Ben je ouder of jonger dan 18?

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat minderjarigen op een veilige manier gebruik maken van het internet. We beschouwen het ook als onze verantwoordelijkheid om de website kindvriendelijk te maken en inhoud te tonen die bij jouw leeftijdsgroep past. Als je aangeeft dat je nog geen 18 jaar of ouder bent, zal je daarom automatisch geen advertenties te zien krijgen die bedoeld zijn voor een oudere doelgroep.

Jonger dan 18
18 jaar of ouder

Categorieën

spellen

Geen games gevonden
Toevoegen aan favorieten
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten.
Beschrijving
Theatermodus
Theatermodus
Volledig scherm

Zombie Idle Defense

De ondoden komen eraan en je zult ze niet veel langer tegen kunnen houden. Lukt het jou om te overleven en het laatste level te halen in Zombie Idle Defense?

Sluit je aan bij een onbevreesde soldaat die nog meer dingen aan z'n hoofd heeft. De zombie-apocalyps is slechts een van zijn kopzorgen! Zijn voorzieningen zijn beperkt en zijn vrienden zijn nog steeds niet op komen dagen. Spannend!

Tijd om hem een handje te helpen in dit strategische zombiespelletje. Gelukkig verdient hij een hoop munten terwijl hij het opneemt tegen horden ondoden. Deze kun je vervolgens inruilen voor hele gave wapens, extra barricades en zelfs een paar sterke luchtaanvallen! En als hij zijn kameraden wat zuurverdiende centen geeft, komen zij misschien ook nog eens in actie!

Winnen zal in dit intense online spelletje niet makkelijk zijn. Ga naar de wiki-pagina op Fandom voor handige informatie over wapens en meer!

Hoe speel je Zombie Idle Defense?

Zombie Idle Defense is een uitdagend actiespelletje waarbij je slimme beslissingen moet maken om een soldaat en zijn kameraden zo lang mogelijk moet laten overleven terwijl ze het opnemen tegen ondoden. De munten die zij verdienen, kun je inruilen voor extra wapens, handige benodigdheden en de broodnodige versterking!

Spelbediening

  • GEBRUIK DE MUIS om door het menu te bladeren.
  • KLIK MET LINKS om voorwerpen te selecteren, je wapens te gebruiken en meer.

Soortgelijke spelletjes

Zin om nog een paar geweldige schietspelletjes te spelen? Check dan deze spannende titels!

  1. Zombie Killers
  2. Dead Zone Sniper
  3. Zombs.io
  4. Atari Asteroids

Kan ik Zombie Idle Defense op mijn mobiel spelen?

Zeker! Speel het gevecht op je favoriete mobiele apparaat door het spelletje via Google Play of de Apple App Store te downloaden.

Wie is de maker?

Zombie Idle Defense is gemaakt door Kiz10.com.