Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Human Vehicle

Maak je klaar voor de rit in Human Vehicle! Bestuur een aantal coole voertuigen in dit leuke en uitdagende platformspelletje.

Kun jij de finish bereiken tijdens elk spannende level van dit racespelletje? Je begint met een uniek voertuig dat een monowiel wordt genoemd. Verzamel andere mensen terwijl je over de hindernisbanen racet. Je zult ze zeker nodig hebben als je door bakstenen muren probeert te breken die je tegenkomt! Er zijn ook een heleboel edelstenen die je kunt verzamelen, evenals extra voertuigen waarmee je een ritje kunt maken.

Hoe speel je Human Vehicle?

Probeer de finish te bereiken in elk level van dit 3D-platformspelletje. Je zult mensen moeten verzamelen die je helpen om door genummerde bakstenen muren te breken. Je hebt bijvoorbeeld meerdere mensen nodig om door een muur waar nummer 2 op staat te breken.

Spelbediening

  • KLIK MET LINKS, HOUD INGEDRUKT EN BEWEEG DE MUIS om elk voertuig te besturen.

Soortgelijke spelletjes

Probeer deze spannende online spelletjes ook eens! 

  1. Xcross Madness
  2. Burnin' Rubber 5 XS
  3. Hill Climb Racing 2
  4. Madalin Stunt Cars 2

Wie is de maker?

Human Vehicle is gemaakt door Nepix.