorpje veranderen in een betoverend wonderland in Charm Farm?

Reis naar het hart van het magische bos waar een gemeenschap van fantasiewezens op je wacht om hun bomenbos op te knappen. Het werd recentelijk geplunderd door een machtige vijand genaamd Garp en zijn handlangers. Werk samen met een groepje onverschrokken dorpelingen genaamd Shmoos als jij aan de slag gaat in dit boerderijspelletje.

Je moet op zoek gaan naar goud, hout en mana voordat je aan je eerste project kunt beginnen. Help de Shmoos bij het repareren van hun huizen voordat je manieren bedenkt om hun dorp te verdedigen. Je weet maar nooit wanneer Garp en zijn gemene vrienden terugkeren!

Hoe speel je Charm Farm?

Charm Farm is een betoverend tijdmanagement- en simulatiespelletje waarin je de leiding krijgt over een dorp diep in het magische bos. Je moet je grondstoffen op verstandige wijze managen terwijl je de bewoners helpt zichzelf te beschermen tegen de machtige Garp.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de kaart te verkennen, door de menu's te bladeren en meer.
  • KLIK MET LINKS op personages, projecten en meer.

Soortgelijke spelletjes

Speel je graag avontuurspelletjes? Check dan deze geweldige titels!

  1. Klondike: The Lost Expedition
  2. Goodgame Big Farm
  3. Farm Frenzy 2
  4. Elvenar

Wie is de maker?

Charm Farm is gemaakt door Plinga Gmbh.