Helix Jump

 • Helix Jump 2
  Spelen
  Helix Jump 2
  89459 keer gespeeld

  Hoe lang hou jij de inktbal in beweging in dit vervolg op de spannende puzzelgame? Draai de toren rond en zorg ervoor dat hij de gevaarlijke rode platforms ontwijkt.

 • Helix Jump
  Spelen
  Helix Jump
  70836 keer gespeeld

  Hoe lang kun jij deze verfklodder in leven houden terwijl hij langs deze gevaarlijke toren naar beneden stuitert? De toren valt bijna uit elkaar en bovendien moet je ook nog zien te voorkomen dat de klodder de gele stukken raakt in dit lastige 3D-puzzelspel.

 • Helix ballensprong
  Spelen
  Helix ballensprong
  8299 keer gespeeld

  Hoever kan jij al deze balletjes verf langs de helix laten afdalen? Draai en keer de structuren terwijl je de gekleurde platforms probeert te vermijden. Hou verder de handige power-ups in de gaten in deze intense online game.

 • Helix Jump Advanced
  Spelen
  Helix Jump Advanced
  5697 keer gespeeld

  Hoelang kan jij deze klodders verf beschermen? Leid ze zorgvuldig door alle torens van deze intense actiegame. Grijp onderweg power-ups die je zullen helpen om alle obstakels die tussen hen en veiligheid staan uit de weg te ruimen.

 • Helix jump-kleur
  Spelen
  Helix jump-kleur
  3058 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij deze verfklodder in beweging houden in deze supersnelle actiegame? Laat hem langs de toren en voorbij alle kleurrijke platformen bewegen.

 • Hyper helixsprong
  Spelen
  Hyper helixsprong
  1603 keer gespeeld

  Hoe lang kan jij voorkomen dat deze klodder verf uit elkaar spat in deze 3D actiegame? Probeer hem langs alle obstakels te manoeuvreren terwijl hij de torens een voor een afdaalt.

 • Diepe val 3D
  Spelen
  Diepe val 3D
  13 keer gespeeld

  Kan jij in deze online actiegame de bal helemaal laten afdalen tot aan de onderkant van de torens? Dat hangt helemaal af van jou talenten en reflexen. Ga snel te werk om te voorkomen dat de bal wordt vernietigd door een van de barrières.

 • Spookachtige helixsprong
  Spelen
  Spookachtige helixsprong
  12 keer gespeeld

  Dit mysterieuze wezen is vastberaden om de bodem van elke toren te bereiken. Kan jij hem helpen om zijn spookachtige missie te voltooien in deze 3D actiegame? Hij kan door sommige obstakels op zijn pad knallen, maar andere moet hij vermijden omdat ze levensgevaarlijk zijn.