Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Hook

Je zou zomaar eens verslingerd kunnen raken aan Hook! Haal jij het helemaal tot aan het dansfeest dat aan het einde van elk actierijke level op je wacht?

Gebruik je grijphaak om van de ene paal naar de andere te slingeren in dit spannende stickmanspelletje. Kijk uit voor de barrières en loslopende feestgangers. Voer geweldige stunts en uitdagende manoeuvres uit terwijl je racet om je vrienden op het feest te ontmoeten.

Speluitleg

Hook is een grappig actiespelletje. Zwaai tussen de palen door terwijl je een flat probeert te bereiken waar een swingend feest wordt gehouden. Kun jij je heupen laten zwaaien aan het eind van elk uitdagende level?

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te bepalen hoe lang het stuk touw tussen de palen moet zijn.
  • KLIK MET LINKS om het aan de dichtstbijzijnde paal vast te maken.

Gelijksoortige spelletjes

Zoek je nog meer geweldige avontuurspelletjes? Check dan deze!

  1. Stickman Hook
  2. Hanger
  3. Fireboy and Watergirl 5: Elements

Wie is de maker?

Hook is gemaakt door JulGames.