Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Idle Money Tree

Jij kunt een potentieel winstgevende plant verzorgen in Idle Money Tree! Ontdek of je volgende oogst je een enorm fortuin zal opleveren in dit klikspelletje.

Geld groeit in de echte wereld niet aan bomen, maar in dit inactieve spelletje wél. Weet jij tonnen geld te verdienen? Het verzorgen van een geldboom is echter niet zo makkelijk. Je moet ervoor zorgen dat hij voldoende zonlicht krijgt, dat je hem voldoende water en kunstmest geeft, en nog veel meer.

Hoe speel je Idle Money Tree?

Idle Money Tree is een uniek landbouwspelletje waarin je de leiding krijgt over een magische plant die geld kan produceren. Blijf zakken met munten verzamelen die je kunt gebruiken om water en andere essentiële hulpbronnen van te kopen. Die zullen de boom helpen om gelukkig, gezond en productief te worden!

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om zakken met munten te oogsten, grondstoffen te kopen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende online spelletjes ook eens. 

  1. Mergest Kingdom
  2. Food Empire Inc.
  3. Lucky Gold Piggies
  4. Idle Miner Tycoon

Wie is de maker?

Idle Money Tree is gemaakt door MarketJS.