Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Mr Bean Jump

Mr Bean Jump is een grappig reactiespel met in de hoofdrol die hilarisch kinderlijke hansworst, Mr Bean. Probeer zo hoog mogelijk te springen zonder je knieën te stoten aan de houten kratten.

Hoe speel je Mr Bean Jump?

Help het komische personage Mr. Bean van Rowan Atkinson om zo hoog mogelijk te springen. Wacht tot de schuivende kratten links of rechts van je verschijnen. Ze glijden snel op je af om in het midden een grote toren te vormen.  Spring er snel bovenop. Die krat stopt dan met bewegen en er komt meteen een nieuwe aan.

Blijf zo lang mogelijk springen en klim zo hoog als je kan. Zorg dat je voeten niet onder je vandaan worden gestoten. Verzamel munten door nieuwe records te vestigen en speciale opdrachten te voltooien. Je kunt deze muntjes gebruiken om de achtergrond, de kratten, en de outfit van Mr Bean aan te passen.

Let goed op en reageer snel, want de kratten bewegen niet allemaal even snel.

Spelbesturing

  • Gebruik de muis of het touchscreen om te spelen
  • Klik of tik om te springen

Speel games die lijken op Mr Bean Jump

Als je dit spel leuk vindt, bekijk dan ook eens onze andere behendigheidsspelletjes. Bijvoorbeeld, ons overzicht van uitdagende Helix Jump spelletjes.

Of neem een kijkje bij onze verzameling springspelletjes en tap-spelletjes om meer games te ontdekken die je behendigheid op de proef zullen stellen.

Wie is de maker van Mr Bean Jump?

Mr Bean Jump is gemaakt door Quizinc Ltd.

Wanneer werd Mr Bean Jump voor het eerst uitgebracht?

Dit spel is uitgebracht in januari 2024.