Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden

Shopping Mall Tycoon

Shoppen tot je erbij neervalt? Het is meer ontwerpen tot je erbij neervalt in Shopping Mall Tycoon!

Ben jij goed genoeg om een heel winkelimperium op te zetten in dit zakelijke spelletje? Je eerste taak is de perfecte plek voor je nieuwe winkelcentrum te vinden. Daarna is het helemaal aan jou! Wat bouw je het eerst?

Kies uit verschillende winkels die alles van kleding tot elektronica verkopen. Je kunt ook een paar coole cafés neerzetten. Verbeter en renoveer elk bedrijf terwijl je munten en diamanten verzamelt. Het is tijd om het winkelcentrum van je dromen te bouwen!

Hoe speel je Shopping Mall Tycoon?

Ontwerp en manage een fantastisch winkelcentrum in dit simulatiespelletje. Jij mag kiezen welke winkels en eetgelegenheden je plaatst terwijl je munten en diamanten verdient om het complex uit te breiden.

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door de menu's te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om de toetsen in te drukken, bedrijven te selecteren die je wil bouwen en meer.

Soortgelijke spelletjes

Je zult weg zijn van deze andere leuke en uitdagende online spelletjes!

  1. Foody Avenue
  2. Pocket Tower
  3. World Craft 2
  4. Habbo Clicker

Wie is de maker?

Shopping Mall Tycoon is gemaakt door Yizhiyuan Network Technology Co., Ltd.