Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Food Empire Inc.

Weet jij het tot miljonair te schoppen in Food Empire Inc.? Je zou zelfs een virtuele miljardair kunnen worden in dit landbouwspelletje!

Welkom in je nieuwe voedselfabriek. De fabriek beschikt over de nieuwste gadgets en andere soorten technologie, maar je moet voorkomen dat je werknemers in slaap vallen! Zorg dat ze productief blijven in dit managementspelletje. Zij zullen je helpen om grote winsten te boeken, zodat jij je faciliteiten kunt upgraden en nog veel meer!

Hoe speel je Food Empire Inc.?

Bouw een zakelijk imperium in dit idle-spelletje. Je werknemers zullen je helpen om bakken met geld te verdienen, maar ze hebben de neiging in slaap te vallen als ze niets te doen hebben. Jij moet voorkomen dat ze gaan knikkebollen terwijl je de fabriek steeds groter en beter probeert te maken.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS om je werknemers te activeren, upgrades te maken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze leuke en uitdagende simulatiespelletjes ook eens!

  1. Idle Mining Empire
  2. Mergest Kingdom
  3. Shopping Mall Tycoon
  4. Pocket Tower

Wie is de maker?

Food Empire Inc. is gemaakt door MarketJS.