Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Over onze Griezelige Spelletjes

Het gevaar dreigt achter elke hoek in onze griezelige spelletjes! Oké, misschien niet élke hoek, maar je zult een heleboel zombies en andere monsters tegenkomen op plekken waar je die het minst verwacht! Dus zorg dat je kalm en bewapend bent voor je aan je reis begint in deze horrorspelletjes. Het kan zijn dat je munitie opraakt, dus bereid je voor om te rennen als de boel een beetje te intens wordt in de zombiespelletjes. Er zijn andere spelers met wie je kunt samenwerken in veel van deze geweldige online spelletjes, maar soms sta je er ook in je eentje voor.

Wat zijn de populairste Griezelige Spelletjes?

Hier is een lijst met onze populairste spelletjes.

 1. Moord
 2. Jeff the Killer
 3. Slenderina moet sterven: de kelder
 4. Troll Face Quest: Horror
 5. While We Sleep: Slendrina is HERE
 6. Troll Face Quest: Horror 2
 7. Alone II
 8. Halloween boogmeester
 9. Ouijastemmen
 10. Clown Nights

Wat zijn de beste Griezelige Spelletjes op mobiel?

Je kunt zelfs een paar van deze online spelletjes op je favoriete mobiele apparaat spelen. 

 1. Jeff the Killer
 2. Moord
 3. Clown Nights
 4. While We Sleep: Slendrina is HERE
 5. Troll Face Quest: Horror

Verdedig hele steden tegen de ondoden, ga op zoek naar eeuwenoud kwaad in griezelige doolhoven en los een spannende zaak met Sherlock Holmes in eigenste persoon op! Je weet maar nooit wie of wat je onderweg tegenkomt. Het zouden Shaggy en zijn Mystery Incorporated-maatjes uit de Scooby-Doo series kunnen zijn, een bloeddorstige clown met vlijmscherpe tanden of de angstaanjagende Slenderman. Je moet bijna overal op voorbereid zijn in deze populaire gratis spelletjes!