Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Noob vs. 1,000 Zombies!

Pak je pijl en boog er maar bij in Noob vs. 1,000 Zombies! Er wacht een heel leger van ondoden op je in dit zombiespelletje!

Deze snuiter is een groentje want hij heeft nog nooit een boog vastgehouden, maar hij staat op het punt het op te nemen tegen duizend zombies! Hij is vastbesloten om ze uit te roeien voordat ze hun tanden in zijn geliefde schaapje zetten in dit op fysica gebaseerde actiespelletje.

Werk met hem samen terwijl hij zijn beperkte voorraad pijlen gebruikt om deze verslindende monsters zo snel mogelijk uit te schakelen! Er zijn ook sterren die je kunt verdienen om in te ruilen voor verschillende outfits. Ga de strijd aan terwijl je gekleed bent in een zakelijke pak of een knotsgek cactuskostuum!

Hoe speel je Noob vs. 1,000 Zombies?

Bundel je krachten met een beginnende boogschutter terwijl hij duizenden zombies probeert te vernietigen in dit retro richt- en schietspelletje. Er zijn ook leuke missies waarmee je je richtvaardigheden kunt oefenen. Je kunt zelfs een andere speler uitdagen voor een duel in de PVP-modus!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om te richten.
  • KLIK MET LINKS om een pijl af te vuren.

Soortgelijke spelletjes

Vecht je graag tegen ondoden? Probeer dan deze andere online zombiespelletjes eens!

  1. Zombie Idle Defense
  2. World Craft 2
  3. Arrow's Adventure
  4. Vex 5

Wie is de maker?

Noob vs. 1,000 Zombies is gemaakt door Noob vs. Pro Team.