Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Vex 5

Zet je schrap voor het spannendste avontuur ooit! Kun jij de dodelijke hindernisbanen overleven die op je wachten in Vex 5?

Deze editie van de populaire en spannende Vex-serie is nagelbijtends spannend! Dit springspelletje plaatst je in het hart van een waanzinnig avontuur met alles van superscherpe ronddraaiende zwaarden tot kabelbanen over gevaarlijke afgronden. Je zult alles perfect moeten timen om het einde van elk spannende level te halen, maar er zijn ook andere beproevingen die je spelvaardigheden op de proef zullen stellen! Die krijgen zeker een workout in dit stickmanspelletje!

Ontdek hoe ver jij kunt komen zodra je de eerste uitdagingsruimte binnenstapt. Er zijn ook een heleboel trofeeën en prestaties die je kunt verdienen, maar dat is nog niet alles! Als je denkt dat je alles onder de knie hebt in dit actiespelletje, check dan de duivels moeilijke modus voor een extra uitdaging.

Hoe speel je Vex 5?

Vex 5 is de vijfde uit een serie van platformspelletjes. Bestuur het poppetje als hij de checkpoints en portalen probeert te bereiken, zonder ernstig gewond of erger te raken!

Spelbediening

  • PIJL-LINKS of A om naar links te rennen.
  • PIJL-RECHTS of D om naar rechts te rennen.
  • PIJL-OMLAAG of S om te kruipen, af te dalen of te sliden tijdens het rennen.
  • Toetsenbord
  • PIJL-OMHOOG of W om te springen of te klimmen.

Soortgelijke spelletjes

Hier zijn nog vijf geweldige spelletjes om uit te proberen!

  1. Vex 3
  2. Vex 4
  3. Hook
  4. Hanger
  5. Geometry Neon Dash

Wie is de maker?

Vex 5 is gemaakt door Spelletjes.nl.