Springspellen

 • Geometry Dash Online
  Spelen
  Geometry Dash Online
  125007 keer gespeeld

  Stel je reactievaardigheden op de proef in dit razendsnelle spel waarin je moet springen om tegemoetkomende objecten te ontwijken.

 • Torenbal 3D
  Spelen
  Torenbal 3D
  76 keer gespeeld

  Deze bal is vastbesloten om de bodem van deze torens te bereiken. Kun jij hem een handje helpen in dit intense actiespel? Let op: als je de zwarte gebieden raakt, is het spel afgelopen!

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  72018 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Flip Master
  Spelen
  Flip Master
  112867 keer gespeeld

  Op deze virtuele trampoline kun je allerlei coole stunts uitvoeren. Hoeveel salto's kun jij maken zonder op je buik of hoofd terecht te komen in dit realistische simulatiespel?

 • Flip Diving
  Spelen
  Flip Diving
  115445 keer gespeeld

  Rotsduiken is zeker niet voor watjes en kan echt gevaarlijk zijn. Probeer anders gewoon deze virtuele versie uit? Help deze dappere duiker om tussen de pionnen in het water te plonzen en munten te verzamelen in dit spetterende online spel.

 • Worstelspringen
  Spelen
  Worstelspringen
  25672 keer gespeeld

  Deze waanzinnige worstelaars hebben iets te lang in de zon gezeten.

 • Uphill Rush Slide Jump
  Spelen
  Uphill Rush Slide Jump
  12531 keer gespeeld

  Hoe ver vlieg jij en waar kom je terecht in deze 3D actiegame? Spring in de supersnelle banden en andere voertuigen van dit waanzinnige waterpark. Vlieg jij in elk spannend level van de hellingen af en kom je honderden meters verderop terecht? Gebruik je boosters op precies het goede moment en verzamel onderweg te gekke upgrades.

 • Geometry Neon Dash
  Spelen
  Geometry Neon Dash
  182446 keer gespeeld

  Dit kleine blokje is op zoek naar sterren en jij moet hem helpen om gevaarlijke driehoeken en andere objecten te ontwijken waardoor hij explodeert in dit adembenemende actiespel. Hoeveel sterren denk jij te kunnen verzamelen?

 • Crossy Road
  Spelen
  Crossy Road
  63642 keer gespeeld

  Waarom stak de kip de weg over? Om aan de andere kant te komen natuurlijk! Maar al haar vrienden dan? Ga mee met deze vliegensvlugge vogel en haar dolle vrienden in deze retro actiegame. Kan jij ze in beweging houden terwijl ze tientallen gouden munten verzamelen en het verkeer ontwijken?

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  99369 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Dumb Ways to Die 2
  Spelen
  Dumb Ways to Die 2
  9885 keer gespeeld

  In dit supergevaarlijke attractiepark kan je jezelf vermaken tot je erbij neervalt! Help jij deze maffe schepsels om in veiligheid te blijven terwijl ze alle waanzinnige attracties uitproberen? Ze hebben iemand nodig die een oogje in het zeil houdt in deze maffe en wilde puzzelgame.

 • Slijmlab
  Spelen
  Slijmlab
  20804 keer gespeeld

  Deze dappere slijmklodder probeert uit het laboratorium te ontsnappen. Kun jij hem een handje helpen?

 • My Dolphin Show 5
  Spelen
  My Dolphin Show 5
  45448 keer gespeeld

  Laat deze dartele dolfijn door de hoepels springen!

 • Frizzle Fraz 2
  Spelen
  Frizzle Fraz 2
  11000 keer gespeeld

  Kun jij je al stuiterend een weg door de levels banen en de kleine frizzles redden?

 • Parkour Go 2
  Spelen
  Parkour Go 2
  2127 keer gespeeld

  Deze stad is jouw speeltuin! Spring, spring en klim je een weg over de allerhoogste gebouwen in deze te gekke online game. Als je ooit de spanning van parkour hebt willen ervaren zonder een been te breken, grijp dan nu je kans!

 • Frizzle Fraz 3
  Spelen
  Frizzle Fraz 3
  11666 keer gespeeld

  De frizzles zijn weer terug voor een gloednieuw avontuur.

 • Geometry Rush
  Spelen
  Geometry Rush
  7957 keer gespeeld

  This little block is in a really big rush! Help him avoid the dangerous triangles while he collects lots of stars in this exciting action game.

 • Hanger
  Spelen
  Hanger
  18315 keer gespeeld

  Het leven van deze jongen hang aan een zijden draadje. Kun jij ervoor zorgen dat hem niets overkomt terwijl hij, net als Spider-man, van dak naar dak zwiert? Voorkom dat hij zichzelf bezeert in dit doldwaze actiespel.

 • Amazing Spider Police
  Spelen
  Amazing Spider Police
  6114 keer gespeeld

  Deze hoogvliegende politieagent vecht tegen vijanden aan beide kanten van de wet in deze knotsgekke actiegame. Kan jij hem helpen om de gangsters en de politie uit te schakelen terwijl hij zich een weg door de stad knalt en af en toe een auto steelt?

 • Mountain Hop
  Spelen
  Mountain Hop
  8314 keer gespeeld

  Het roze konijntje heeft de top bereikt. Maar nu komt het moeilijkste gedeelte: naar beneden gaan zonder verpletterd te worden!

