Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Stad Bouwen Spelletjes

Over Onze Stad Bouwen Spelletjes

Ben jij goed genoeg om een bruisend metropool te leiden? Daar kom je snel genoeg achter in onze uitdagende en educatieve stedenbouw spelletjes! Je stapt in de schoenen van verschillende burgemeesters en voltallige gemeenteraden terwijl je kleine dorpjes in wereldberoemde economische en culturele centra probeert te veranderen. Span die bouw- en ontwikkelingsspieren maar aan als jij hele steden uit de grond stampt. Houd alleen je budget in de gaten. Het kan zijn dat je de belastingen moet verhogen als je krap bij kas zit!

Veel van deze spelletjes spelen zich af in de 21e eeuw, terwijl andere je terugvoeren naar de Middeleeuwen. In een paar van deze krijg je de taak om kleine dorpen in enorme imperiums te veranderen. Word jij een invloedrijke en inspirerende leider in deze simulatiespelletjes?

Wat zijn stedenbouwspelletjes?

In deze spelletjes heb je de leiding over gemeentes. Als je graag open-wereld spelletjes speelt, grijp dan de kans om een complete gemeenschap op te bouwen die je zowel kunst aansturen als verkennen. Je ontwikkelt verschillende woon-, commerciële en industriële gebieden waarin jij beslist waar je ziekenhuizen, scholen en zelfs stadions neerzet. Veel van deze spelletjes vinden plaats in de moderne tijd, maar sommige zetten je aan het roer van dorpen en zelfs hele koninkrijken vele eeuwen geleden of zelfs in de nabije toekomst.

Sommige van deze managementspelletjes zijn eenvoudig en richten zich op het bouwen van wolkenkrabbers, terwijl andere uitgebreider zijn en zelfs een water- of elektriciteitsnetwerk vereisen! De nog altijd populaire SimCity-serie trapte het genre min of meer in 1989 af, maar er waren al eerdere titels zoals Utopia. Veel van deze oudere games werden afgeremd door de eenvoudige graphics en andere technologische beperkingen van de jaren 80. Probeer een van deze verslavende titels en kijk of jij de vaardigheden hebt om een stad te bouwen die tegen de tand des tijds bestand is!

Wat zijn de beste Stad Bouwen Spelletjes op mobiel?