Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Troll Face Quest: Horror 3

Is het tijd voor angstaanjagende hilariteit? Jazeker! Zet je schrap voor een nieuwe ronde vol grappen en grollen in Troll Face Quest: Horror 3!

Of je zijn naam nou met één of twee woorden schrijft, Troll Face is een ware meester wat het op de hak nemen van je favoriete tv-series, memes, films en videogames betreft. In deze editie van de populaire Troll Face Quest-spelletjes heeft hij zijn toegewijde team van grappenmakers verzameld om zich te richten op pesterige poltergeists, diabolische dubbelgangers, wraakzuchtige voodoo-priesters en meer knotsgekke personages uit meer dan een eeuw aan klassieke en moderne griezelfilms.

Kun jij elk angstaanjagende scenario kraken in dit richt- en klikpuzzelspelletje? Net als in de andere spelletjes uit de Troll Face-serie kan de oplossing heel sluw zijn. Je moet gewoon net zo geconcenteerd en vastberaden als een held in een enge film blijven als je lang genoeg wilt overleven om te kijken wie, of wat, op je wacht in het superspannende eindlevel!

Hoe speel je Troll Face Quest: Horror 3?

Troll Face Quest: Horror 3 is een grappig horrorspelletje. Klik op de juiste items of personages in elk scenario om een hilarisch resultaat te activeren. Als je vast komt te zitten, druk je gewoon op de hintknop.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om de juiste dingen te zoeken of om op personages te klikken.
  • KLIK MET LINKS om ze te selecteren en te kijken wat er gebeurt!

Soortgelijke spelletjes

Zoek je nog meer griezelig-hilarische online spelletjes? Probeer dan deze spannende titels!

  1. Troll Face Quest: Horror
  2. Troll Face Quest: Horror 2
  3. Scary Maze
  4. YouTubers: Psycho Fan

Kan ik Troll Face Quest: Horror 3 op de mobiel spelen?

Jazeker! Je kunt het downloaden via Google Play.

Wie is de maker?

Troll Face Quest: Horror 3 is gemaakt door Spelletjes.nl.