 • Dunkschoten
  Spelen
  Dunkschoten
  4335 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij de bal in beweging houden in deze intense basketbalgame? Doe je uiterste best om hem in alle netten van een eindeloze reeks ringen te schieten.

 • Color Swap
  Spelen
  Color Swap
  3993 keer gespeeld

  Dit balletje zoekt het hogerop! Kun jij ervoor zorgen dat het nergens tegenaan botst in dit uitdagende puzzelspel? Let goed op de kleuren en probeer zo ver mogelijk te komen.

 • Stuiterdunk
  Spelen
  Stuiterdunk
  16851 keer gespeeld

  Hoe vaak kun jij de bal in basket krijgen in dit uitdagende sportspel? Het is moeilijker dan het lijkt, want je mag alleen je unieke stuiterworp gebruiken en driepunters zijn niet toegestaan!

 • Doodle Jump
  Spelen
  Doodle Jump
  6280 keer gespeeld

  Vergezel deze alien terwijl hij door een wereld vol krabbels stuitert. Zorg ervoor dat hij niet valt wanneer hij van platform naar platform springt in dit superleuke actiespel. Wat denk je? Zal het jou lukken om een topscore te behalen?

 • Nyan Cat
  Spelen
  Nyan Cat
  24205 keer gespeeld

  Nyan Cat! Nyan nyan nyan nyan nyan

 • Diepe val 3D
  Spelen
  Diepe val 3D
  1210 keer gespeeld

  Kan jij in deze online actiegame de bal helemaal laten afdalen tot aan de onderkant van de torens? Dat hangt helemaal af van jou talenten en reflexen. Ga snel te werk om te voorkomen dat de bal wordt vernietigd door een van de barrières.

 • Blop Jump
  Spelen
  Blop Jump
  10098 keer gespeeld

  Maak je sprong perfect, raak de opblaasbare waterblob zo hard als je kan en slinger je maat door de lucht! Probeer op de doelen te landen om munten te verzamelen en hoge scores te behalen! Hoe nauwkeuriger de sprong, hoe hoger de score!

 • Horse Jumping
  Spelen
  Horse Jumping
  17900 keer gespeeld

  Als je hem goed verzorgt, kan je paard elke sprong maken!

 • Geometry Neon Dash Subzero
  Spelen
  Geometry Neon Dash Subzero
  6003 keer gespeeld

  Deze vormen proberen door gevaarlijke gebieden te razen. Zullen ze heelhuids thuiskomen? Dat hangt allemaal van jou af in dit intense actiespel. Help ze gevaren ontwijken en over ongelooflijk scherpe en draaiende bladen te springen terwijl ze gloeiende bollen verzamelen waarmee je onderweg nieuwe personages kunt kopen.

 • Trappen
  Spelen
  Trappen
  4207 keer gespeeld

  Deze stuiterende bal moet absoluut de top van de trap bereiken. Jammer genoeg komt er geen einde aan! Help jij de bal om de pinnen te ontwijken en door te stuiteren in deze knotsgekke en kleurrijke actiegame?

 • Cartapult
  Spelen
  Cartapult
  3408 keer gespeeld

  Het is tijd om dood en verderf te zaaien in dit online actiespel. Bestuur de katapult, schiet de auto weg en probeer zoveel mogelijk voertuigen, gebouwen en meer te raken om geld te verdienen!

 • Springend monstertje
  Spelen
  Springend monstertje
  6639 keer gespeeld

  Dit springende monstertje wil heel graag de sterren verzamelen, maar er is één probleem: zijn reactievermogen is niet al te best. Kun jij ervoor zorgen dat hij op tijd springt in dit uitdagende actiespel? Balanceren wordt een echte uitdaging!

 • Paardrijleraar
  Spelen
  Paardrijleraar
  62187 keer gespeeld

  Spring in het zadel voor deze uitdagende hindernisbaan!

 • Flipping Gun Simulator
  Spelen
  Flipping Gun Simulator
  3411 keer gespeeld

  Hoelang kun jij deze revolver in de lucht houden in dit online actiespel? Schiet op het juiste moment en vergeet niet om de munitie en munten te verzamelen.

 • Rennen door de tombe
  Spelen
  Rennen door de tombe
  90963 keer gespeeld

  Hoe ver kun jij professor Jones laten rennen in dit avontuurlijke spelletje? Ren, spring, schuif en surf je een weg langs de verschillende obstakels, tempels, exotische landschappen, bruggen en metro's en verzamel kostbare edelstenen, speciale krachten en munten. Speel coole personages vrij, zoals Lara Bones, Mummy, Agent 99, de hippe Disco Dancer en nog veel meer! Veel renplezier!

 • Stickman Boost
  Spelen
  Stickman Boost
  7269 keer gespeeld

  Deze stickman is niet bang voor de dood en klaar om verschillende ongelooflijk gevaarlijke hindernissenparcours in dit actiespel te trotseren. Ze zitten vol met dodelijke gaten, draaiende zaagbladen met meer superscherpe punten dan hij kan tellen. Hij is afhankelijk van jou om hem veilig te houden, terwijl hij alles van zijn eigen twee voeten tot jetpacks gebruikt om alle finishlijnen te bereiken.