Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Keep Zombie Away

Keep Zombie Away is een grappig zombiespelletje waarin iedereen zich moet verstoppen in de slaapzaal van de school. Verstop je in het bed en bouw een beveiligingssysteem op terwijl de zombie door het gebouw dwaalt.

Hoe speel je Keep Zombie Away?

In dit verdedigingsspelletje wordt de campus geterroriseerd door een zombie. Op het moment dat het alarm afgaat, begint het aftellen. Ren de slaapzaal in en zoek naar een lege kamer waar je je kunt verstoppen.

Vind snel een kamer voordat ze allemaal bezet zijn door andere spelers. Als een kamer eenmaal is ingenomen, kun je er niet meer in. Als je nog steeds vastzit in de gangen als de zombie het gebouw binnenkomt, dan ben je meteen af.

Als het spel begint, valt de zombie willekeurig de slaapzalen aan. Hij probeert de deuren stuk te krabben, en eet spelers op als het hem lukt de kamer binnen te komen. Probeer de zombie buiten te houden. Versterk je deuren en bouw een bewakingssysteem dat sterk genoeg is om hem te doden. Als je de zombie weet te verslaan, win je de ronde.

Verstop je in het bed en verdien muntjes door je personage veilig in slaap te houden. Je kunt je munten gebruiken om allerlei upgrades te bouwen om de deur te versterken, of geschutskoepels te bouwen om je held te beschermen. Koop machines om extra energie op te wekken en je inkomsten te verhogen.

Spelbediening

  • Gebruik de MUIS om te spelen
  • Tik op de knoppen om te upgraden

Soortgelijke spelletjes

Als je genoten hebt van dit Zombie Survival spelletje, probeer dan ook eens een van deze vergelijkbare spellen op onze portal:

  1. Zombie Mission 2-Player
  2. Noob vs 1000 Zombies
  3. Cursed Treasure 2
  4. Gold Tower Defense

Wie is de maker van Keep Zombie Away?

Keep Zombie Away is gemaakt door Yizhiyuan Network Technology.